ראיתי את יוס'קהה :):):)

ראיתי את יוס'קהה :):):)

הייתי ביום שני בחתונה של שכנה שלי (שאני מתה עליה חח) והיא אמרה לי שיש לה הפתעה בשבילי בחתונה.....וכששאלתי את אמא שלי אם היא יודעת מה ההפתעה היא אמרה לי שכן, ואז שאלתי אותה מה והיא אמרה לי מי זה הזמר הזה שאת כל כך אוהבת וכל הזמן הולכת לראות אותו ובפורום שלוו אמרתי לה...יוסי אזולאי? אמרה לי כן וזה היה בארוחת שישי אז צעקתי כזה יש יששש וקפצתי ושמחתי וחיכיתי כל כך ליום של החתונה חחח וכשהיינו שם אני כזה כל דקה נו איפה יוסי נו איפה יוסי שיגעתי את כולם חחח ואזז ראיתי אותו ובאתי אליו ואמרתי לו יוסי....אז הוא אמר לי היי מה את עושה פה וקיבלתי חיבוק ונשיקה כמובן חחח והייתי איתו בחתונה והיה לי ממש כיף לראות אותו אחריי הרבה זמן שלא ראיתי אותוו והוא שרר ואני כולי רוקדת ומסתכלת עליו והוא גם שר את השיר "אמא" שהוא שר עם שלומי שבת....והוא אמר שהוא מאוד מתגעגע ושלא יצא לו להיכנס לפורום בגלל שהמחשב שלו הלך...אבל הוא הבטיח לי שהוא ייכנס וייכתוב וגמני הבטחתי ולא הייתי פה הרבה זמן כי הלך לי העכבר אז לא יכולתי לכתוב ולשלוח הודעות ולפרוטוקול יאמר שאני כמעט כל יום נכנסתי וקראתי מה כתבתם קיצר נורא נהניתיי :):):) והתגעגעתי לפורום ולכתוב פההההה חחח שבוע מהנה ויום אהבה שמחח

lir2004

New member
הרסה לך את ההפתעה...

אבל העיקר שזכית לפגוש אותו בחתונה... תמסרי לחתן ולכלה המון המון מזל טוב, מכל הפורום!

1מאיוש

New member
איזה יופי !!!!....... מזל טוב!

תמסרי לשכנה שלך המון מזל טוב !!!! [אגב, מאיפה היא מכירה את יוסי?] אני שמחה בשבילך שפגשת בחתונה את יוסי הזדמנות בהחלט נהדרת ושמחה! רק חבל שלא היה לך עוד קצת סבלנות.. אם אמרו לך הפתעה היה יותר כיף לגלות את זה שם! אבל לא נורא..... =]]

אמממ...

מה אני אעשה? אני חסרת סבלנות חחח במיוחד לגבי הפתעות חח ויוסי הוא לקוח שלה הבנתי...|= מזה משנה העיקר מכירה והוא בא חחחח :):):)

למעלה