ראיתי היום שיש את saw באוזן השלישית :X אבל אני אחכה שהוא יגיע לקולנוע. יעל
I IkMfNiY New member 24/2/05 #1 ראיתי היום שיש את saw באוזן השלישית :X אבל אני אחכה שהוא יגיע לקולנוע. יעל
T The Devil Inside New member 24/2/05 #4 אפשר... סתם בזבוז של כסף ללכת לראות בקולנוע SAW כשאפשר להינות מהגרסה הלא מצונזרת ב-DVD
I IkMfNiY New member 25/2/05 #7 האמת היא שלא כי על מסך גדול זה הכי מפחיד. סרטי אימה פשוט דורשים לראות אותם על מסך גדול. יעל
U uriya1 New member 25/2/05 #8 ../images/Emo45.gif לראות את SAW לא בקולנוע זה בזבוז. ראיתי את זה במחשב ודי התאכזבתי, כי ידעתי שבקולנוע הייתי פוחד הרבה יותר בכלל, יש בסרט הרבה קטעים מקפיצים, שרק חושך מוחלט, מסך ענק ופוּל ווליום יכולים להעביר בצורה הטובה ביותר.
../images/Emo45.gif לראות את SAW לא בקולנוע זה בזבוז. ראיתי את זה במחשב ודי התאכזבתי, כי ידעתי שבקולנוע הייתי פוחד הרבה יותר בכלל, יש בסרט הרבה קטעים מקפיצים, שרק חושך מוחלט, מסך ענק ופוּל ווליום יכולים להעביר בצורה הטובה ביותר.
I IkMfNiY New member 25/2/05 #10 אממ... חנות שמייבאת בין השאר דיסקים מחו"ל [כמובן בלי תרגום], אז יש בה הרבה dvdים שלא יצאו אפילו בקולנוע בארץ. יש סניפים שלה בת"א וחיפה [אולי בעוד מקומות? לא יודעת]. יעל
אממ... חנות שמייבאת בין השאר דיסקים מחו"ל [כמובן בלי תרגום], אז יש בה הרבה dvdים שלא יצאו אפילו בקולנוע בארץ. יש סניפים שלה בת"א וחיפה [אולי בעוד מקומות? לא יודעת]. יעל