CANADA101010
New member
ראיתי בפורום ישראלים בארה"ב תפוז שהם מתחילים להיפרד
ראיתי בפורום ישראלים בארה"ב תפוז שהם מתחילים להיפרד עקב סגירה קרובה של הפורומים. באם זה נכון אני רוצה להודות לאלו שאפשרו לפורום הזה להתקיים ועזרה לרבים רבים ביניהם לי בהליך ההגירה שהוא אירוע לא פשוט לכל אדם. הפורום מאפשר הודעות אנונימיות (בניגוד לפייסבוק) אשר נתן דרור לפתיחות לב של רבים (וגם לי) ומתן דרור
למילים "לא יפות" של אחרים
אני זוכר כתבה בערוץ 1 בישראל לפני כ16 שנה על 2 יהודים אחרונים שנשארו בעיראק (מקווה שאני לא טועה) ולא דיברו אחד עם השני.
היו כאן המון רגעים יפים כמו תחרות צילומי שלכת (רינה זכתה)
היו הרבה שעזבו וכאלו שהצטרפו וכמו שלא חושבים על המוות (אני)
לא חשבתי שתפוז ייסגר אי פעם
אל תעשה לחברך את אשר שנוא עלייך הוא העיקרון היחידי שמנחה אותי ואלו מילות הפרידה שלי
הלוואי ויקנה את תפוז אדם טוב והפורום יינצל
ראיתי בפורום ישראלים בארה"ב תפוז שהם מתחילים להיפרד עקב סגירה קרובה של הפורומים. באם זה נכון אני רוצה להודות לאלו שאפשרו לפורום הזה להתקיים ועזרה לרבים רבים ביניהם לי בהליך ההגירה שהוא אירוע לא פשוט לכל אדם. הפורום מאפשר הודעות אנונימיות (בניגוד לפייסבוק) אשר נתן דרור לפתיחות לב של רבים (וגם לי) ומתן דרור
למילים "לא יפות" של אחרים
אני זוכר כתבה בערוץ 1 בישראל לפני כ16 שנה על 2 יהודים אחרונים שנשארו בעיראק (מקווה שאני לא טועה) ולא דיברו אחד עם השני.
היו כאן המון רגעים יפים כמו תחרות צילומי שלכת (רינה זכתה)
היו הרבה שעזבו וכאלו שהצטרפו וכמו שלא חושבים על המוות (אני)
לא חשבתי שתפוז ייסגר אי פעם
אל תעשה לחברך את אשר שנוא עלייך הוא העיקרון היחידי שמנחה אותי ואלו מילות הפרידה שלי
הלוואי ויקנה את תפוז אדם טוב והפורום יינצל