ראיתי את כולם עושים את זה אז גמאני!

ראיתי את כולם עושים את זה אז גמאני!

1. שם:טליה. 2.שמות חיבה וכינויים למיניהם:טולי, טלי, טלטל,ו... 3. סרט אהוב:"צ'יטה גירלז". 4. סרט דיסני אהוב:נו ברור שפו הדב, חח.. 5. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: ספר אחרון שקראתי זה היה "יומני הנסיכה" וזה היה בערך לפני שבועיים??. 6. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: אופקורס!! "יומני הנסיכה". 7. המשקה האהוב עליי:קולה, משקה בריאות כזה עם יוגורט. 8. חטיף אהוב:במבה אהובי ל=נ=צ=ח ואףחד לא יוכל להכחיש את זה!. 9. הממתק הכי טעים שיש:שוקולד מריר+שוקולד וניל+שוקולד רגיל. 10. מאכל אהוב:פסטה עם רוטב עגבניות, וכמובן פיצה...חח.. מי לא?!. 11. קינוח אהוב:עוגת שוקולד חמה עם קצפת וגביעי גלידה,, יאמ...יאמ.. 12. בעל חיים שאני הכי אוהב:כלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13. בעלי חיים שיש לי:שני כלבים ולסבא צ'לי יש עוד שניים,,חח..לא הגזמנו קצת??. 14. כמה מפגשי פורום הייתי:בחיים לא. 15. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי:עדיין לא הבנתי מה זה הניק הזה אז השאלה די פתוחה..מאוד. 16. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:"הילדה הכי יפה שהייתה בחיים,שאותה לא נשכח רק בגלל היופי הקסום שלה". 17. שיר אהוב במיוחד:"MY HUMPS". 18. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה:עם.....עם....עם....לודעת!!. 19. צבע אהוב:תכלת וכחול. 20. מספר מזל:17, 3, 7,זה משתנה ת מ י ד!!. 21. מקום מועדף בבית:בחדר, אין כמוהו..כפרע עליו. 22. איפה אני רוצה להיות עכשיו:באיי הבהמה הכחולים והלבנים..והם כן!. 23 עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו?:עם איתן אורבך אם עם דודי בלסר או עם יהודה לוי ((אזעקת כוסונים)),והייתי רוצה להיות איתם ב........לא מצ'נה. 24. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שאני יזכרה בכמה מיליונים טובים!!, לא שחסר לי..חח.. 25. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:טוב, תמיד טוב,. 26. מה אני אומר/ת יותר:---"אין בושה???!!"--- 27. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:"שיק", "כאילו", "מה?!". 28. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:הכל אחלה בחלה..פחחח... 29. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח:בחיים אבל בחיים אני לא יקנה מוצרים שיתנסו על בעלי חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!,איכס.. 30. צמחוני/ת או טורפ/ת ?: צמחונית ש=ו=ל=ט=ת. 31. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם:אף פורום. 32. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>:שומפורום. 33. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:1.אני!!! 2. אני!!! 3. אני!!! 4. א נ י!!! 5. בחורים מהממית!!! 34. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:ה=כ=ל. 35. תמונת מצב:שו?????????. 36.יש חבר/ה?:היה, היו הרבה, ואת כולם לצערי אני זרקתי. 37. אם יש מפגש פורום אתם באים?:לא,למה אין לי חיים??. 38. עוד חודש וחצי חופש חנוכה! <וויפי.> כבר יש תכנונים?:אני נוסעת ב- 23 לדצמבר לימהמלח ואז נשארת שם עד סוף חופש חנוכה ואז....לאילת!! 39. מוזיקה שאתם הכי אוהבים:פופ...חובה!!!. 40. זמר/ת אהוב/ה:שירי מימון, ביונסה, ו....((כבוד!!))מריה קארי. 41. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה:בית הבובות. 42. ברגע זה, אני לובש/ת <תגיעו לפרטים קטנים זה מצחיק>:חולצה כזאת די פתוחה בלי כלום מלמטה..(((חחח..)) ומכנס שחור צמוד על הגוף המדהים צ'לי!!! שכל בחורה הייתה מתה להגיע. 43. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?:אם קר אז כן. 44. עונה שאני הכי אוהב/ת:סתיו+חורף, אהובתיי!!. 45. דבר שאני בחיים לא אעשה:צניחה חופשית. 46. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:בפפופיק==>טבור, יש לי!!. 47. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:מאפרת מקצוענית ויש לי עוד 5-6 שנים עד שזה יקרה...