ראיתי באינטרנט את כל סוגי הפירסום א

ראיתי באינטרנט את כל סוגי הפירסום א

אבל הגדילו לעשות בתפוז,פרסומת שצריך להמתין 10 שניות כדי שהיא תעלם,עד היום הכריחו אותנו לראות פרסומות ,אבל בלחיצה על האיקס יכולנו מיד להעלים אותה,באו תפוז והתחכמו ,אתם לא תךחצו יותר על האיקס,חכו 10 שניות הביטו בפרסומת ורק אחר כך היא תעלם.יפה מאד.אני מפתח אנטי נגד המפרסם וגם נגד הפירסומאי,מתישהו זה יבוא לידי ביטוי בהתנהגות שלי

ortam

New member
לא מדוייק....

מעל לפרסומת (לפחות זו שאני ראיתי) כתוב במפורש 'לחץ כאן למעבר לעמוד או המתן 10 שניות' (משהו בסגנון הזה) - האופציה לדלג על הפרסומת - ניתנת לך. אני לא נהנית בכלל מכל הפרסומות הקופצות - אבל לפחות במקרה הזה הם מאפשרים לך מעבר מיידי ולא צריך לחפש איזה איקס מוסווה שעד שאתה מוצא אותו עוברות יותר מ 10 שניות וגם הוא מסתיר לך בדיוק את המשפט שאתה רוצה לקרוא - שזה הרבה יותר מעצבן לדעתי. אז נכון - הפרסומות מעצבנות - אבל מאז ומעולם - זה טיבען. וכעובדה - הן משפיעות עלינו (כמה עצוב) - כנראה שזה פשוט הרעיון החדש שקומם אותך. אבל ביננו - חבל על המצב רוח - לא נשנה את זה כנראה - תגלוש ותהנה.

הוסיפו אחרי שהערתי

את עניין ה-10 שניות הוסיפו ,כנראה אחרי שהערתי,זה לא היה בפעם הראשונה כשראיתי את זה,

הדס100

New member
יותר גרוע בmsn

שם כתוב לך "הדף אליו אתה מבקש להגיע בטעינה" ובינתיים צריך להסתכל על הפרסומת. מאוד מוזר לי שדף חדשות עולה יותר לאט מפרסומת וידאו... פשוט חוצפה!

למעלה