ראיתי את Come Undone- תגובה ../images/Emo13.gif
אתמול בערב החלטתי להוריד את הקליפ של come undone למרות המגבלה הגדולה- יש לי אינטרנט איטי. בכל מקרה אחרי שלוש וחצי שעות זה סיים להוריד (אכן, מסמך אנושי מזעזע). באתי בשיא הכיף להדליק אותו! ושום דבר! חסרה לי תוכנה. קרין הבת בת בת
צחקה עליי הרבה, אני אסכם את הצחוק שלה ב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחזקת 306234 היום בבוקר קמתי, וסיפרתי למישהו והוא הביא לי לינק לתוכנה והצלחתי לראות את הקליפ. ת'אמת? חוצמהסוף (חצי דקה אחרונה) אין להם מה לצנזר! אולי רואים את התחת של רובי שניה.... אבל כל הקליפ אין ממש כלום, רואים בית מלא אנשים. אבל רק בסוף רואים אורגיה של רובי ועוד שתי בנות. אבל הסוף הוא כזה חלק מגעיל. רואים את רובי מתמזמז עם מישהי ומכניס לה יד מתחת לשמלה ופתאום יוצאת משם תולעת, ואז רואים כל מיני ג'וקים בבית. סה"כ גועל נפש, אבל קליפ ברמה. חבל שלא ישדרו אותו
שבת שלום וחג שמח
אתמול בערב החלטתי להוריד את הקליפ של come undone למרות המגבלה הגדולה- יש לי אינטרנט איטי. בכל מקרה אחרי שלוש וחצי שעות זה סיים להוריד (אכן, מסמך אנושי מזעזע). באתי בשיא הכיף להדליק אותו! ושום דבר! חסרה לי תוכנה. קרין הבת בת בת