ראיתי את הפרק של אתמול רק הבוקר

יוליקה

Member
מנהל
ראיתי את הפרק של אתמול רק הבוקר

אולי המפיקים חושבים שצופי הסדרה הם אהבלים???? לכן אולי לא נשים לב לדקויות אבל - ויקי יוצאת מהבית (אחרי שניקי רומזת לה לחפש מקום מגורים אחר) עם חולצה קצרה ועם המעיל ביד. דקות קודם הראו לנו את הסוסים בשלג כדי שנבין כמה קר להם.... אז אתם לא חושבים שהיא היתה צריכה להתעטף במעיל ואולי אפילו בצעיף לפני שהיא יוצאת.... אפילו אם הגרז' שלהם מחומם, היא הרי יצאה מפתח הבית החוצה...

שמיצית

New member
מה עובר על ראול../images/Emo35.gif

אני לא מבינה... הוא אמר למק שהוא המום מהחיבור שלהם, שזה כמעט מפחיד אותו.. .סליחה? חיבור חזק? פספסתי את הפרק הזה
כל אותה סצינה אני צורחת על הטלוויזיה "לא!!!!!!! אל תגיד לה!!!!!"... לא עזר
ועוד אחרי שהוא התוודה, היא פלטה"אני חייבת ללכת" והוא חייך!! סליחה? איפה בעולם השפוי מישהו יחייך אחרי שפוטרים9 אותו ככה
ועוד משו שלא הבנתי... הם נכנסו לבילי וראו את בריטני מחבקת אותו.. למה הם לא סיפרו לו מייד שהיא אשמה חלקית בכל זה
בקיצור, חשתי שממש זלזלו באינטיליגנציה שלי אתמול..

p_nurit

New member
הפרק היה די עלוב

לא ראיתי את כולו אך די שעמם אותי רק הקטעים עם ג'ק וניקי מאוד נחמדים טרישה ומייגן יעזבו את הסדרה מתישהו??? נמאס מהן!!!!! גם כל הקטע עם שרון וניק שעמם בקיצור, מקווה שישתפרו מהר כדרך אגב, מישהו יודע אם ניקי תעבוד בז'בו בסוף? את זה אני רוצה לראות

Dawn12

New member
מישהו יודע ../images/Emo58.gif

גם בראד וגם ניקי יעבדו בז'בו, ואת יכולה לדמיין בעצמך את התגובות של הניומנים לכל העסק. חוץ מזה, הצירוף אשלי-ניקי-ג'יל הולך לעשות הרבה שמח במשרדים של ז'בו.

למעלה