ראיתי, בכיתי, צילמתי

spiky1

New member
ראיתי, בכיתי, צילמתי ../images/Emo7.gif

שלשום הייתי אצל הוטרינרית שלי עם הגור החדש לי.. אלא ש... המזכירה של הוטרינרית שראתה את עוצמת אהבתי לאוליבר, הביטה בי בעצב וציינה עד כמה שפר גורלו... זאת לעומת... 12 גורים שנזרקו בחצר המרפאה לפני מספר ימים היססתי קלות. ידעתי שהמחזה יהיה קשה לצפיה והחלטתי לאזור אומץ ולבקש לראותם. הגורים נמצאים בשני כלובים גדולים בחצר האחורית של הוטרינרית שחמלה עליהם. על הכלובים ישנן מגבות להגן עליהם מפני השמש. בתוך הכלובים יש כמובן אוכל, מים וחול. כולם כאחד קמו בצווחות ותחנונים לליטוף, לתשומת לב... ואני כמובן נשברתי ובכיתי... מראה קורע לב. מעבר לכך מצאתי שם גורים מהממים ביופיים!! פרוותיים יותר ופרוותיים פחות. טריקולורית (כנראה חצי פרסית) מדהימה! אפור לבן, שחור לבן, שחור, טאביים ומה לא.... ליבי יוצא אליהם. החלטתי שאעשה את המעט שביכולתי. קפצתי לשם הבוקר וצילמתי את החבורה המקסימה. ועכשיו צריך למצוא להם בתים. התקופה הזו כל כך קשה! תקופת הגורים :(( כל כך הרבה גורים מחפשים בתים ובכל זאת אני לא מרימה ידיים. וכמובן אם מישהו יכול לקחת כמה מהתמונות ולערוך אותן למודעה יפה שתביא מאמצים (ואני אפיץ ברשת) זו תהיה מצווה ענקית. הפרטים שצריכים להיות רשומים על המודעה: גורים מדהימים מחפשים בית חם. לפרטים נוספים נא לפנות למרפאה הוטרינרית של ד"ר פוגל בפ"ת. טלפון 03-9311349. אינני יודעת מה יהיה גורלם של הגורים האלה אם חלילה לא יימצאו להם בתים, ואני גם לא רוצה לחשוב על האפשרות הזו. אנא, כל מי שרק יכול, עזרו במציאת בתים למתוקים האלה. כולם בני כחודשיים, בריאים ועצמאיים. קישור לתמונות 1 קישור לתמונות 2 קישור לתמונות 3

spiky1

New member
וגם חתולה בוגרת שננטשה וכלב...

חתולה בוגרת כלב

למעלה