ראיתי בטלויזיה מצגת שהשערות סומרות

ראיתי בטלויזיה מצגת שהשערות סומרות

מי שהיה החשב הכללי של משרד האוצר, ירון זליכה, מספר איך המדינה נותנת לעשירים מאוד הכל ועושקת את הציבור שהולך ונעשה עני יותר ויותר.

הענין הוא שהוא מציג את הדברים באופן פשוט וברור, אני לא יכולתי להתנתק מהמסך.

יש שידור חוזר מחר יום ד' 2.5 בשעה 1915 ערוץ 8 בהוט.

גם מי שלא מענין אותו כלכלה ודברים כאלו, אני מאוד ממליץ לשמוע אותו, דברים רבים שאמר ידעתי, אבל לא על ממדי התופעות.

ירון זליכה עמד מול כל ראשי הממשלות והשרים הנוגעים, הם שנאו אותו על כך שלא פחד לאמר להם את האמת, עד שהצליחו למרר לו את החיים, והוא התפטר.

שווה כל דקה צפיה.....

אנחנו צפינו בתחקיר על קוו 300 .

למרות שבכללית ידעתי במה מדובר , היה מאוד מענין .

בת חן191

New member
יוליקה כמה פעמים שומעים על נתניהו ומירי רגב??

לא שאני אומרת שהם צדיקים אבל לעיתים יוצא לי כבר דרך האף
כשאני שומעת את השמות שלהם כבר אין לי חשק לשמוע מה אמרו ומה עשו,

יוליקה

Member
מנהל
ביבי ומירי רגב זה סאגה בלתי נפסקת

לגבי קו 300 היו כבר כל כך הרבה תחקירים ואפילו המחזה של הסיפור...
אברהם בן שלום קיבל החלטה נבונה. נקודה.

יוליקה

Member
מנהל
אתמול קיבלתי משלוח מסופרסל

לדאבוני הם מעסיקים נערים ערבים כשליחים...
הגיע אלי אתמול השליח...הנהג נשאר לשבת במכונית...
הוא הגיע לדלת רשת שהיתה נעולה מבפנים...
במקום לצלצל בפעמון שאבוא לפתוח הוא פשוט פרץ את הדלת בכח
ושבר את המנעול... טיפ הוא כבר לא קיבל!!
התלוננתי עליו בשירות לקוחות... הם ביקשו שאשלח להם תמונות של המנעול השבור.... והתנצלו מאד.

הדסהש1

New member
יוליקה מצטערת שזה קרה לך.זה לא בגלל שהוא ערבי

אלה בגלל שהוא אידיוט....מקווה שיפטרו אותו שילמד לקח..לגבי הסרט של קו 300 זה החזיר אותי שנים אחורה וזוכרת א. מה שעשו לאיציק מורדכי...ממש בושה וחרפה.מי שעזב את השירות עשה טוב.אחרת היו יושבים שנים ארוכות בכלא. בשבת יש על קו 300 "החטיפה" לאחר החדשות..לאחר עשרות שנים ושוב חוזרים על הפרשה...עוד כמה שנים שלא ניהייה כבר כאן יספרו על ביבי והגרעין...כך זה עובד.יוליקה איך המרגש...
תזכורת- היום לג בעומר.חלד מהרשויות החליטו לבטל את המדורות...

יוליקה

Member
מנהל
זה נכון שהוא אידיוט!!

גם הנהג ערבי...והוא היה מאד נבוך והתנצל...

בת חן191

New member
אני מבקשת תמיד להשאיר ליד הדלת לא משנה יהודים

וערבים אין לי אמון באנשים זרים שאני לא מכירה

ובקשר לערבים חששתי שיגידו שאני גזענית אבל זו אמת יש המון נהגים ערבים באוטובוסים הם נוסעים כמו משוגעים לא פעם אנשים עפים מסוף האוטובוס
להתחלה ,,,אצל נהגים יהודים לא נתקלתי בכך, גם לא עצרו לי כמה פעמים בתחנה
צלצלתי אב לא עזר היתי צריכה לחזור עם מצרכים תחנה קדימה
הם גם הרבה עם אוזניות של נידים בנסיעה
אני יודעת תגידו גזענית אבל זה אמת בזאת נתקלתי
בזמן האחרון חסר להם נהגים ולוקחים כל הבא ליד ,,ראיתי כבר זקנים אולי בני שמונים פלוס ונהגות נשים שאותם אני הכי אוהבת,

עדין לא נתקלתי בנבגים יהודים שנוהגים ככה באוטובוס תחשבו מה שאתם רוצים
על מה שאני חוה על בשרי לא מתוכחת,

מאידך גיסא

בהדרכת טיולים העדפתי תמיד נהגים ערבים באוטובוס, כיוון שהם התנהגו באמת כמו איש צוות, התייחסו מאוד יפה לאנשים ונהגו כראוי,

