"ראיתי היום בחדשות"

דן צ

New member
"ראיתי היום בחדשות" ../images/Emo96.gif

היום בערוץ 2 בחדשות פורסמה כתבה על מפעל "עלית" בכניסה לעיר. המפעל אשר מייצר בעיקר את ה"נס קפה" יסגר בעוד חודש לצערינו, מנהלי המפעל אשר מיודעים לבעיות הפרנסה בעיר דאגו לכל עובד מפוטר לתעסוקה אחרת , אותם מנהלים הלכו עם העובדים למפעלים אחרים ונתנו להם אפשרות להמשיך את המשך תעסוקתם במקומות אחרים. כל הכבוד על היחס הנכון מצד מנהלי המפעל. אני זוכר את המפעל בימיו הטובים , כאשר היינו מגיעיפ לבית שמש בעלייה לעיר היינו מריחים את ניחוח הקפה הקלוי , ריח שבחיים אני לא אשכח , חבל על מפעל שכזה שגם נתן גאווה קטנה לעיר.

faith2

New member
../images/Emo96.gifכן......ראיתי

עצוב לראות שהאבטלה כבר בחצר האחורית....פתאום גם אצלנו נסגרים מפעלים.... ועכשיו, אותם מנהלים...שחיפשו לעובדים שלהם עבודה, נשארו ללא כלום....עצוב מאוד!

דן צ

New member
משמועות , אבל רק משמועות.

אני שמעתי לפני חודש שרוצים להעביר את העירייה מהמרכז המסחרי לאיזור ביג אז אולי במקום מפעל הקפה יקימו בניין עיריה חדש.

faith2

New member
לפי מה שאני יודעת...

קמה וועדת חדשה של הסוחרים....הולכים לדרוש מהעייריה לשפר את המרכז....אם שמתם לב יש יותר מקומות החנייה...הסוחרים הבטיחו לא לחנות במרכז.....אה ורוצים לבנות חניות במרכז..לשפץ..קיצר הולכים לעשות את המרכז מקום טוב יותר!
אגב הביג לא שייך לבית שמש, הוא שייך לצורעה.

faith2

New member
התגובה הייתה אמורה להיות...

כתגובה להודעה של אמיתי...בקשר למרכז........טעות בשירשור

דן צ

New member
אני חושב שאת טועה

לא נראה לי שהביג שייך לצורעה העירייה לא הייתה נותנת להקים מכז מסחר בתחומה שיתחרה בסוחרים שלה.

faith2

New member
זה הקטע...

השטח שם לא שיך לבית שמש..הוא של צורעה......

למעלה