ראיתי את הקרב של הגר ואירה....

nokia5

New member
ראיתי את הקרב של הגר ואירה....

הגר לקחה ובגדול, אני לא מבין על מה היו הטענות , שהשיפוט היה אוהב לטובת הגר. הגר הייתה ממוקדת לעומת אירה שהשתמשה בכוח, וזהו הנשק היחידי שלה !!! נצחון מוצדק להגר. מקווה שראיתם את השידור ותגיבו.

BROWN BOMBER

New member
הקלטתי את הקרב...

הייתי רוצה לצפות בו שוב לפני שאני נותן תגובה בעניין.. אגיד לך רק דבר אחד: לטעמי קצת הגזימו כשהאשימו את השופטים בקרב מכור...

daskaliano

New member
אם אתה אומר - אני מאמין במאה אחוז

אחרי שאצפה אתייחס אבל אני ממתין לסקירתך.

MikeTyson

New member
גם לדעתי...

על מה הטענות אני לא מבין... הגר שלטה בקצב הקרב כמעט לאורך כל הקרב. אם אירה היתה מקבלת כאן תיקו היא היתה מרוצה לדעתי, אבל לכתוב פה בפורום שטויות על השופטים בכך ש"נתנו" את הקרב להגר - זה כבר הגזמה.

MikeTyson

New member
ראיתי את הקרב, אני הייתי נותן -

להגר ניצחון. סיבוב ראשון - אירה לקחה סיבוב שני - הגר לקחה סיבוב שלישי - הגר לקחה סיבוב רביעי - תיקו סיבוב חמישי - הגר לקחה/תיקו בסיבוב הראשון להגר לא היו תשובות מול אירה אבל הניסיון עושה את שלו. הרבה מכות מדויקות מצד הגר נכנסו לפרצופה של אירה וזה מה שהכריע את הקרב. אני הייתי נותן להגר ניצחון, אבל אולי אם אראה את הקרב שוב יש מצב לתיקו.

MikeTyson

New member
איך יכולת לפספס...

אורי עידכן בפורום על השידור, אתה גם הגבת אם אני לא טועה.

daskaliano

New member
יש לי עוד דברים בראש ידידי

פרח מזכרוני. הזמנתי תזכורת למחר ב00:00

MikeTyson

New member
מצוין, תהנה...

היה אחלה של קרב, רמה גבוהה. תהנה בעיקר בזכות הגר שיודעת לעמוד בקרב מבחינה טקטית וגם טכנית. אגב, הקרב הקודם של קדם איילון מול איציק וולט היה קרב שחשבתי שלא אראה בארץ ב-10 שנים הקרובות לפחות. אחד הקרבות הטובים !!! לקדם איילון היה נוקאאוט שלא מבייש גם את מייק טייסון בימיו הטובים. אסור לך לפספס הפעם.

nokia5

New member
דווקא את הקרב של איציק וולט לא

ראיתי, אבל במשך כל הזירות שאני ראיתי הוא כל פעם הפסיד. אני חושב שהוא לא ברמה מספקת לעלות לזירה בפעם המי יודע כמה.

daskaliano

New member
לאיציק וולט יש בעיה ביסודות

עמידה ותנועה לא נכונים, מרכז כובד לא ממוקם נכון בזמן מכה, ידיים שמוחזקות נמוך בזמן מכות, מכות לא נכונות, והוא מאוד מפוחד. איילון עבד יותר פשוט יש לו יסוד יותר נכון באיגרוף אבל קצב העבודה שלו הוא של סופר כבד למרות שמדובר ב62 ק"ג. אני לא הייתי נותן לאיציק וולט לחטוף יותר - חבל על המוח שלו. קדם איילון עוד צעיר ויכול עדיין להתקדם למרות שאינני יודע באיזה מסגרות הוא מתחרה כי במקצוענים אין לו יריבים שיכולים לקדם אותו.

BROWN BOMBER

New member
אני רואה שאתה מבין עניין מייקי....

גם התרשמתי מהיכולת של קדם איילון... אבל למען האמת אני חושב ששמת לב אליו רק בגלל שקדם היה לבוש כמו טייסון. מכנס שחור, נעליים שחורות ללא גרביים... מי המאמן שלו?? לבחור יש עוד הרבה מה ללמוד אבל קישרון בהחלט יש לו... יש לו גם טכניקת בסיס שלא פגשתי עד היום אצל מתאגרפי הזירה...

MikeTyson

New member
גם אני חשבתי על זה !!!

מה הוא מתלבש כמו טייסון. (?!?!) טייסון יש רק אחד.
ואכן, יש לו טכניקה טובה ובסיס טוב. הוא תפס את היריב שלו עם הידיים למטה ובווווום, על הקרשים. אגב, זה היה ג'אב פשוט לא?

nokia5

New member
ראיתם שהשידור הפריח את כל

החשדות לקרב מכור. וכמו שאנשים פה אמרו שהגר היא בעצם כלי למשוך ילדות ל-cma, אני חושב שאתם עושים עוול, הבחורה משקיעה קורעת את התחת שלה, ולא בשביל שיגידו שהיא כלי למשוך קהל, ויתנו לה נצחונות רק בגלל שהיא.... חומר למחשבה חברה!!!!

Boxline

New member
שידור פצצתי במיוחד -

אני לא חושב שהגיע להגר לנצח. אירה הפילה אותה בסיבוב הראשון אבל הגר שלטה ברוב הקרב ככה בקטנות. אני חושב שתיקו היה משקף את תוצאת הקרב אבל בטח לא ניצחון לאירה!!!

nokia5

New member
לפי דעתי הגר שלטה

נתנה מכות ממוקדות, לעומת זאת אירה שהלכה בלי ראש רק עם פיזיות! ראו את זה בבירור!

למעלה