ראיתי הודעת פרסומת בכניסה לפורום...

keren1980

New member
ראיתי הודעת פרסומת בכניסה לפורום...

"אני אישה שמחפשת גבר להנאות מיוחדות" הלינק מוביל לאתר בו נשים יכולות למצוא להם סטוצים, ואני שואלת את עצמי... מה בחורה צריכה אתר אינטרנט כדי למצוא סטוץ, היא יכולה פשוט ללכת ברחוב ועל מי שהיא תצביע תוך שעה היא תהיי איתו במיטה, אם היא כ"כ רוצה - אני לא מבינה ת'קטע הזה.... אני חייבת לברר את העניין אם באמת יש שם נשים שנרשמו... שניה אני הולכת לבדוק. אני בשוק... יש המון נשים למחפשות סטוץ דרך האינטרנט, מה הבעיה שלהם לצאת לפאב ולגמור את הערב אצל מישהו, ממש לא מובן כל העניין הזה. רגע נראה כמה גברים יש שם... סוטים... אני הולכת לבדוק.... וואי איזה מכוערים אני בהלם ! קיצר - אני אשאל שאלה שאני לא יצא מפגרת מכל ההרצאה הזאת, לבנות הפורום, האם אתן רשומות באחד מאתרי הסטוצים האלה והאם יצא לכם סטוץ משם

free soul

New member
דעתי:

את צודקת בהחלט, לדעתי, כל אחת אם היא רוצה סטוץ או פרטנר יכולה להשיג בכלום מבחוץ! ללכת לפאב, או כל מקום שיש בו חרמנים
סתם.. הפרטנר לשעבר שלי פגשתי דווקא בדרך אחרת לגמריי... נסעתי עם חברה שלי לתל אביב, חזרנו, היו מלא רמזורים מעצבנים, הוא ישב בפאב כזה אבל, בחוץ, סתם שאל אם אפשר להיטרף, אני בצחוק עונה לו שכן.. היה רמזור ירוק ושמתי גז כשאני משתינה מרוב צחוק עם חברה שלי... צחוק צחוק.. אני רואה אותו ואת החבר שלו בנתיב לידי ומתחנן שהעצור בצד.. כמובן שלא רציתי.. חברה שלי דיי נידלקה על החבר שלו, הסכמתי. זהו. לא יודעת, אבל, האתרים האלה... לא יודעת..

B a d i G i r l

New member
אז מה זה אומר בעצם עלייך ?

עצם זה שנכנסת לאתר ובו המשפט- "אני אישה שמחפשת גבר להנאות מיוחדות " מוביל לכך שזה דיי מעניין אותך. תקני אותי אם אני טועה.

keren1980

New member
לינוי - ידעתי שאת תתנדבי ראשונה

לספר... אבל לא על האורגיה עם ארז (שוקו) וחברה שלך (ואביזרים) ספרי על משהו אחר, יותר מעניין.... נשיקות

../images/Emo4.gif מודה שלא יצא לי לראות את ההודעה

המדוברת על אתרי הסטוצים למיניהם. אבל, תראי, יש מקומות שבהשם זו בעיה למצוא סטוץ. בערים קטנות, קיבוצים, וכו'. לכן, את נכנסת לנט, מושה לך גברבר מהקצה השני של הארץ, נותנת לו בראש ולא רואה אותו יותר לעולם [או אולי רק בהולדת הבן].

Lesbia

New member
לא סטוצים אלה באתר הכרויות

הייתי רשומה במשך המון זמן וכלום לא יצא מזה האמת. יש המון שמחפשים סטוצים ולא מוצאים לא כל בחורה יכולה להרשות לעצמה להצביע על גבר באמצע הרחוב ולומר לו יאללה תתפשט...... אני אישית לא מתה על סטוצים אבל לפעמים יש גם כאלה.... וכן יצאו לי סטוצים מאתרי הכרויות לא שאני גאה בזה אני

למעלה