ראיתי את מאיה היוםםםםםםםםםםםםםםםם:]

ראיתי את מאיה היוםםםםםםםםםםםםםםםם:]

ראיתי את מאיה היום בתל אביב... אלוהיםםם היא מושלמת... (לא שלא ראיתי אותה קודםם)... שמעווו מי שאומר שהיא לא נחמדה לא מתייחסתת מזה טועה... אני רק עמדתי והסתכלתי עלייה היא קלטה שלא נעים לי וזה.. ואזזז היא מעצמה!! קרא לי.. יווו איזה נשמה טובה היא... נ=ש=מ=ה אמיתי!! אנשיםם לא לעזוווב עכשיו... דווקא בתקופה שהיאר ממש אבל ממש צריכה אותנוווו!!....

urimz5

New member
יופי לך גם אני רוצההההה

אבל לא נראה לי שהיא ממש אבל ממש צריכה אותנו..קשה לי להאמין שאנחנו באמת מעניינים אותה..

די נו באמת

נראה לכם שמאיה לא צריכה אתכם אתם צריכים להבין שהיא עוברת תקופה קשה ואתם תראו שהיא תחזור כמו גדולה ולא נראה לי בכלל שהיא לא מעוניינת בכם

urimz5

New member
אי אפשר להתעלם מזה

שהיא פשוט לא נכנסת לכאן..זה לוקח בדיוק 5 דקות לפתוח הודעה..אם היא לא עשתה את זה,כנראה שאנחנו לא מעניינים אותה..זכותה,בכל זאת אנחנו אוהבים אותה

תקשיבו.. זה מזה חשובב

אם עכשיו כול אחדד יגיד לא נכנסת.... זה לוקח 5 דקותת.... היא לא איתנו יותררר.. לא תהייה יותררר הדיווה מאיה בוסקילהה... אנחנו עכשיו צריכים להיותת הכי ביחדדד שיש.... הכי שיש..!! אללל תשחכו למה אנחנו פה... כי אנחנו באמת א=ו=ה=ב=י=ם אותה!!!!!!!!!!!!!

לדעתייייי

"חולה על מאיה" (איך קוראים לך) את ממששששששששששש צודקתתתתתתת תקשיבוווווו תנסו שניה לחשובב מה היה עושה לכם יותר טוב? לדעת שמאיה נכנסת לפה 5 דקות? או לדעת שהיא חוזרת להיות מה שהיא היתה ושהיא באמת חושבת עלינו? 5 או 10 דקות שהיא תדבר איתנווו זה לא הדבר הכי חשוב! תחשבו עליהההה תחשבוו על איזה ימים עוברים עליה תחשבו כמה קשה זה... אנחנו לא צריכים לצפות ממנה לדבריםםם לדעתי היא יותר צריכה לצפות מאיתנו שנבין אותה ולא נשפוט אותה! ואנחנו באמת צריכים להיות הכי ביחד שיש כי אחרי הכל כולנו פה בגלל מאיה בוסקילה בגלל האהבה שלנו אליה

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifגברת ליטל וגברת

חולה על מאיה תקשיבו, אף אחד כאן לא שופט את מאיה ולא כל דבר אחר. ובקשר למה שאמרת ליטל- אנחנו לא צריכים לצפות ממנה לדברים אז את ממש טועה, כי אנחנו כן מצפים שהיא תיכנס, שהיא תראה סימן שהכל בסדר.. כמו שהיא מצפה מאיתנו- ככה אנחנו מצפים....זה אמור להיות הדדי... אני לא שופטת אותה ולא שום דבר, אני באמת מאחלת לה שהכל יסתדר ושהיא תחזור, אבל להגיד שאנחנו לא צריכים לצפות ממנה לכלום- אז אתן ממש טועות.

רותםם

למה את חושבת שמדברים עלייך????אני סה"כ רוצה שיהיה טוב למאיהה את לא צריכהה לכעוסס לכל אחד יש את הדעה שלו ולא אמרתי שאת שופטת אותה(חבל שאת חושבת שהתכוונתי אלייך)

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifליטל, אני לא אמרתי

שאת דיברת עליי, אני דיברתי בכללי- בלי שום קשר אישי אליי... מצידי את גם יכולה לחשוב שאני מחבלת....אני לא אמרתי ולא התנגדתי לדעה שלך, אני בסך הכל הבעתי את הדעה שלי.

רותםם

חחחחחחחחח הדבר האחרון שאני יחשוב זה שאת מחבלתתת פשוט חשבתי שזה מכוון אליי כי רשמת גברת ליטל וגברת........אבל עזבי הכל שטויותתתת... בכל מצב אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךך מואהההה (ואני מתגעגעתתתת)

למעלה