ראיתי בפורומים שאוהבים שאלות,,,,,,

ראיתי בפורומים שאוהבים שאלות,,,,,,

אז בכדאי לעלות את הפורום אני פותחת אשכול שאלות! שני צבעים אהובים: שחור\לבן,אדום\כחול

טוב אז קבלו את השאלות שלי....

צבעים... שחור\לבן אדום\כחול? מהו הכלי נגינה שהכי הייתם רוצים ללמוד עליו? למה אתם מתגעגעים? מה מעדיפים? לילות ללא שינה עם מלא געגועים\לילות של שינה בארץ רחוקה? אמנות: לצייר\לשיר\לגלף\לחב\כול דבר שהוא ליצור משהו? שירים: קאמבקים\שירים חדשים? שקר\אמת ערומים\או כמה שיותר בגדים? פשטות\מלא מסכות? להקה\ סולו? להאמין באלוהים\בעצמי\או גם זה וגם זה? ים\שמיים? צפון\דרום? טיולים אוהלים\בית מלון? להשלים את המשפטים... שאני רואה אותך... כשאני בוכה אלוהים....כשאני צוחקת אלוהים.... אני ואתה .... העולם כזה.... ובלעדיך.... הייתי רוצה עכשיו..... אמא שלי היא... אבא שלי הוא... ואני.... אלוהים בשבילי הוא.... השלום זה... להיות טוב זה... סיפורים\ מונלוגים הדת נוצרה בשביל...... ויש עוד מלא שאלות אבל זהו לעכשיו, וכמובן שחלק מהשאלות נלקחו מהפורומים!(אז אל תכעסו, קבלו באהבה חח
) טוב תתפרעו עם השאלות ומצפה לתשובות מענינות חח
ואני...אוהבת את כולם

טיפקסית

New member
אני עונה

שני צבעים הממ-ירוק [צבא כבוד!!], ואדום בגלל שאמא שלי ז"ל אהבה את הצבע הזה [אני אישית מעדיפה ורוד למען האמת אבל נו טוב זה מספיק קרוב] כלי נגינה שהכי הייתי רוצה ללמוד לנגן-שאלה יפה האמת שניגנתי על שלושה:צ'לו שנה],אורגנית [שנה],חלילית [חמש שנים וחצי],אבל הכי הייתי רוצה,נראה לי שקלרינט,זה כלי עם כל כך הרבה נשמה,אהה וגם גיטרה [עדיף אקוסטית] למה אתם מתגעגעי-לאמא שלי ז"ל,למשפחה בחו"ל,לילדות,למלחמת המפרץ [היה כיף],לטומי טיצ'ר,למורות שלי בבי"ס יסודי מה מעדיפים:לילות בארץ רחוקה,בעיקר כשהייתי בפולין לפני שנה וחודש בלילות הייתי חושבת על הארץ אמנות-צילום [למדתי שלוש שנים במגמת אומנות],שירה [למדתי פיתוח קול חמש שנים ושרתי בשלוש מקהלות שונות מאז כיתה ב' עד כיתה ט'] מוזיקה ושירים-יש לי הערכה בעיקר לקלאסיקה הישראלית [דוגמת אריק איינשטיין] עירום/ביגוד-ביגוד וכמה שיותר שכבות יותר חם להקה-טיפקס והדג נחש,ביטלס,Queen,סיימון וגרפונקל,פישי הגדול אמונה באלוהים-אין לי אמונה באלוהים אבל כן באיזשהו מקום אני מאמינה שלכל אחד הגורל שלו אבל לא מידי אלוהים אני מאמינה בעיקר באמונה עצמית,ביטחון ואמונה בעצמך זה משהו שיעזור לך להתקדם בחיים,לכולנו יש כוחות פנימיים שהרבה מכם לא יודעים על קיומם. אני גיליתי בעצמי את הכוחות הפנימיים אחרי שאמא שלי ז"ל נפטרה,וגיליתי דרך ההתמודדות עם המוות שלה כמה כוחות יש לי בפנים שאפילו לא ידעתי על קיומם. טיולים-צפון,ספציפית בעיקר איזור הגליל,הגליל עבורי זה בית [אני גרה בגליל המערבי],פריחה ומים,ציפורים ושמיים,נהרות וימים והמון השראה האיזור הכי ירוק שהוא גם תמיד יהיה מתוק. טיולים-תלוי איפה,בדר"כ מעדיפה אוהלים,אפשרות להתחבר לטבע משפטים: כשאני רואה אותך-אני יודעת שתמיד יהיה מי שיקשיב לי כשאני בוכה -הגשם הוא הדמעות שלי כשאני צוחקת אלוהים -מביא את הקשת בענן אני ואתה -נשנה את העולם העולם כזה-יפה ואם לא נדע לשמור עליו הוא ייחרב לנו מול העיניים ובלעדיך-אני חצי בן אדם,בלעדייך אני בעצם כלום [מוקדש באהבה לאמיר בן עמי] הייתי רוצה עכשיו-לקחת תקופה ולעצור את הזמן,להימצא במקום לא רחוק ממקום קרוב לכאן יש עולם שהוא לא מובן אמא שלי היא-הדבר שאני הכי מתגעגעת אליו,היא הייתה עבורי כל מה שרק יכול לעשות את העולם לקסום,מאז שנפטרה לפני שש שנים הבנתי כמה אמא היא הדבר הכי מדהים שיש אבא שלי-האדם שהכי קרוב אליי,שתמיד יהיה שם עבורי,האדם שעוזר לפצעים להירפא ולכאב להפוך לשמחה אני-כמו שאומר הכינוי שלי באייסיקיו "ילדה של החיים",אני נערה מלאה בשמחת חיים,אוהבת את העולם,משתדלת לנצל כל רגע על פני האדמה,אופטימית ויודעת להמשיך הלאה ולא להישבר אלוהים בשבילי הוא-מקום מרוחק שאולי עוד מחכה לנו,משהו מסתורי השלום זה-לא רק שלום חיצוני עם אויבים אלא גם שלום בתוכינו,ליצור הבנה עם השונה מאיתנו,לדעת לסלוח לעבר ולהמשיך הלאה לעתיד להיות טוב זה-לדעת להיות שם בשביל אחרים כשצריך,לדעת לאהוב מכל הלב סיפורים-/מונולוגים-תלוי בתקופה,יש ימים כאלה ויש ימים כאלה הדת נוצרה כדי-למצוא פיתרון לשאלות באלטרנטיבה לחשיבה אחרת

