ראיתי את התוכנית ואת השיקולים הקרים

ראיתי את התוכנית ואת השיקולים הקרים

כאילו יש להם את כול הזמן שבעולם על חיי אדם. נדון נעשה ועדה אלה נשחרר אלה לא... אלוהים ישמור באיזה בועה אתם חיים חברי הכנסת ?! על תקציב הכנסת את מביעים יותר דאגה ומחליטים מהר יותר. גלעד נמצא בעזה, ואילו שיקולים דפוקים מובילים את אולמרט לא לנקוף החלטה. לדקה וחצי אכשהו ניסתי להבין את משפחת שליט וזה הרתיח וצימרר אותי . יש לי אח שעושה מילואים ואחיינים שעוד שמונה שנים ילכו לצבא ומה אני אמורה לחשוב שאין אפשרות לדעת אם הכול יהיה בסדר אם חס וחלילה משהו רע , הרע מכול יקרה אין אף גורם שיכול להציל ולהושיע. איזה מסר זוועתי. מגיל אפס מחנכים אותנו לאהבת הארץ ולשרת את המדינה בלי לשאול בכלל ובמקרה רע אין מי שיהיה שם להציל. הקשבתי לאיש בחליפה שהוא נציג החוטפים וניסתי להבין מה עובר לו בראש שמראיינים אותו לטלויזה כמה קר הם מתנהגים אליו? איך בכלל מצבו. וההורים והמשפחה ? איך אפשר לשאת את זה, אפשר לומר שהוריו באמת עושים הכול ביכולותיהם הדלות כדי להציל את בנם. שראיתי את אולמרט מצהיר את ההצהרות שלו כול כך התעצבנתי וקללתי, את ההצהרות שלו הוא משחרר בקלות, לא נדבר עם חמאס עם טרוריסטים , אם הדיבור הזה יציל נפש אחת בישראל , הציל עולם ומלואו. המכתבים שההורים קראו, ניראה לי שהציבור הפשוט דואג ומנסה לדחוף יותר מאחרים בממשלה ראיתי את גלעד כאדם פשוט לא תמונה , אדם שנמצא בסירטון עם חברים שלו ועושים צחוקים כזה שיגרתי, ולחשוב שעכשיו הוא במקום לא יודע כמעט בתוך רצועת עזה. לא נשמע הגיוני שהממשלה עושה אפילו פסיק אחד כדי להציל אותו אני שולחת חיבוק ענקי ומחזק למשפחה ורוצה להאמין שולמרט יפול עם הממשלה שלו כי כפי הניראה אכפת לו יותר מההון האישי שלו מאשר כול מה שמתרחש וחשוב במדינה שלו. והסיוט הזה יגיע לשינוי וגלעד ישוב הביתה.. האמת ניסתי לדמיין בעייני רוחי שמראים בטלויזה במבזק מיוחד את גלעד מוחזר לישראל והורים באים אליו ומחבקים אותו והוא עצוב וחלש אבל זיק החיים בעיינים שלו. ולאט לאט הוא מנסה למצוא את עצמו מחדש בחיים המשפחה והחברים. אמן כן יהי רצון. אומרים שמחשבה בוראת מציאות . אמן.

למעלה