ראיתי את רובי ודיברתי איתו...יייייייייייש!!!

ראיתי את רובי ודיברתי איתו...יייייייייייש!!!

טוב בנות אני שמחה לבשר שזה קרה....ראיתי את רובי... הלכתי היום למשחק של לא וייל בסנטה מוניקה....זה מגרש בתוך בית ספר לכן הוא קטן ויש מעט מקומות ישיבה אבל אף אחד לא יושב, כולם עומדים ביציע או על הקו של המגרש עצמו... הקבוצה שלו הגיעה עם אוטובוס גדול מיוחד ככה ב 19:30. השומר החמוד בכניסה אמר לי שהוא שם...חיפשתי אותו 10 דקות ופשוט לא ראיתי אותו...אז התקרבתי לצד השני ....ופתאום הוא עבר מולי....הלך לצד לעשן ואסור לעשן במגרש הזה. ניגשתי אליו ושאלתי אותו...סליחה מותר לעשן פה?? (סתם כי לא היה לי מה לומר...) ואז הוא חייך ואמר בעצם מתוקה אסור לעשן פה...אז אמרתי לו..אז אתה מעשן בסתר...והוא חייך וגם אני והלכתי לי... קיצר כל המשחק הוא רק צורח לחברים שלו, הוא ממש ממש רעשן...שמו אותו באגף שמאל בקצה והכדור בקושי הגיע אליו, הוא לא משחק טוב כל כך....ואז במחצית השניה הוא כבר לא שיחק...הוא עמד לידי על הקו הלבן ועודד...הוא מעשן הרבה...נראה קצת שמנמן....והסתפר קצוץ כזה...ויש לו עיניים ירוקות מעלפות והוא נראה שזוף... בכל מקרה אחרי המשחק הוא ישב לאכול בספסל וישבנו לידו..הייתה ילדה בת 10 בריטית והוא חתם לה והצטלם איתה...בחוץ היו כמובן פאפארצי....וזהו הלכנו לכיוון השער...היו שם מעריצות מגרמניה שממש בכו...אבל השומר ראש של רובי לא נתן להם להתקרב אליו...אני ממש דיברתי איתו בפוקס...הוא נראה נחמד...בריטי כזה וילדותי... אני חושבת ללכת גם במשחק ביום שבת...זה נראה לי משחק אחרון.... אז תרשמו לי מה דעתכם על כל העניין....וזהו...רק רציתי לשתף...לא כל יום מדברים עם רובי וויליאמס ועומדים סנטימטר לידו במגרש כדורגל... מקווה שנהניתם מהסיפור...אם תרצו אספר לכם עוד על יום שבת... יום טוב וחג שמח...

may0rw

New member
פשש יפה

כמו שצריך... ניגשת אליו יפה, אהבתי :) אני שונאת את כל הבנות שמתנפלות וזה כאילו הוא אלהים. בכיף ארצה לשמוע על יום שבת גם ואת גרה בארה'ב? או לומדת שם? או משהו?

a Warming Sign

New member
../images/Emo12.gif בהחלט הישג מרשים..

אני בטוחה שהוא בן אדם מאוד חביב ועושה רושם טוב בreal life.. אחח,בריטי וילדותי..אני לא מבינה למה עוד אף אחד לא עלה על הנוסחא המצליחה הזאת חוץ ממנו

Velma Kelly

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif

כבר ציינתי שאני טסה לשם לחודשיים בשבועות הקרובים וזה בערך הציפיות שלי?
ז"א אני לא ילדה בת 3 כן, אבל אם האוס, רובי, כריס מרטין כולם בריטים יש לי ציפיות גבוהות מהם

../images/Emo207.gifשאלה

לא היתה אמורה להיות איזו סדרה אמריקאית בסגנון אופרת סבון שרובי וויליאמס ודייויד בקהאם היו אמורים להצטרף אליה כזוג הומואים? מה נהיה עם זה?

גליזה

New member
עקרות בית נואשות

דיברו על העונה החדשה, שאני לא יודעת אם היא עדיין בצילומים או שבכלל עוד לא צולמה (או שסיימו לצלם אותה...בסדר, הבנו את העיקרון
) ייקח זמן עד שהעונה תגיע לארץ, ותושדר בכלל...

נו, מה היה ביום שבת?

פגשת אותו שוב פעם? בחיאת דינאק אני אתן לך את המספר שלי שיתקשר אליי. אני מעריץ אותו בימים האחרונים. ביומיים האחרונים אני כל הזמן שר את המילים של come undone, לא יודע מה קורה לי...

למעלה