ראיתי בטלוויזיה בערוץ דיסקברי

daniel771

New member
ראיתי בטלוויזיה בערוץ דיסקברי

על אב שיצא לטיול בפארק עם הבנות שלו בשנות השבעים ואב החליט לצלם את הבת על הנוף היפה שפיתח את הפילם התחוור פתאום בצילום רואים אסטרונאוט ליד הילדה מאיפה האסטרו הגיע לצילום? רק לאלוהים התשובה

Majestic12

New member
התצלום המדובר

זהו אחד התצלומים אשר נותרו בלתי מפוענחים עד היום. התצלום פורסם באינסוף אתרים וגם בספר של ג'ני ריינולדס (תורגם לעברית): "תעלומת העבמי"ם"...

דניאלה66

New member
אני בהלם , בדיוק לפני יומיים

נתקלתי באותה תמונה ועכשיו אתם מדברים עליה..... אבל לדעתי היא מזוייפת...כי זה קצת מוזר בעיניי כל עניין התמונה למה עין העדשה תקלוט מחזה כזה והעין שלנו שיותר מפותחת לא תקלוט?

Majestic12

New member
התצלום

דוקא, ככל הידוע לי, התמונה מקורית לחלוטין. זו אחת התמונות שעד היום נותרה כתעלומה...

daniel771

New member
דניאלה תפסיקי עם הראש הקשה שלך

שתראי את התמונה ואת זה שבסה"כ רצה לצלם את ביתו תביני כנראה שהיה שם אסטרונאוט שהוא היה בלתי נראה והמצלמה קלטה אותו

דניאלה66

New member
ראיתי את התמונה הזאת...........

ולי זה נראה לא ממש אמין , סורי זכותי לחשוב ולהביע את דעתי אנחנו בפורום אל תשכח . אני מאמינה בחייזרים כן , אבל אותו צילום לדעתי בול שיט אחד גדול .

daniel771

New member
בולשיט? מאין לך הביטחון הזה

יש לך הוכחה שזה מזוייף? לא נראה לי שאת מאמינה במשהו

דניאלה66

New member
מי אתה שתקבע במה אני מאמינה או לא..

אתה חוצפן אתה יודע?! אני לא חייבת להאמין שזה אסטרונאט מהחלל שנכנס פתאום לתמונה! בעייני התמונה נראית מבויימת , אתה מאמין במקוריות שלה , אחלה אבל תכבד גם את דעותיהם של אנשים אחרים אחרי הכל גם לך אין הוכחה מאה אחוז שהתמונה מקורית ..

daniel771

New member
הלו הלו תרגעי בבקשה

אני לא כאן כדי להתפלצף איתך. מצידי אל תאמני רק מתוך הודעות שלך הגעתי למסקנה שאת לא מאמינה בכלום ורק עושה צחוק כאן על כולם. אז חפשי לך פורום אחר כדי לצחוק על אחרים. חצופה

דניאלה66

New member
תתבייש לך!! אני כתבתי כאן

יותר דברים עניינים ממך ושמתי לב שאתה כאן יותר לעקוץ אנשים אז חפש לך אתה מגרש משחקים אחר לא אני!

daniel771

New member
חחחחחחח הצחקת אותי חוץ מלצחוק על

אחרים את לא תורמת כלום תתביישי לך את

אתה גם קצת חצוף

ולא חושבת שזה ממקומך להגיד לה לעזוב את הפורום ולאן ללכת.פורום הוא מקום חופשי להביע דיעות מסוגים שונים ואין לאיש זכות להגיד לאחר מה לחשוב ומה לא. ובנימה זו-אתם מתבקשים להרגיע את הנימה התוקפנית ולנסות לשמור על ויכוחים תרבותיים. חבל אם אצטרך להתחיל לשלוח מסרים...

daniel771

New member
היא תוקפת אותי כאילו אני ילד קטן של

ה שתחפש את החברות שלה אם יש לה בכלל

daniel771

New member
לחסום אותך מי שמפריע זה את

אני נמצא באגודה לחקר עבמים משנות התשעים אז את לא תכתבי עליי השמצות את הרי לא מאמינה בכלום ורק יוצאת נגד אלה שכותבים

דניאלה66

New member
אבל כתבתי לך שאני כן מאמינה...

אז לא האמנתי בתמונה עם האסטרונאוט והילדה , אז בגלל זה אתה מתעצבן? חייזרים קיימים , יש עב"מים תמיד האמנתי

daniel771

New member
אני לא מתעצבן את מעצבנת עם הגישה

שלך את ראית בכלל את הסרט על האב עם הבנות? שתראי גם את הסרט - תחשבי אחרת אני בטוח במאות אחוזים שהאב דובר אמת וכי מה יש לו להרוויח מכך שהוא משקר? הוא גם מיסגר את התמונה בגדול כדי להדגיש את התעלומה קצת הגיון לא יזיק לך לפי כתיבתך את בחורה מאד אינטלגנטית :)

למעלה