והתשבות שלי:

צבעים:אדום ולבן כלי נגינה:קלרינט, בכדאי להציא את הנשמה, קלרניט=לעשות אהבה עם כלי נגינה. וצילו בשביל לעטוף את הנשמה,אחרי שהצאתי את נשמתי אני צריכה לעטוף את נשמתי. געגוע:למשהו חדש, למשהו טוב,לאהבה גדולה, שתעתוף את כול נשמתי. העדפה:שלי היא לאהוב את הכול,בלי לבחון, פשוט לאהוב. לילות:לפעמים אני אוהבת לילות לבנים בלי שינה עם מלא געגועים מאפשר לי להרגיש מלאך, אבל אין כמו להגיע לארץ רחוקה שכולם מכירים אותי באמת, ולא את המסכות שיש על בעולם הזה. אומנות:כול דבר שאני יוכל ליצור זה אומנות, אומנות היא לא מילה גסה! חח. שירים:מעדיפה שירים חדשים, זה יאללה שיר חדש!חחחח שקר\אמת:נו זה לא ברור
האמת יכולה לחבק עולם עומלו. השקר הכי טוב הוא האמת...נסו להבין את המשפט הזה, הוא לא כול כך קשה. ולשקר אין,,,,בטוח הבנתם לא? חח
ערמים\עם כמה שיותר בגדים:ערומים כמו אדם וחווה, כמו יום היוולדי, שם אנחנו הכי טהורים, חבל שזה רק שאנחנו נולדים, הלוואי והיינו יכולים לאשאר ככה טוהרים, טובים, בלי לפתוח את הפה זה מיותר, לא? אומרים שהעולם השני, הוא רק עם אנרגיות בלי לדבר, סתם לידע כללי, ויכול להיות שהידע הכללי הזה הוא מוטעה סתם סתם חחחח. פשטות תמיד יותר טובה, ממלא סיבוכים. להקה\סולו:ברמת העיקרון תמיד כייף ליצור ביחד, אבל לפעמים גם טוב ליצור לבד,ככה זה יותר אמיתי. להאמין:קודם כול צריך להאמין בעצמי, וחובה להאמין ביוצר הגדול. לדעתי. הרי הוא יצר אותנו, בשבילו שלא יהיה לא משעמם, הרי אתם יודעים שאמן שנמצא הרבה לבד, הוא מתחיל ליצור, אז האמן הזה היה הרבה לבד, והוא יצר אותנו בשביל שלא יהיה לא משעמם, בשביל שיהיה לו עולם מושלם, אבל אתם יודעים אנחנו יש לנו יצר מזה רע, אז הוא מעביר אתנו סיבוב של הבנה, בשביל שיהיה לו עולם מושלם. חחח מפורח לא? אבל זו אני תאוריות מפרחות חחח.
ים\שמיים:לפעמיים אני אוהבת את הים, ולפעמים אני אוהבת את השמיים, ככה זה צריך את שני הדברים בשביל איזון. צפון\ דרום:בקיץ את הצפון, פריחות, ירוק, נחלים,,,,וכן הלאה ובחורף את המדבר, ובכלל ים המלח, סיני, ועוד כמה מקומות שהם מדבר אבל עם ים, ממש מדהים, שיקרון חושים. ברור שאוהלים לא? מה שווה להיות בבית מלון, איך נשב כול החברים מסביב למדורה, נשכח מהכול, נתחבר לטבע המושלם,איך נבין שהעולם מושלם, עם לא נראה את העולם המושלם, מממממ אני אוהבת את הטבע הכי בעולם. חח
