ראיתי בג'ימי קימל לפני כמה ימים

ראיתי בג'ימי קימל לפני כמה ימים

שהוא סיפר שבאיזה 11 עונות שהסדרה משודרת בארה"ב, לא הייתה אפילו חתונה אחת. היו אולי שתיים או שלוש מערכות יחסים, אחת מהן בכלל בין הרווק ל-runner up ולא לזוכה. וגם הם נפרדו
מה בכלל הסיכוי שבאמת יצא מזה קשר במדינה קטנה כמו שלנו? ועוד עם גיא גיאור, שבסה"כ מנסה לרכב על דקות התהילה שהוא מקבל כמה שיותר זמן. אם בהשרדות יש כל הזמן טענות על הטייה והתערבות של ההפקה, מי בכלל ירצה לראות תוכנית שהסיכויים שהיא לא מבויימת - או יותר נכון - מתוסרטת, כאלה נמוכים? ושהתוצאה (גם לאלו שלא שמעו בכלל על הגרסה האמריקאית) פחות או יותר ידועה מראש? שלא תבינו אותי לא נכון, אני מתה על תוכניות ריאליטי, אבל זאת נשמעת כמו תוכנית שלא תצליח בארץ (אנחנו מעדיפים את הרומנטיקה שלנו במבטא ערסי או באנגלית). בקיצור... אני נותנת לזה עונה אחת.

pertal

New member
מצד שני ברווקה

טריסטה, שהשתתפה לפני זה באחת מעונות הרווק ונבחרה להיות הרווקה, נשואה כבר משהו כמו 5-6 שנים למי שהיא בחרה ויש להם כמה ילדים.

כן, אבל בעיני זה שקול למציאת אהבה בכל תכנית

ריאליטי אחרת. כמו רוב ואמבר מהישרדות האמריקאית למשל. זה הגיוני שאחד המתמודדים יתאהב במתמודדת וגם תצא מזה אהבה, אבל מתוכנית שהמטרה שלה (כביכול) לבנות מערכת יחסים לטווח ארוך, אחוזי ההצלחה נמוכים להפליא. אני מודה שלא ראיתי את הפרק הראשון, כך שאני לא יכולה להביע דעה על התוכנית הספציפית הזו. אבל היא הרבה יותר מתאימה לקהל אמריקאי, מאשר ישראלי.

למעלה