ראיתי את הראיון עם אליס שלזינגר ופשוט כאב לי

ראיתי את הראיון עם אליס שלזינגר ופשוט כאב לי

אני מאוד אוהב את ירדן

אבל אני מקווה שבטורניר הגדול הבא אליס תנצח אותה בגמר ותניף אצבע משולשת לפונטי

פשוט בושה...זה למה תמיד נשאר קטנים...

aaa123

Member
אני חושב שרצוי שאליס תגיע להסכם ישיר עם ירדן

של הכרעה בעימות ספורטיבי על הזכות לייצג את ישראל באולימפיאדה הבאה כמו שהצעתי בהודעה אחרת(כאשר פונטי לא קובע ולא רשאי להחליט שהמפסידה תייצג את ישראל בניגוד להסכמת המנצחת).

חוץ מזה אני חושב שירדן היום טובה יותר בג'ודו מאליס,ופציעה של ירדן במחנה אימון ביפן הרסה לירדן את הסיכוי להגיע לאולימפיאדת לונדון בדיוק כמו שפציעה של אליס מול זולניר הרסה לאליס את הסיכוי למדליה אולימפית

ציטוט מהלינק המצורף:
"בחיים לא הרגשתי ככה מבחינת הג'ודו שלי ופתאום נפצעתי באימון השני ביפן. בהתחלה חשבתי שזו סתם מכה ברגל, אבל זה רק הלך והחמיר וזה פשוט לא עובר, עד היום אני סובלת ממנה. בגראנד סלאם טוקיו הרגשתי שאני לא יכולה להרים את הרגל. אני פשוט לא ביכולת הרגילה שלי בארבעה החודשים האחרונים, זה תיסכל אותי והרס לי את הפיניש של הקריטריון".

אדי92

New member
הבעיה שאף פעם לא נדע מה האמת

אם בסך הכל בקשו מאליס לתאמן בנבחרת והיא הציבה תנאים אז בעיה שלה אם אכן דרשו ממנה כל יום להגיעה לאימונים עם שני וחייבו אותה לשנות משקל תחרות ועוד כל הדברים שהיא אומרת אז אכן הם חארות ואין להם שום ערכים.... אבל אם האיגוד ופונטי בראשו חושבים שהם צודקים שישחררו אותה והיא תלך לאן שהיא רוצה ותתאמן ותייצג שם ואז תיפגש עם ירדן והחזק ינצח וכך גם שתיהן יוכלו להגיעה לאולימפיאדה..... אם פונטי אדם אציל והוא עצמו עבר דברים לא קלים כאשר אדי קואז היה בשילטון אז שיעזוב אותה יתן לה שחרור ללא הסגר של כמה שנים.הוא גם ככה הוריד אותה הרבה במשך כל השנה הזאת וגרבי רק עלתה....אז שיהיה גבר וישחרר.

trilliane

Well-known member
מנהל
הארץ: "אליס שלזינגר מחפשת את הפיצוץ"

סיכום ניסיון הגישור בין שלזינגר לאיגוד הג'ודו, שהגיע לידי "ספורט הארץ", מראה כי יש דברים שהג'ודוקא לא סיפרה במסיבת העיתונאים
אורי טלשיר 19.12.2013
http://www.haaretz.co.il/sport/other/1.2194264

כמה ציטוטים מתוך הכתבה:
[...] רזבוזוב התנסח בזהירות מרבית, אך הוסיף כי פנה לפונטי כדי שישחרר את שלזינגר ויאפשר לה לייצג מדינה אחרת. "אני לא פוסל את זה, אבל לא קיבלנו בינתיים שום פנייה מאף מדינה, שרוצה שאליס תייצג אותה", היתה תשובתו של פונטי, לפי רזבוזוב.

לידי "ספורט הארץ" הגיע מכתב מה-12.2.13 ששלח מנהל היחידה לספורט הישגי, גילי לוסטיג, לראש מינהל הספורט, אורי שפר. במסמך מפורטת תכנית העבודה עם שלזינגר, ומודגש כי רק בתוך שלושה מ-12 אימונים שבועיים מחויבת שלזינגר להתאמן עם הנבחרת בהדרכת שני הרשקו (...), בעוד תשעת האימונים האחרים ינוהלו בידי פאבל מוסין [...]

עוד נכתב כי לפי התכנית השנתית שנוסחה עבור שלזינגר, ניתן למוסין אישור ללוות את הג'ודוקא בכל מחנות האימונים והתחרויות ובנוסף לשבת על כסא המאמן. בין היתר כתב לוסטיג לשפר: "...העברתי את כל ההחלטות המשותפות וביקשתי מפאבל להחזיר את אליס מיידית למזרן הג'ודו. לצערי, למרות הנכונות והרצון הטוב שמשתקף בהצעה, אליס עדיין מחוץ למסגרת...לדעתי, אין להתערב יותר, תחושתי שמחפשים את הפיצוץ וההליכה לבית משפט. הצעה אחרת מהכתובה מעלה תגרום לאנרכיה ובזבוז כספי ציבור".

BentzWatchJudo

New member
כתבת ערבוב של דובורות איגוד הג'ודו

מציע לך לקרוא טוקבקים ולהבין מה הציבור חושב על הכתבה הזאת.
מציע לך לחפש כתבות על מסיבת העיתונאים ועל כתב התביעה שהגישה אליס (ב- Ynet) ולראות את האמת של אליס וכמה סבל היא עברה.
מציע לך לשאול את עצמך למה פונטי מסרב להתראיין? למה הוא סירב להגיב בלי להתייעץ עם עו"ד ?
הכי חשוב גם עם האיגוד צודק ואליס טועה מדוע לעזאזל לא נותנים לה מכתב שיחרור ומסיימים עם כל הסיפור הזה?
הבקשה של אליס למכתב שיחרור היא מחודש ספטמבר וההתכמויות וההתחמקויות של פונטי מלתת מכתב שיחרור מראים הכי טוב שההתנכלות לאליס היא על רקע נקמני ואישי.

BentzWatchJudo

New member
תשובה נוספת

אליס ביקשה בכל השנה וחצי האחרונה רק דבר אחד והוא ששני הרשקו שהוא המאמן של יריבתה לא יהיה סמכות מקצועית גם לגביה.
בשום שלב לא נענו לבקשה הזאת של אליס. לעומת זאת השמיצו אותה ועשו לה רצח אופי. דוברות האיגוד הציגה את אליס כתאוות בצע כסף מה שממש אבל ממש לא נכון.
אין פלא עם כך שנוצר חוסר אימון של אליס בנציגי האיגוד ושהיא כבר מזמן הבינה שיש סיכוי שהנושא לא ייפתר אלה יתפוצץ ושהיא צריכה להיות מוכנה לכך.

בכל מקרה כל זה לא חשוב כבר.
החל מחודש ספטמבר אליס הגישה בקשה לקבלת מכתב שיחרור מאיגוד הג'ודו הישראלי.
האיגוד מתחכם ומתחמק מלהיענות בחיוב לבקשה זאת וגם מסרב לענות (בצורה כנה ובלי התחכמויות) מדוע לא ניתן עדיין מכתב שיחרור לאליס.

למעלה