והתשבות שלי:
צבעים:אדום ולבן כלי נגינה:קלרינט, בכדאי להציא את הנשמה, קלרניט=לעשות אהבה עם כלי נגינה. וצילו בשביל לעטוף את הנשמה,אחרי שהצאתי את נשמתי אני צריכה לעטוף את נשמתי. געגוע:למשהו חדש, למשהו טוב,לאהבה גדולה, שתעתוף את כול נשמתי. העדפה:שלי היא לאהוב את הכול,בלי לבחון, פשוט לאהוב. לילות:לפעמים אני אוהבת לילות לבנים בלי שינה עם מלא געגועים מאפשר לי להרגיש מלאך, אבל אין כמו להגיע לארץ רחוקה שכולם מכירים אותי באמת, ולא את המסכות שיש על בעולם הזה. אומנות:כול דבר שאני יוכל ליצור זה אומנות, אומנות היא לא מילה גסה! חח. שירים:מעדיפה שירים חדשים, זה יאללה שיר חדש!חחחח שקר\אמת:נו זה לא ברור
האמת יכולה לחבק עולם עומלו. השקר הכי טוב הוא האמת...נסו להבין את המשפט הזה, הוא לא כול כך קשה. ולשקר אין,,,,בטוח הבנתם לא? חח
ערמים\עם כמה שיותר בגדים:ערומים כמו אדם וחווה, כמו יום היוולדי, שם אנחנו הכי טהורים, חבל שזה רק שאנחנו נולדים, הלוואי והיינו יכולים לאשאר ככה טוהרים, טובים, בלי לפתוח את הפה זה מיותר, לא? אומרים שהעולם השני, הוא רק עם אנרגיות בלי לדבר, סתם לידע כללי, ויכול להיות שהידע הכללי הזה הוא מוטעה סתם סתם חחחח. פשטות תמיד יותר טובה, ממלא סיבוכים. להקה\סולו:ברמת העיקרון תמיד כייף ליצור ביחד, אבל לפעמים גם טוב ליצור לבד,ככה זה יותר אמיתי. להאמין:קודם כול צריך להאמין בעצמי, וחובה להאמין ביוצר הגדול. לדעתי. הרי הוא יצר אותנו, בשבילו שלא יהיה לא משעמם, הרי אתם יודעים שאמן שנמצא הרבה לבד, הוא מתחיל ליצור, אז האמן הזה היה הרבה לבד, והוא יצר אותנו בשביל שלא יהיה לא משעמם, בשביל שיהיה לו עולם מושלם, אבל אתם יודעים אנחנו יש לנו יצר מזה רע, אז הוא מעביר אתנו סיבוב של הבנה, בשביל שיהיה לו עולם מושלם. חחח מפורח לא? אבל זו אני תאוריות מפרחות חחח.
ים\שמיים:לפעמיים אני אוהבת את הים, ולפעמים אני אוהבת את השמיים, ככה זה צריך את שני הדברים בשביל איזון. צפון\ דרום:בקיץ את הצפון, פריחות, ירוק, נחלים,,,,וכן הלאה ובחורף את המדבר, ובכלל ים המלח, סיני, ועוד כמה מקומות שהם מדבר אבל עם ים, ממש מדהים, שיקרון חושים. ברור שאוהלים לא? מה שווה להיות בבית מלון, איך נשב כול החברים מסביב למדורה, נשכח מהכול, נתחבר לטבע המושלם,איך נבין שהעולם מושלם, עם לא נראה את העולם המושלם, מממממ אני אוהבת את הטבע הכי בעולם. חח
שאני רואה אותך....אני רואה בדיוק מי אתה, מסתכל לי בעניים, ואני רואה את כול מה שבא לי לראות, אותך! כשאני בוכה אלוהים...צוחק, וכשאני צוחקת אלוהים...מאושר. אני ואתה,,, נשנה את העולם, (על ידי שנשנה את עצמנו, ואז נהווה דוגמא לכולם.)חח אבל מעניין מי זה אתה? חח העולם כזה...יפה, אבל אנחנו עושים אותו מסריח, תראו איך העולם מתנהג. ובלעדייך...אין סיכוי שהיינו נמצאים פה. הייתי רוצה עכשיו...כימי השממים על הארץ, חלום ורוד אה חחח עוד יום אחד נגיע אילו, ויונה עם עלה של זית תעוף למרום. אמא שלי היא.... מלכה! אבא שלי הוא...מלך! אני...ממשפחת המלוכה, אני כמובן נסיכה קטנה שחייה בתוך עולם של,,,, אגדות חחח
אלוהים בשבילי הוא...הכול אני אתה כול אחד הוא אלוהים, אלוהים יצר עולם של מלכים, רק אנחנו לפצמים מתנהגים כמו עבדים, יש לנו את כול החופש בעולם,אבל אנחנו מעדיפים להיות סגורים, ולחיות לפי מה שאומרים לנו, ולא כמו שהיינו רוצים לחיות. השלום הוא...הוא בתוך תוכנו, עם אנחנו נחייה בשלום ובקבלה עם עצמנו, לא יהיה לנו את הצורך להלחם על כלום. וחשוב להגיד שכולם, כול בני האדם אותו דבר לא משנה עם אנחנו יהודים או ערביים, או כול דבר אחר,, כולנו בשר ודם, להיות טוב...זה לא במילים, ולא בתרוצים, זה משהו מעלינו, זה במעשים שלנו באהבה שלנו קודם כול כלפיי עצמנו. הדת נוצרה בשביל.... אחד הדברים לזכור את ההיסטוריה של מה שקרה לנו, איך נפרדו דרכנו, איך התחיל המלחמות עם עצמנו, ואיך הכול כול הזמן חוזר חלילה, בין עם נשים לב לבין אם לא, הדת נוצרה לפני המון שנים בשביל שנחבר את הכול באמונה למשהו טוב. טוב הדת נוצרה בשביל כול כך הרבה דברים, בסופו של דבר (בגדול(היא נוצרה...טוב אני אנסנ להסביר זאת בצורה אחרת,, התחלנו סיבוב עם עצמנו, (של תהליך הבנה , בשביל להגיע לעולם טוב) וכול מה שנוצר בדרך מאפשר להבין בצורה יותר קלה. הכדאי שנסיים את הסיבוב עם עצמנו. טוב אלה התשובות שלי... חחח מופרחות אני יודעת, אבל זה המחשבה האמיתית שלי ,,, בקיצור שיהיה ערב קסום לכולם