הממ...אני לא חושבת שהוא מקבל טעם של
חזה עוף.
אני חושבת שסייטן מזכיר במרקם שלו בשר של פרות, אבל מבחינת טעם הוא די ניטרלי. אפשר לתבל אותו או שאפשר להשרות אותו בטעמים או לבשל עם רוטב.
לא ניסיתי להכין סייטן לבד, אבל עד כמה שידוע לי, כשמכינים בבית הוא יותר רך מהקנוי.
מציעה לך להתחיל בלקנות סייטן מוכן ולבשל איתו משהו. ואז כשתכיני לבד יהיה לך מקור להשוואה.
מעבר לזה, לעוף אין ממש טעם, בפני עצמו הוא די תפל. הוא בדר"כ מקבל טעמים מהתבלינים והרטבים שהוא מבושל איתם...