ראיתי את יובל לפני 10 דקות

yardenbm

New member
ראיתי את יובל לפני 10 דקות

הוא עמד בתור לכספומט ליד בייתי באלנבי ואז אמרתי לו היי והוא ענה לי בנחמדות היי כשהוא לא שיכור הוא ממש נחמד

Amit Remmus

New member
הוא סנוב אימים. ../images/Emo104.gif

ואסף רייז כל כך חמוד[!!] ואמרתי לו את זה בערך מאה פעם היום. o_O

Hezi The One

New member
תפוז שלח לי ת'הודעה באמצע...

הוא לא כזה סנוב...התקשרתי אליו פעם אחרת כשהיו שמועות שהלהקה עומדת להתפרק וזה....הוא היה ממש נחמד ודיבר איתי ושכנע אותי שהם לא מתפרקים

Amit Remmus

New member
שמעו.. ../images/Emo104.gif

הם הופיעו בבי"ס שלי היום [אורט ביאליק] וידיד שלי ואני הלכנו בשיא הנחמדות להגיד שלום וכל אלה.. נשבעת לכם שלא הצקנו או עיצבנו או משהו ויובל פשוט היה סנוב. ואסף היה ממש ממש ממש ממש נחמד, והתחלנו לדבר איתו על דיסקים צרובים וכל החרא.. חחח.. מה שמצחיק זה ששנינו לא ממש משוגעים של שייגעצ אז דיברנו עם אסף איזה עשר דקות בלי לדעת איך קוראים לו, ורק בסוף שאלתי איזה אחד שבא איתם מי זה.. P:

דיסקים צרובים מזכיר לי

שפעם הייתי מתחת לבית של יובל עם ידידים שלי ואקס ידיד שלי אמר לו הוא צורב את השירים שלו יובל התחיל לקלל אותנו ולזרוק עלינו ביצים חיחי זה היה מצחיק

זה לא שהוא פגע

יובל דיי עקום ולא עבר את המדרכה בצד של הבניין שלו וכן זאת ההייתה חוויה מצחיקה

Amit Remmus

New member
חחח.. ../images/Emo104.gif

אנחנו: כמה זמן ההופעה? אסף: שעה בערך.. אנחנו: שירים מהדיסק הראשון או השני? אסף: שניהם. אני: באסה, אני לא מכירה שירים מהשני. אסף: תקני ת'דיסק, תכירי. אני: אבל אין לי כסף. מאבטחת: תצרבי, מה הבעיה? אני: אני לא צורבת דיסקים.. מאבטחת: מה, אתה לא צורב דיסקים? אסף: משתדל כמה שפחות. מאבטחת: אבל כל מה שכיף זה לשמוע כמה אמנים ולא רק אומן אחד.. אני: לא נכון! נגיד, קחי את הדיסק החדש של מוקי.. אפשר להריץ אותו מאה אלף פעם בלופים במערכת ולא נמאס בכלל. אסף: רגע רגע רגע.... אם אין לך כסף, איך יש לך את הדיסק החדש של מוקי? אנחנו הוצאנו לפניו.. אני: נו מה, זה של אחותי, קטנוני אחד!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifיובל ממש לא סנוב...

לא אליי לפחות... וגם כשהוא שיכור הוא חעעעמוד
[מחר יומולדתת
]

למעלה