ראיתי המון נקודות אור כאלה ואחרות

ראיתי המון נקודות אור כאלה ואחרות

ושייכתי אותם לכלים מעשי ידי אדם, לא ראיתי בברור צלחות ומשהו כזה, אף פעם.

Tiger Steve

New member
אתה יכל לדווח לעמותה לחקר עבמ"ים

היכנס ללינק ותמלא טופס דיווח. העמותה תחקור ותחזור אליך עם הממצאים. מרבית הסיכויים שראית כוכבים או כלי טייס מעשי ידי אדם. אבל זה רק בגלל שתצפיות על עבמ"ים הן עניין נדיר.

http://www.eura.org.il/modules.php?name=Report

AsAf2810

New member
ברשותך, הערה קטנה

תצפיות בעב"מים אינן נדירות בכלל.
למעשה, הרוב הכמעט מוחלט של האנשים, נתקלו לפחות פעם אחת בחייהם בתופעה שמימית שלא מצאו לה הסבר בעצמם.
כפי שאתה בוודאי יודע, עב"מ הינו עצם בלתי מזוהה. ברוב הכמעט מוחלט של המקרים, ניתן לספק הסבר ארצי לאותם עצמים בלתי מזוהים- תופעות טבע נדירות, כלי תעופה ארציים ומתיחות של מחפשי תשומת לב.
עב"מ נדיר (עצם בלתי מזוהה), הוא כזה שמקורו חוצני. הרוב הכמעט מוחלט של האנשים, מעולם לא נתקלו באחד שכזה וסביר להניח שגם לא יתקלו, למרות שסבורים ומשוכנעים שכן.

Tiger Steve

New member
כשאני כותב עב"ם אני לא מתכוון לתופעה ארצית

אם התופעה ארצית ולא מוסברת, זה לא עב"מ מבחינתי. עב"מ זה אך ורק כלי תחבורה חוצני (לא רק טייס.. יש גם תת מימי).

תצפית על כלי טייס חוצני היא נדירה שבנדירים.

AsAf2810

New member
לעב"מ קיימת רק הגדרה אחת

ולא אני קבעתי אותה- עצם בלתי מזוהה.
אז נכון שזה נראה קטנוני מצידי ושאני סתם נכנס לסמנטיקה של המילה "עב"מ", אך עב"מ אינו "אך ורק כלי תחבורה חוצני".
בכל אופן, אני כן מסכים עם המשפט האחרון שכתבת.

חני 852

New member
לא הכל מעשי ידי אדם

יש באמת שמחקים כשהם מעשי אדם
אבל
יש גם מעבר צלחות עבמים לא מעשי אדם ..
לא יצא לך לראות אך הם קימים ..

ברוך הבא

נקודות אור יכולות להיות גם מעשה ידי-אדם, כמו: זיקוקים, כלי טייס (כולל טכנולוגיה ניסיונית), לוויינים או תחנות חלל שעוברות במסלול קרוב לפלנטה ועוד.
אלו יכולות להיות גם תופעות טבע, כמו: מטאורים, סוגים של ברקים, השתקפויות למיניהן וכו'.
קשה לדעת, בעיקר כשצופים מרחוק, אם מדובר באחד הדברים הנ"ל או ברכב חלל מפלנטה אחרת.

למעלה