ראיתי בפורום השכן מתכון להכנת סייטן.

kobit11

New member
ראיתי בפורום השכן מתכון להכנת סייטן.

כשהבנתי שהוא עשוי מחלבון של חיטה, שמחתי מאוד, כי אני לא רוצה
להכין יותר מדיי תבשילים מסויה.
אבל לא הבנתי איך הסייטן מקבל את הטעם של החזה עוף ?
 

ladybug6

New member
הממ...אני לא חושבת שהוא מקבל טעם של

חזה עוף.
אני חושבת שסייטן מזכיר במרקם שלו בשר של פרות, אבל מבחינת טעם הוא די ניטרלי. אפשר לתבל אותו או שאפשר להשרות אותו בטעמים או לבשל עם רוטב.
לא ניסיתי להכין סייטן לבד, אבל עד כמה שידוע לי, כשמכינים בבית הוא יותר רך מהקנוי.

מציעה לך להתחיל בלקנות סייטן מוכן ולבשל איתו משהו. ואז כשתכיני לבד יהיה לך מקור להשוואה.

מעבר לזה, לעוף אין ממש טעם, בפני עצמו הוא די תפל. הוא בדר"כ מקבל טעמים מהתבלינים והרטבים שהוא מבושל איתם...
 

kobit11

New member
כן. עכשיו נרגעתי כאשר ראיתי שניתן להשיג בסופר

(עדן טבע מרקט) די בקלות.

נראה לי שיתאים להכין איתו פאד תאי.
 
למעלה