ראיתי את זה בצד בתפוז

Lonly badger

New member
ראיתי את זה בצד בתפוז

33 ימי מלחמה קשים עברו על תושבי הצפון ואו- 33 מספר מאגי. דהה.. זה סיפור ישן , כל מלחמה מאז שחר ההיסטוריה נועדה עבור.. טוב לא נדבר על זה כאן. אבל 33 , ממש מגניב. 33 ימים. עוד דברים מגניבים, אלדוס הקסלי מת באותו יום שבו קנדי נרצח , והסופר האירי ק.ס. לואיס(נרניה). נובמבר 22 , 1963.

MetalSinagouge

New member
33!

קראת כבר את "אילומינאטוס!"? אני עכשיו נאבק בסוף הכרך הראשון עם כל הWTFשל ה23. ע"פ הסיפורים, הסופר וויליאם בורוז נתקל ב2 מקרים טראגים של 23 ביום אחד, ואז RAW התחיל לראות 23 בכל מקום. 33 זו דרגה של הבונים החופשיים לא?

Lonly badger

New member
אין לי מושג

כל הקטע של robert anton wilson נראה לי הוא לגרום לקורא לחשוב עבור עצמו ולהפתח רוחנית לקונספטים ומימדים חדשים. זה גם בערך מה שכל "מורה רוחני" מנסה לעשות. המספרים והwtfuks תמיד יהיו שם. זה מה שחרא בכל אחד שמציג conspiracy theory הוא חושף את הצופה לדברים שהוא אולי לא מוכן לראות.

MetalSinagouge

New member
יכול להיות.

הוא לא לוקח את התאוריות ברצינות אני חושב. יצא לך לקרוא את הקומיקס פרומת'אה של אלן מור?

MetalSinagouge

New member
יש על זה כתבה בNRG ניו אייג'.

הבודהיסטים צדקו כשטענו שתשוקות מובילות לסבל, עכשיו עד שאני לא אקנה את זה אני אניח לעניין. נשמע מאוד מעניין. מעין Magick 101 בקומיקס.

Lonly badger

New member
לא ראית את התמונה שלו?

אם אני לא טועה מייקל מור נראה כמו מטאליסט\אחד ש knows to handle magic. ברור שתשוקות מובילות לסבל. there is a connection between pleasure and pain , pleasure and fear זה על כל המקום בנושאים שאנחנו מתעניינים בהם :0 מהאנשים שנראה לי שקשורים לdeep stuff: grant morrison gerith ennis michael moore ואמ. אולי נוסיף את the sandman לא יודע.. יש המון hype מסביבו.

MetalSinagouge

New member
אלן מור :)

מראה יכול להטעות מאוד, וחבל להפסיד שיחות עם אנשים "בחיים האמיתיים" בגלל שהם לא נראים עמוקים מדי במחשבתם בגלל הלבוש האופייני\אופנתי וכו' כו'. גם בתחום הזה: Nothing Is True.

Lonly badger

New member
התכוונתי לזה כדבר טוב

ואני אף פעם לא שופט על פי מראה חיצוני , אני אוהב גיוון ואינדוידואליזם. התכוונתי לזה כדבר טוב .

MetalSinagouge

New member
טוב או רע זה לא משנה.

גם אני מוצא קסם מסויים בשער ארוך לדוגמא, (למרות שזה גם קשור לאגו) אבל העניין הוא שהיום לא ניתן לדעת כלום. לדוגמא אם הייתי "מכיר" את גראנט מוריסון בנסיבות אחרות הייתי יכול לחשוב שהוא פרחח סקוטי שתיין.

Lonly badger

New member
מי אמר שהוא לא

אתה לא מכיר בן אדם עד שאתה נלחם איתו. סתם. וגאד הפרסומת של נוקיה. מה הם רוצים. הם חושבים שזה מגניב? ממתי ישראלי ממושקף עם קפישון על הראש שמצביע על מערכת סטריאו זה דבר מגניב? בגלל זה גלישה בפורום תפוז או שימוש באי סי קיו זה לא חופשי. ואם חושבים על זה לחיות במדינה כלשהי בעולם זה לא דבר חופשי , אנחנו לא חופשיים , אנחנו לא בחרנו שישימו לנו פרסומות של מוצרים מטופשים בכל מקום - בכבישים , בטלויזיה ובאינטרנט. בכל מקום. זאת עובדה.

בהחלט

לפי החוק הצבת שלטי חוצות בדרכים בינעירוניות היא לא חוקית, ובכל זאת עושים את זה, הרשויות המקומיות נותנות אישורים בלתי חוקיים לחברות המסחריות לעשות את זה - אבל אם הדבקת מדבקה או עשית קצת גרפיטי, פתאום כל המשטרה מחפשת אותך. המטרה הבסיסית של פרסומת היא ליצור תחושה רעה, של מחסור, חוסר סיפוק, נחיתות, פחד וכו' - אחרת אין קניה, הרי אם אדם מרוצה מהמצב שלו לא צורך דברים שהוא לא צריך, וכל עסקי הפרסומות הן "קריאייטינג נידז", יצירת צרכים, לשכנע אנשים לקנות דברים שהם לא צריכים. הוכח במחקרים שהחשיפה לכשלושת אלפים פרסומות בכל יום מגבירה את הפרעות הנפש בחברה, בעיקר הדכאון, אבל זה נחשב לדבר חיובי בחברה שלנו - כי אז אנשים קונים יותר תרופות פסיכיאטריות ושירותים רפואיים אחרים...

MetalSinagouge

New member
אנחנו לא הכי חופשיים אבל...

לא יודע. כולם מדברים על האמריקניזציה אבל אני לא מסכים. אני מוצא את עצמי מתעצבן על פירסומות, ובחיי היום יום אני יודע מה אני רוצה בלי פירסומות.

MetalSinagouge

New member
זה לא רע.

כאילו, אם אנשים רוצים לחוות את רגע ההארה 5 דק' לפני המוות זכותם, אם הם רוצים לבזבז את הכסף על קולנוע מאשר ספר טוב, גם זכותם. כאילו... מה שאני אומר זה די חסר טעם, אין לי מושג מה אני אומר. חוץ ממה שאמרתי עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו. עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.עכשיו. ועכשיו. ועכשיו. ועכשיו.

Lonly badger

New member
../images/Emo207.gif Msi

Creep by Radiohead When you were here before Couldn't look you in the eye You're just like an angel Your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world I wish I was special You're so fuckin' special But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here. I don't care if it hurts I want to have control I want a perfect body I want a perfect soul I want you to notice When I'm not around You're so fuckin' special I wish I was special But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here. She's running out again, She's running out She's run run run running out... Whatever makes you happy Whatever you want You're so fuckin' special I wish I was special... But I'm a creep, I'm a weirdo, What the hell am I doing here? I don't belong here. I don't belong here.

למעלה