ראיתי את רוב תחרות ההתעמלות בבייג'ין

ראיתי את רוב תחרות ההתעמלות בבייג'ין

וכל אולימפיאדה מפריע לי השיפוט הביתי הפעם זה היה לקבוצתי הסינים לפני 4 שנים זה היה היווני על הטבעות מה יהיה ? זה ממש מרגיז

N B I

New member
אני בכלל לא חושבת

שהיה שיפוט ביתי. אולי בכל זאת שיטת הציון של הדרגת קושי מחטיאה את המטרה: הציון תלוי גם בזה. והרבה פעמים הסינים עשו דברים ברמה יותר גבוהה. שלא לדבר על התחרות בגברים- שהיתה לפי דעתי תת רמה, לאן הגענו שבחור בן 20 (האמבושן) צריך לסחוב על עצמו תחרות שלמה?!

אימרה חסרת שחר

אדם מן השורה אינו יכול לשפוט את השיפוט. השיפוט בהתעמלות די מסובך, ואתה לא יכול לדעת למי באמת הגיע לזכות ולמי לא. חוץ מזה שישנה חוקה, ואין לשופט אפשרות לנקד תרגיל איך שבא לו, אלא רק על-פי החוקה. מה גם שעל כל מכשיר, יש 8 שופטים, אחד מכל מדינה, כך שלמה ששופט ממדינה כלשהי ישפוט לטובת סין? מה ייצא לו מזה? אולי גם תגיד שזה ככה בכל ענפים. כי הרי הסינים זכו במיליון מדליות.

PRIHADAR

New member
נועה,

עזבי, הוא סתם אומר, כדי ליצור דיון, ואח"כ לא חוזר לפה כדי להשתתף בו, ולשמוע את בעלות המקצוע. מה גם שהוא בחר נושא שגוי. אל תתייחסי לכל דבר שאיזה מישהו אומר. הוא עשה את זה גם קודם: הוסיף הודעה לא נכונה על השיפוט, ונעלם. התשובות העינייניות שלך לא מגיעות אליו, כי הוא לא פה.

אל תזלזלי

אני מכירה אותו טוב, כבר כמה שנים, ובד"כ הוא מצוי בלב העניינים. הפעם ההודעה הייתה קצת סתמית ולא לעניין, ולכן היה חשוב לי להגיב. אני גם מודעת לעניין שמי שלא מתמצא בהתעמלות קשה לו מאוד להבין את השיפוט ולכן הסברתי.

PRIHADAR

New member
זה

ממש לא מתוך זלזול. אפילו לא ליד. אבל זו כבר הפעם השניה שהוא שם את ההודעה הזאת, וגם בפעם הקודמת ענו לו, באופן ענייני, והוא נעלם... אז אחרי שבוע וחצי לכתוב אותו דבר.... זה.... איך נאמר.... סתמי ולא לעניין.......? זה הכל, רק הסבתי את תשומת הלב שכבר היינו בדיון הזה. ומי שהתחיל אותו לא מראה התעניינות כ"כ.... זה הכל.

נעממהה

New member
לא לגמרה לא נכון...

אני לא אומרת שכל התחרויות היו ככה... אבל אפילו הפרשן של ערוץ אחד אמר שעל הטבעות לדעתו הצרפתי היה צריך לקחת ושהסיני נשאר פחות זמן בהחזקות... היה שם משו.. וחוץ מזה נועה, אף פעם לא שמעת על שוחד? לחץ של הקהל? דברים כאלה? אני מקווה שלא היו שם כאלה, אבל היו דברים מעולם..

N B I

New member
אתם כל הזמן שוכחים את המרכיב

העיקרי, שבגללו הומצאה כל שיטת הניקוד הזו: ד-ר-ג-ת ה-ק-ו-ש-י-! הסינים הם מתעמלים מתאבדים, אין להם לא אלוהים ולא פחד, ובגלל זה הם מנצחים, פשוט מאוד. לאולימפידה מגיעים השופטים הכי מקצועיים, הכי רציניים והכי אובייקטיסים שיש. זה שהם באולימפידה זו רק חובה עליהם להוכיח שהם באמת כאלה. ואני לא חושבת ששופטים ברמה הזו מושפעים מכאלה דברים, אחרת הם לא היו ברמה הזו. הפרשן של ערוץ אחד לא קשור למה שקורה בתחרות, צר לי להגיד את זה, אבל הוא לא מבין מהחיים שלו כלום. חלק גדול מהזמן הוא אומר על אנשים שהם עושים דברים אחרים לגמרי ממה שהם מבצעים בפועל:דוגמא, אני לא זוכרת על מי זה היה אבל הוא אמר על מישהי בקורה שהיא עושה "סלטה בגוף ישר" בעוד שלמעשה היא עשתה טמפו. ואם כבר דין שכבר הינו בו, הפרשנים של ערוץ אחד הם בהחלט כאלה.

למעלה