ראיתי היום ב-טיי.וי תוכנית

תירושית

New member
ראיתי היום ב-טיי.וי תוכנית

על ריקודי בטן. האם ריקודי בטן יכולים להחשב כחלק מהרפרטואר של ריקודי-עם? מה דעתכם?

לתירושית - אחלה תכנית

צפיתי גם אני בתכנית. עכשו אני מבין למה יש כל כך הרבה נשים יפות בארצנו. במקביל - ראיתי תכנית בתחנה אחרת, מה עושות נשים היום - למען היופי. ריקודי הבטן , משפרים את פעולת האגן, ומחטבים את הגוף. בזמנו - למדתי אצל נועה אשכול, תנועה. וכשהגענו לנענוע האגן - תהיתי , בשביל מה זה טוב. היום - אני מבין יותר. בתכנית הסבירה המורה - שהנשים מבצעות היום סקס יותר טוב - אחרי לימוד ריקודי הבטן. נשאר לנו לקוות - שהן תמשכנה בזה... אבל אם זה מתאים לריקודי עם - שאלה קשה. אנחנו כבר סובלים מספיק מתדמית סקסית, להוסיף עוד תנועות אגן - מי יודע לאן נגיע.

תירושית

New member
אם כך אני ממליצה לכל הגברים

שילכו הם לשפר את תנועות האגן. למה אנחנו הנשים צריכות לשפר? למה זה דווקא נופל עלינו?

כי אתן מוכשרות יותר

ההנאה העצמית מהגוף נפוצה יותר בין נשים. הן מעונינות מאוד בהפגנת היופי החיצוני. גבר , לרוב מסתפק ביופי הפנימי. את רואה כמה הבנות מוכשרות במחול , מגיל צעיר אבל הבנים - קריעת ים סוף , עד שהם מגיעים, לרמה של הנשים. בכל אופן - כדי שלא תחשדי בי, בשוביניזם - אני למדתי להזיז את אגני כהוגן. ואינני מצטער גם בת זוגי מרוצה מאחל לך אימונים נעימים

לתירושית-אגיד לך למה רק עליכם נופל

מבנה האגן של הנשים הוא גדול יותר מהאגן של הגברים והוא ירתר משוחרר ולנשים קל יותר להניע אותו.זה מיוע להחזיק את הולד בבטן של אימו בצורה נוחה יותר.פשוט גוף האדם הוא דבר מופלא.לכל אבר בגופנו יש תפקיד כמו המוח המופלא שלנו.

לחבר - לדעתי יש פה ושם תנועות...

יש פה ושם תוספות בריקודי עם שיש גם את התנועה של האגן, התנועה שמפעילות אותו רקדניות הבטן, כל תנועה שמשתלבת בתוך ריקוד עם יכולה לתרום ולהוסיף.

עדה - נכון

אבל כדי לבצע את זה יפה, עם גוף חטוב - צריך להתאמן. גם בצעדים אחרים צריך להתאמן. כדי להגיע לרמה של מושיקו צריך לבצע את הצעדים שוב ושב. למשל צעדה תימנית נכונה: לא להסתובב על הרגל כציר, אלא יש להעביר משקל ולרדת אל הרגל- ואחר כך לעלות בקשת -ולשכל את הרגל לפנים בלי סבוב האגן. טוב שמתחילים להקדיש תשומת לב ל "איך" ולא רק ל"מה". כשכולם מבצעים את הריקוד יפה ובחן ריקודי עם עולים ברמה, של כל קריטריון.

למעלה