ראיתי היום את הפרק של אתמול

רונית1

New member
ראיתי היום את הפרק של אתמול ../images/Emo11.gif

ראיתם איך ראול קלט את התיק של מקנזי? למה כולם חושבים שבגלל תיק שיותר קטן מתיק ביה"ס היא מתכננת לברוח? אהבתי את התמיכה של בילי והנחישות. וג'יל ששמעה שבנה היקר לא התקשר בכלל לבריטני. נראה לי שהיא כבר עושה 1 + 1.

מי שמכיר את מאק מקנזי

מי שמכיר את מאק מקנזי יודע שהיא לא צריכה יותר מהתיק הפיצפון הזה כדי לשרוד בעולם הגדול. הבחורה מנוסה בנדידות בעולם. אוי בילי בילי...איזה אמא יש לו..... איך מאמא כזאת יצא בן כמו בילי?

נצל"ש לפרק היומי

היה חזק הקטע של ראול-קתרין-ג'יל, מאוד אהבתי
גם אני הייתי בטוח שמקנזי לא תספר לבילי כלום, והם יתרחקו קצת, וימרחו את זה מלא עד שהוא יגלה מה ג'יל עשתה, ואני ממש שמח שמקנזי גילתה לו הכל. ג'יל חצופה בקנה מידה בל תתואר. ויקטוריה עוברת לפאפא ויק ואנטי דיאן, הולך להיות שמייח... ויקי בטח תתבל את העניינים בפנטהאוז, תמשוך לדיאן בשיער וכאלה...

sergew2

New member
סיכום קצר וקולע רק ש...

אני חולק על דעתך בקשר לג'יל, לדעתי היא מתערבת ולעניין! לא מספיק שחסרות לנו דמויות רעות ומניפולטיביות בסדרה אז אם כבר יש מישהי שכן אז צריך לקטול אותה?! כבר די מזמן לא הרגשתי מתח כזה בסדרה כמו שאני מרגיש כשאני צופה בג'יל ובפחד של מקנזי ממנה! זה פשוט מוסיף מתח לסדרה ולפי דעתי ג'יל עושה עבודה פשוט מצויינת! כך לפחות לסיפור הטינס נוסף קצת מתח ופלפל!

צריך לעשות הפרדה

היא אשת עסקים מצויינת, וכל המריבות שלה עם ג'ק בקשר להרחבה היו בהחלט לעניין (עובדה שצדקה בכל התחזיות הפסימיות שעלולות להיווצר בעקבות סיכון ההרחבה) ולגבי עקיצות עם שאר הג'נואים - זה גם לגיטימי. יש לה הסטוריה עם קתרין, אבל למה להוציא את זה על מקנזי? היא לא עשתה לה כלום והיא נטפלת בשיא הכוח למישהי חלשה ולא "בליגה שלה". שתציק מצידי לניקי, אשלי, ג'ק, לורן, בראד, קתרין, פיליס (בטח עימותי פיליס-ג'יל יהיו ממש משובחים
) אבל כאן הנחיתות הזאת גורמת לנו ממש לרחם על מאק, ולכעוס על ג'יל.

Dawn12

New member
מצד אחד אתה צודק

מצד שני אני בכל זאת מצליח ליהנות מהסצינות האלה. סדיסטי משהו
הרי זה הסיפור הכי ישן באופרות סבון. אמא שעושה הכל כדי להרחיק את הבן שלה מהנערה/בחורה/אישה שהוא רוצה להיות איתה. "היפים והאמיצים" בנו על הסיפור הזה סדרה שלמה, וגם כאן יש פוטנציאל אדיר לסיפורים עם ג'יל ומק. הדבר היחיד שמפריע לי בסיפור הזה הוא שהמרירות של ג'יל כלפי מק החלה כשהיא חשדה שמק ניצלה את ההזדמנות שנפלה בחיקה כדי לשים יד על קצת מההון הצ'אנסלרי. העניין הוא שהיא שוכחת או מתכחשת לגמרי לעובדה שגם היא עצמה לא הגיעה ממשפחה עשירה, ואם אפשר להגיד על מישהי שהיא ידעה לנצל הזדמנויות - זאת ג'יל.

sergew2

New member
תגובה

מסכים איתך שרצוי היה שג'יל תיתפל למישהי כמו שאמרת "בליגה שלה" אבל קח בחשבון שאם ג'יל תפסיק להיתפל את מקנזי מה לנו ייצא לראות בסיפור?! זה יהיה סיפור סטייל "ניק-שרון-החיים היפים והוורודים 2" עם אותם חיים משעממים שלא קורה בהם כלום חוץ מדיבורי סרק ועם ג'יל בסביבה אז נרוויח כמה דברים: לזוג תהיה תשומת לב מהצופים, עלילה מעניינת יותר ויותר גורמים מעורבים משמע פחות שקט נפשי לזוג וזה בדיוק מה ש"צעירים חסרי מנוח" צריכה להיות!

Dawn12

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

יכול להיות שראול שמע את האזהרות שלנו השבוע והחל לפתח אופי בלי שידענו? כנראה שלא, אבל התשובות שלו היום לג'יל, שהיו על סף ההתחצפות, הן בהחלט צעד בכיוון הנכון. עד כמה שאני לא מסמפט את הדמות שלו (ואני ממש לא) ג'יל מתייחסת לראול בצורה גועלית ומתנשאת, ואצלו זה באמת בלי שום סיבה ניכרת לעין. מילא מק, שרק הקרבה המשפחתית שלה לקת'רין מרתיחה לג'יל את הדם, אבל ראול? בדרך כלל אני נהנה מהמזג החם של ג'יל (גם נגד מק) אבל כאן זה באמת מיותר. נורא מוזר לי לראות את מק ובילי ביחד. כלומר, הם נראים ממש ממש טוב ביחד והסצינות שלהם טובות, אבל אחרי כל כך הרבה חודשים של "צעד אחד קדימה ושניים אחורה" אני כבר רגיל לחכות שמשהו כאן ישתבש. נקווה שלא. חוץ מזה, הסצינות עם בילי עושות רק טוב למק. היא פשוט נראית אחרת כשהיא לידו, לא יודע לשים על זה את האצבע. נמאס לי כבר מניק שרץ לבכות לשרון בכל פעם שמישהו אומר לו משהו לא יפה,
ואם אני אשמע עוד פעם שמשפחת ניומן מעולם לא היתה בכאוס כזה - אני אזרוק משהו על המסך. ומה אתם יודעים, תומאס לא עומד בלוח הזמנים שלו. מעניין!!

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif נצל"ש סקר חדש

הסקרים קצת הוזנחו בשבועיים האחרונים אבל עכשיו יש סקר חדש וכולכם מוזמנים להביע את דעתכם, הפעם בענייני הניומנים. הסקר הקודם נסגר עם 29 הצבעות (שיא חדש אגב) אבל למעשה חשוב יותר להתייחס להצבעות שהגיעו עד הערב בו שודר הנשף (יום שלישי שעבר). בכל מקרה, התוצאות דומות והרוב קבע מק ובילי עם 75% לפני ערב הנשף ו-82% בסיום הסקר.

למעלה