ראיתי בחנות ספר שלא הכרתי בכלל

Lord bigfoot

New member
ראיתי בחנות ספר שלא הכרתי בכלל

בחנות של סטימצקי (כרגיל) בגן שמואל ראיתי ספר של טרי שמעולם לא שמעתי מילה עליו. The amazing murice and his educated rats יתכן וטעיתי באיות שמות אבל ככל שהבנתי זה לא ספר של עולם הדיסק (למרות שכתוב על הכריכה שכן וזו נבזות) מי שמע עליו/קרא אותו?

The Mad Hatter

New member
!!!!!

איפה ראית את הספר? שמעתי את השם שלו מלא בכלמיני אתרי טרי פראצ'ט שונים ומשונים, אבל אני לא יודעת עליו יותר מידי. זה אמור להיות ספר שנוטה יותר לכיוון של ספרי ילדים. שיהיה, אהבתי את ספרי ג'וני, אני חושבת שגם זה יהיה נחמד. ממה שהבנתי זה מתבסס איכשהו על החלילין מהמלין. קנית בסוף?

Lord bigfoot

New member
לא קניתי

והיום הוספתי חטא על פשע ולא קניתי את the last hero כיוון שלאחרונה התדלדלו משאבי. זה נראה כמבוסס על החלילן מהמלין אבל עם טוויסט של רשע. כאמור ראיתי בחנות סטימצקי בגן שמואל (בין חדרה לפרדס חנה).

dino_din

New member
כאילו שאם תגיד חדרה

זה יעזור לאנשים לדעת על איזה איזור אתה מדבר

Fingertip

New member
טר פראצ'ט הוציא לאחרונה...

...שני ספרי ילדים: The amazing Maurice and his incredible mice (או משהו כזה): ספר ילדים שמהווה פארודיה על החלילן מהמלין. The Wee Free Men: ספר ילדים שמהווה פארודיה על הסיפור על אח ואחות שמלכת החורף חוטפת את האח והאחות יוצאת להציל אותו. שני הסיפורים הם מסדרת עולם הדיסק. אני לא אקנה אותם ב-Amazon, אבל אם הם יזדמנו לי בסטימצקי, אני לא אוותר עליהם
אהד.

Ogg Vorbis

New member
קניתי את שניהם באמזון

האמת שהזמנתי 9 ספרים, ביניהם The Last Hero, The Unadulterated cat ועוד כמה שלא ראיתי בזמן האחרון...עלה לי מלאאאאא כסף. אחלה עטיפות...זה מה שאני יודע בינתיים, אחרי שאני אגמור לקרוא אני אדע יותר

ParanoidA

New member
Mourice and his amazing rodents

זה ספר ילדים של טרי (למרות שאי לא בטוח שילדים יהנו) אני אהבתי למרות שיש קטעים קצת איטיים. קניתי בסטימצקי (ברמת אביב אני חושב)

למעלה