ראיתי את השעה ה25!!!!

SoundsOfSilence

New member
ראיתי את השעה ה25!!!!

הלכתי היום לקולנוע לראות את זה. פעם ראשונה שאני רואה סרט של אדי בקולנוע ורוב האנשים שבאו לראות את הסרט היו זקנים (מלפני ישב זוג זקנים עם ישער לבן). הנוער בישראל לא מעריך את אדי מספיק
בכל מקרה זה אחלה סרט. עצוב כזה.

מיצי007

New member
קודם כל-מזל טוב../images/Emo70.gif

הגיע הזמן באמת אחרי חודש וחצי לאחר צאת הסרט. ואיפה הלכת?בתל אביב או בהרצליה? תראי,אחרי חודש וחצי מצטמצם מספר האנשים שבאים לסרט,וגם תלוי באיזו הצגה הלכת. בכל מקרה,הנוער בישראל מעריך מאוד את אד,וגם קהל הצעירים היותר בוגרים. שהייתי בסרט בפעם הראשונה,הכל היה מפוצץ ולא היה טיפת מקום,בפעם השנייה היה אותו הדבר בדיוק. ופעם אחת חברה שלי שהלכה לשם עם חבר שלה אמרה לי שהיו שם בנות קטנטנות ומעצבנות שכל הזמן אמרו "יואו,איזה מ-ה-מ-ם הוא" "איזה כוסון..." אז תאמיני לי,יש עתיד לאד שלנו בקרב הנוער.

swirrrly

New member
רגע רגע רגע.. ../images/Emo118.gif

הן קטנות ומעצבנות רק אם הן אמרו בזמן הסרט...=/

גם אני ראיתי (אתמול בת"א)

בגדול - התאכזבתי . אמנם אדוארד נורטון מקסים כמו תמיד אבל העלילה עצמה לא זזה . לא התרגשתי וגם לא ממש הייתי במתח . גם העובדה שלא הייתה הפסקה לא ממש הוסיפה (מגדלי האופרה) . ואם חשבתם להתנחם בפסקול , תשכחו מיזה , סתמי לחלוטין . עם זאת אני לא יכולה לומר שהשתעממתי ...

מיצי007

New member
לא יודעת

אני חושבת שזה אחד הסרטים הטובים של אד. כמובן שבמקום ראשון נמצא פייט קלאב אבל עדיין... זה סרט מעולה,המשחק מרשים,ואת לא אמורה להיות במתח.... אבל זאת רק אני.

למעלה