פחח... 48. דמות אהובה מרמת אביב ג':אין מה לעשות גיא חתיך מוווווו=שלם. 49. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:את הילדים הדפקים בכיתוש צ'לי. 50. מודל החיקוי שלי:אמממ.....איןןןן!!!. 51. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו?:מלצרית שרה. 52. הסגנון לבוש שלי:שקסייי...משו כמו יעל בר זוהרר איך שהיא מתלבשת. 53. הייתי רוצה שיקראו לי:עלמה,אורית,אגם,אבישג, יותר עלמה!!. 54. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות (מרמת אביב) הזו:שרון, מאמוש עולמית,לא??!!. 55. כמה זמן אני בפורום (אף אחד לא יותר משבוע, זה פסדר ):כולה יום אחד קטן ובהיר...חחח... 56. מה מספר האייסיקיו שלי:-אין- 57. מסנג'ר: למה שאני יגיד לכם???,לכו חפשו. 58. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:פיטריות, איכססססססססססססססססססס. 59. ארץ אהובה< חוץ מישראל>:מנהטן שזה ינטו ניו-יורק. 60. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:גיאוגרפיה...רק גיאוגרפיה!!. 61. מה שלומך?:הכל טוב, הכל מצויין, אין יותר טוב,((בטח..)). 62. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:בר רפאלי..אל צ'אלו למה.. 63. יש לי אוסף של:בקבוקי בשמים, זה הזמן להגיד: "חברוס תביאו לי". 64. מה אני עושה כשמשעמם לי?:שרה...אני שרה הכי מדהים שיש!!. 65. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?:כןןןן,זה הכי כיפושששששששששששששש. 66. תספרו לי בדיחה:"איש אחד הלך הלך ונפל לפח" אאאאההההההה..חחחחחח...פחחחחחחחחחחח.....יואו נכון קורע????. חחח.....לאאאאאאאאאאאאאאאאאא. 67. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה?:רק פיות....יש לי גם אוסף של זה. 68. תיאור מצב: שו האדה??? פססססס. 69. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:שעון פרחים כמו שהיה בבית של נועה בשיר שלנו.. 70. ספורט מועדף?:כדורעף,הכי קלל... 71. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:איןןןןן...מה אני ילדה בת 6??. 72. את/ה אדם רציני בד"כ?:ממש לא...אני אדם הכי מעניין שצריך לעשות עליי ביוגרפיה מרוב שאני לא רצינית. 73. האם היית נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?:ממש לאאאאא...למה מה קרה??. 74. חולשה:"יש לי חולשה לרקדנים גם אני רוקדת ת'ריקוד צ'לי, אואואו.." 75. הפחד הגדול ביותר:אני חושבת....ל=מ=ו=ת!!. 76. רעש אהוב:הרעש של העלים בסתיו שבדרך עולים על העלים ויש כזה רעש קראנצ'י. 77. חג מועדף:ש ב ו ע ו ת..אין יותר מה להגיד. 78. אני מתגעגע/ת ל:לשנים הכי טובות צ'לי==>הגן. 79. תכונות טובות שיש בי:איכפתית, מעניינת, ואני חייבת להגיד גם יפיופה =, זה גם תכונה. 80. תכונות רעות שיש בי:קנאית אש. 81. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת?:מתי תגיע הגאולה??,חחח..מי שלא הבין מהזה לא נורא. 82. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:רצינות, רגשות. 83. אני מזל:בתולה. 84. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:עיניים, צבע גוף, וסוג שיער. 85. דברים שמכעסים אותי:אנשים שקרנים. 86. דברים שאני שונא/ת:אנשים מציקנים,,,ויש!!!. 87. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:==אין תגובה== 88. מוטו בחיים:במידה וקרה משו קשה מאוד צריך תמיד להמשיך הלאה ולא להתרכז רק בזה כל חיי...רמז. 89. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:שירי מימון אהובתייייי. 90. סלנג בעברית שהכי מציק לי:סבבה,סבבה, כאילו מי שחב על הדבר האידיוטי הזה??????. 91. אני מנגנ/ת על:ניגנתי על חליל ((בכיתה ד'-ה' חובה!!)). 92. יש לי מזל כי:אני נחמדה לכולם. 93. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:הבטן צ'לי.. 94. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי:התחת השקסי סקסי שלייי!!!. 95. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני?:מאוד ריאלית!! יודעת מה קורה. 96. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב?:אףחד מהםםםםםםםםם!!!, יש לי מספיק חברים מבחוץ. אקיצר, אתם רואים החיים שלי מה זה מעניינים==>לראיון מלאא דברו איתיייייייי.לאף יווווור.

למעלה