שאני רואה אותך....אני רואה בדיוק מי אתה, מסתכל לי בעניים, ואני רואה את כול מה שבא לי לראות, אותך! כשאני בוכה אלוהים...צוחק, וכשאני צוחקת אלוהים...מאושר. אני ואתה,,, נשנה את העולם, (על ידי שנשנה את עצמנו, ואז נהווה דוגמא לכולם.)חח אבל מעניין מי זה אתה? חח העולם כזה...יפה, אבל אנחנו עושים אותו מסריח, תראו איך העולם מתנהג. ובלעדייך...אין סיכוי שהיינו נמצאים פה. הייתי רוצה עכשיו...כימי השממים על הארץ, חלום ורוד אה חחח עוד יום אחד נגיע אילו, ויונה עם עלה של זית תעוף למרום. אמא שלי היא.... מלכה! אבא שלי הוא...מלך! אני...ממשפחת המלוכה, אני כמובן נסיכה קטנה שחייה בתוך עולם של,,,, אגדות חחח
אלוהים בשבילי הוא...הכול אני אתה כול אחד הוא אלוהים, אלוהים יצר עולם של מלכים, רק אנחנו לפצמים מתנהגים כמו עבדים, יש לנו את כול החופש בעולם,אבל אנחנו מעדיפים להיות סגורים, ולחיות לפי מה שאומרים לנו, ולא כמו שהיינו רוצים לחיות. השלום הוא...הוא בתוך תוכנו, עם אנחנו נחייה בשלום ובקבלה עם עצמנו, לא יהיה לנו את הצורך להלחם על כלום. וחשוב להגיד שכולם, כול בני האדם אותו דבר לא משנה עם אנחנו יהודים או ערביים, או כול דבר אחר,, כולנו בשר ודם, להיות טוב...זה לא במילים, ולא בתרוצים, זה משהו מעלינו, זה במעשים שלנו באהבה שלנו קודם כול כלפיי עצמנו. הדת נוצרה בשביל.... אחד הדברים לזכור את ההיסטוריה של מה שקרה לנו, איך נפרדו דרכנו, איך התחיל המלחמות עם עצמנו, ואיך הכול כול הזמן חוזר חלילה, בין עם נשים לב לבין אם לא, הדת נוצרה לפני המון שנים בשביל שנחבר את הכול באמונה למשהו טוב. טוב הדת נוצרה בשביל כול כך הרבה דברים, בסופו של דבר (בגדול(היא נוצרה...טוב אני אנסנ להסביר זאת בצורה אחרת,, התחלנו סיבוב עם עצמנו, (של תהליך הבנה , בשביל להגיע לעולם טוב) וכול מה שנוצר בדרך מאפשר להבין בצורה יותר קלה. הכדאי שנסיים את הסיבוב עם עצמנו. טוב אלה התשובות שלי... חחח מופרחות אני יודעת, אבל זה המחשבה האמיתית שלי ,,, בקיצור שיהיה ערב קסום לכולם

יהוו טיפקסית עכשיו אני קוראת את

התשובות שלך, ושמת לב יש כמה דברים שענינו כמעט אותו דבר, יפה בלי לראות באמת. אז מה שאומר לי שהמצב בעולם מזה טוב. תראי בעצמך רק צריך אהבה, ואמונה.

ועוד משהו,,,

ליישם את כול הידע הנרחב שיש לכולם, את יודעת כבר המון שנים מדברים על הכול, אבל עוד לא באמת מיישמים את הדברים שנאמרים. לפתוח את נשנתנו האמתית לא?

