ראיתי היום על לוח מודעות

שלמונזה

New member
ראיתי היום על לוח מודעות ../images/Emo168.gif

בדרכי לעבודה, מודעה על הופעה של גלי ביום ראשון (12.12)... מסיבת חנוכה, משהו כזה. מישהו שמע על זה?

שלמונזה

New member
האמממ האמממ ../images/Emo168.gif

היה רשום מסיבת חנוכה
וכאלה ורשום בגדול גלי עטרי בהופעה חיה כאמור ביום ראשון 12.12 ברחוב סמטת כביר 4 ת"א. אם יצא לי אני אבדוק אח"כ עוד פרטים שם [מהמודעה]

שלמונזה

New member
אני צריכה לקנות מתאם לנייד ../images/Emo168.gif

שלי
ככה הייתי מצלמת את המודעה וזהו... לא יודעת נראה מסיבה תל אביבית כזו, לא היה רשום טווח גילאים [עד כמה שזכור לי] כשאני אלך לדואר אני אבדוק שוב. מה שכן אני הולכת לעבודה פתאום אני רואה רשום בגדול גלי עטרי... ישר נמשכתי ללכת לראות במה מדובר. זה הדבר שאני אוהבת בדרך לעבודה לראות את כל העמודים האלה עם המודעות על הופעות, זה חתיכת תענוג בשבילי

שלמונזה

New member
מה שעוד ראיתי ../images/Emo168.gif

בבית דני מחיר 35 ש"ח אין הגבלה לזקנים/ערסים/צעירים פשוט מסיבת חנוכה שהמופע המרכזי זה גלי עטרי... ובמחיר ממש זול!

שרית7

New member
בדרך חזרה הביתה גם אני ראיתי

בית דני ממוקם בשכונת התקווה. הם עושים שךם ערב חנוכה וגלי מוזמנת לחלק האמנותי והיא תתן שם הופעה מלאה. המחיר מאוד אטרקטיבי אבל למחיר בו מוכרים את הכרטיסים אין קשר להופעה של גלי. המקום עצמו משלם לאומן והמחיר הזול הוא לקהל היעד שרובו בא משכונות מצוקה. גם להם מגיע לא? אני חושבת שזו הזדמנות טובה דווקא גם לתלמידים שבינכם להנות מהופעה בחופש חנוכה ובמחיר מגוחך.

למעלה