ראיתי את כל העונות....

CarolineKinney

New member
ראיתי את כל העונות....

ממש כל הפרקים ואני רוצה לציין 2 דברים 1. זו סידרה איכותית ומצויינת שממש נהנתי ממנה ולמרות שמעולם לא אהבתי את הזאנר הבדיוני הסדרה הזאת גרמה לי לחבב את הזאנר והעלילה היתה ממש יפה 2. מה שכן עיצבןאותי היה בעונה האחרונה שהחליפו את קווין מלורי (ג'רי אוקונל) וזה היה כל כך נראה לעין שחסר טאץ' ומשהו מהקסם של הדרה נעלם לו איך שהו'

בקשר להערה השנייה...

זה בסדר- כמעט כולם חושבים כמוך. אם אני הייתי במקום המפיקים הייתי יורד על הרגליים כדי שג'רי יישאר... זה לא אותו הדבר בלי הדמות הראשית...

zacki

New member
זלצברג, אתה היית יורד על הרגליים

בשביל כל דבר אם אתה מבין למה אני מתכוון

Madnex

New member
זאת עובדה ידועה

אני זוכר שגם משהו הסביר את זה, ג'רי עזב את הסדרה מכיוון שהוא רצה להמשיך בקריירה קולנועית, המפיקים חשבו שהם יוכלו להמשיך בלעדיו וטעו טעות חמורה וגדולה, צ'רלי עזב מכיוון שג'רי עזב, הפרופסור עזב בגלל שהוא רצה יותר כסף וטען שהוא לא מקבל מספיק ספוט, אני יזכר למה שאר השחקנים עזבו ויכתוב את זה פה.

לדעתי הם יכלו לצאת מזה, כמו גדולים

היה בהתחלה כזה פרק שבו היוא שני פרופסורים דומים, והם לקחו אחד מהם. עם הם עוד בזמן היוא עושים , שהם חוזרים לאותו עולם ומגלים שהם לקחו את הפרופסור הלא נכון והוא עדיין חי, הם יכלו עוד לצאת מזה בזמן. חוץ מזה אחרי כל השטויות עם אח שלו, וההורים האמתיים שלו, זה כבר התחיל ממש להתדרדר, זה התחיל בתור מדע בדיוני
והסתיים בתור פנטזייה מפגרת
. אני לא צודק?

אילקו

New member
וואי נכון! זה יכל להיות כזה קאם בק

של הפרופסור!!! ועכשיו אחרי שאין את קווין הראשון ואת קולין אין גם מטרה לסדרה! אין כלום זה באמת פנטזייה מפגרת!!!

hoolon

New member
הפרופסור פוטר לפי מה שאני הבנתי!

הם רצו להכניס את מגי כי היא צעירה ו... אז הם היו צריכים לבעוט את הפרופסור המטורף.

Blablerius

New member
חחח...לא רק שהם לא ירדו על הרגליים

הם היו אלו שהעיפו אותו

למעלה