הוד11

New member
שלי, לא הבנתי את החלק האחרון

שחור\לבן אדום\כחול? צהוב\ ירוק (יאללה ברזיל!!!) מהו הכלי נגינה שהכי הייתם רוצים ללמוד עליו- אני יודע קצת על גיטרה למה אתם מתגעגעים- לילדות, לתמימות שבילדות מה מעדיפים? לילות ללא שינה עם מלא געגועים\לילות של שינה בארץ רחוקה- לילות של שינה בארץ רחוקה אמנות: לצייר\לשיר\לגלף\לחב\כול דבר שהוא ליצור משהו- לגלף בעץ, תחביב וותיק שלי שירים: קאמבקים\שירים חדשים- שירים חדשים שקר\אמת- תלוי, אני אוהב שירי מדע בידיוני כאלה אבל גם שירים מהלב ערומים\או כמה שיותר בגדים- לא הבנתי פשטות\מלא מסכות- פשטות להקה\ סולו- להקה להאמין באלוהים\בעצמי\או גם זה וגם זה- אני תמיד מאמין בשם יותר מכל דבר אחר ים\שמיים- ים צפון\דרום- דרום טיולים אוהלים\בית מלון- בית מלון

sunshiner

New member
סחטיין על ההשקעה, הנה תשובותיי

דרך אגב תעשי עוד כאלה ככה פעם בשבוע זה ממש אחלה
צבעים... שחור\לבן אדום\כחול? הממממ זה משתנה, כרגע זה שחור אבל רוב הזמן זה כחול מהו הכלי נגינה שהכי הייתם רוצים ללמוד עליו? עוד או מנדלינה או שניהם למה אתם מתגעגעים? לסבים ולסבתות שלי...ולחופש, ועפולה וניו-יורק מה מעדיפים? לילות ללא שינה עם מלא געגועים\לילות של שינה בארץ רחוקה? כשאני במיטה אני מעדיף לישון
או לעשות סקס אבל זה כבר יותר לעתיד
אמנות: לצייר\לשיר\לגלף\לחב\כול דבר שהוא ליצור משהו? אני בעד...עם נטייה ברורה למוזיקה ושירה (גם מילים וגם צלילים) שירים: קאמבקים\שירים חדשים? כמובן ששירים חדשים...למרות שאני מרוצה לפעמים מקאמבקים שקר\אמת- בטח שאמת! ערומים\או כמה שיותר בגדים? ערומים זה טוב! אבל גם בגדים זה נחמד לפעמים, במיוחד כשאתה צריך אותם כדי לא להתקרר... פשטות\מלא מסכות? פשטות, כמובן שפשטות...מסכות רק על הבמה להקה\ סולו? זה מאוד תלוי באמן... אני נוטה לכיוון להקה להאמין באלוהים\בעצמי\או גם זה וגם זה? גם בזה וגם בזה
בכל מקרה לדעתי לא כדאי להאמין רק באחד מהם, אחרת תתלה הכול באלוהים או או בעצמך וזה לא טוב לדעתי... ים\שמיים? ים. יותר מסתורי, למרות שהוא יותר קרוב. צפון\דרום? שניהם יפים לאללה. נטייה קלה לדרום. אני אוהב מדבר. טיולים אוהלים\בית מלון? תלוי בחופשה- אם זה חופשה של חבר'ה ולטייל אז אוהבלים עדיף אבל אם רוצים בעיקר להסתלבט ולבלות בעיר אז מלון עדיף... להשלים את המשפטים... שאני רואה אותך... אתה מולי
כשאני בוכה אלוהים.... יודע שזה יעבור לי כשאני צוחק אלוהים.... שמח בשבילי למרות שנראה לי שיש לו דברים יותר חשובים
אני ואתה .... נשנה את העולם העולם כזה.... מקום נחמד, אם יודעים להסתכל עליו כמו שצריך
ובלעדיך.... העולם הרבה פחות מגניב. הייתי רוצה עכשיו..... לא ללמוד מחר אמא שלי היא... אחלה, עוזרת ומטפלת וכיף לדבר איתה. אבא שלי הוא... גם אחלה, חבר'המן ומצחיק ועוזר כשצריך. ואני.... משתדל להיות סבבה עם עצמי ועם אחרים וליהנות מהעולם הזה, ולנצל אותו. אלוהים בשבילי הוא.... בורא העולם שלא מבינים את הכוונות שלו. השלום זה... משהו שיכול לקרות, אם כולם יעשו חשבון נפש ויהיו אנשים יותר טובים. להיות טוב זה... סיפורים\ מונלוגים הדת נוצרה בשביל......

למעלה