בעוד הנהגים היהודים היו תמיד,
שחצנים,
מתערבים למורה הדרך בעבודתו כי הם "יודעים טוב יותר",
מושחתים וגונבים מכל הבא ליד (אפילו את הטיפ של מורה הדרך),
יש להם כל הזמן טענות ומענות ודרישות,
חסרי אמינות (נהג צריך לאסוף אותי בנקודה מסויימת, הגיע 10 דקות לפני הזמן, נסע בלי להמתין לי כדי שיוכל להדריך את הטיול ממושב הנהג באופן בלתי חוקי וכך לבדו יעשה רווח משינוי המסלול למקומות של מכירת מוצרים שבהם הוא מקבל כסף ומוצרים וגם הטיפ מהנוסעים, בלי הצורך להתחלק עם מורה הדר, וכך הפך טיול למסלול קניות ורווחים.
והנוסעים ? ברוב המוחלט של הטיולים מסוג זה לא מתלוננים הם מרוצים מיום טיול-קניות.... ומי שיש לו טענות, לא נשמע בהמון...)
מנסים למכור מוצרים למטיילים ופוגמים בטיול - ושום תלונה לא עוזרת.

כנראה שזו הרוח הנושבת באותה חברה ספציפית.

כרגיל צוחקים על הציבור.....

בחדשות היום:
לפי גורמים במשרד המשפטים, ההכרעה אם להגיש כתבי אישום בתיקים 1000, 2000 ו-4000 תתקבל כנראה על ידי היועמ"ש לקראת סוף 2018 - כך שגם אם יחליט להגישם, הדבר לא יקרה לפני אמצע השנה הבאה (דניאל דולב)

כעת אני יודע בוודאות מתי תתחיל המלחמה נגד הפרסים : אפריל 2019, לפני ההחלטה.....
רגע, זה לא כבר הבחירות ???

אז שוב ידחו, ויאפשרו לנתניהו לשחק את הגיבור וכמות האספסוף תגדל והוא ייבחר לעוד תקופת כהונה מושחתת, או -
יחליט לא ללכת לבחירות ברגע האחרון, לקחת את מיס פיגי וילדיו החביבים והמיליונים ולהתחפף לאר"הב הברית, ושימו לו מלח על הזנב כי הוא צוחק כל הדרך לבנק.....

אז למה זרזו את המשטרה עם החקירה ?
גם מהמשטרה עשו צחוק ?
בטח, הכל מתוכנן.....

השאלה היום איננה האם הממשלה מושחתת, זה אנחנו כבר יודעים, אלא עד כמה .....

יוליקה

Member
מנהל
עצוב כמה שזה נכון

ואין גוף שיבקר אותם...כי מבקר המדינה עושים ממנו חוחא ואיטלולא...

מינהר

New member
שפירא, האם תוכל לתמצת מה אמר פרופ ירון זליכה?

אין לי הוט.
עם זאת למרבה הצער, גם אם נדע את כל השחיתויות בצמרת, לא נוכל לשנות דבר. אז אולי עדיף לא להתרגז?

קשה לתמצת נתונים של שעה

הוא דיבר ברור ורהוט ובשפה מובנת.

בין היתר למשל, טען והוכיח שהטיעון הממשלתי שמי שעובד יצא מקו העוני, ועובדה שזה שקר מוחלט בגלל התנהלות הממשלה.

החברות הגדולות ביותר בארץ הן מונופוליסטיות ולכן גם זוכות לתשלום של 0-5% מיסים (רובן בנתון הנמוך יותר...).

חרדים רבים כן עובדים אבל לא משלמים מיסים, כך שזה חסר ערך, והנטל נופל על משלמי המיסים.

בניגוד לטענת נתניהו, הכלכלה הולכת ויורדת מול אירופה, היצוא ירד באחוזים ניכרים.

יוליקה

Member
מנהל
אני צופה קבועה בערוץ 8

יש שם כתבות מעניינות ביותר והם משדרים בשידור חוזר
כתבות מעניינות של הערוצים המסחריים...
בעיקר בסופי שבוע, כדאי לעקוב.

היום שמעתי סיפור מאוד עצוב, חברה האלמנה לפני

מספר שנים, הכירה גבר כלבבה והתחילו מערכת יחסים , במהלך הזמן עברו לגור יחד, ולבקשתה עשו הסכם ממון בו הוא מאפשר לה במידה וילך לעולם שכולו טוב לגור בדירתו במשך חצי שנה , ובעל פה אמר לה שהוא מודיע לילדיו שלאחר חצי שנה יתנו לה סכום של מליון וחצי ש''ח על מנת להיכנס לדיור מוגן, את התשלום החודשי היא תשלם מפנסית השארים של בעלה ומהחסכונות שיש לה, לפני חצי שנה האיש הלך לעולם שכולו טוב, עברה החצי שנה למגורים שלה בדירתו והנה באו ילדיו וביקשו שתפנה את הדירה, היא במקביל ביקשה שיתנו לה את הכסף המובטח לדיור מוגן ..... והופה התחילו הבעיות, הילדים אמרו לה שהם לא יודעים על איזה כסף היא מדברת, מה פתאום שיתנו לה סכום כזה, תראי לנו איפה זה כתוב, אין לה מה להראות להם כי זה לא נכתב בשום מקום, עכשיו היא אובדת עיצות, אז שוב להזכירכם מה שלא כתוב לא קיים.

למעלה