ראיתי, הפנמתי, והנה התוצאה...

dudusch

New member
ראיתי, הפנמתי, והנה התוצאה...

שמי דודו, ואני מרמת השרון. אומרים לי, שלכתוב יש לי כשרון. לאור תוצאות הסקר, ולאיך שעבר עלי הבוקר, החלטתי לעשות מעשה, ולכתוב משהו, בלי לחפש מחסה... אז ככה זה הולך: אני אדם חם, (לעתים אומרים גם מיו...). אוהב מגע וחיבוקים, כאלה מוחצים ודביקים. טיפוס רגיש (מה לעשות, מזל סרטן), אבל יש תוספות שהזמן נתן. אוהב לאהוב, ולא מתבייש לכתוב, מחפש כמו כולם את הצלע החסרה. אמרו "פרסם פה", אז הנה, אין שום דבר רע. אני בן 26, ואולי קצת חושש, מחכה לתגובות, בשאיפה שתהיינה טובות, זה הסוף, וכעת אלך לראות את הנוף... (של החלומות, כמובן)...

לא ציינת דברים

לא ציינת מה אתה מחפש איזה טווח גילאים אתה מחפש ואיך היא צריכה להיות נערת החלומות שלך

dudusch

New member
ראי, הביטי...

הגיל, כמו התרגיל הוא גמיש. מצב בו הגוף עדיין במצב שמיש. (סדר גודל של 22 - 28). גם עוד שנה לכאן או לכאן, זה לא משנה. שתדע מתי לצחוק ומתי להרצין, שאת הרגשות כדאי להחצין, ולא לגלות כעבור הזמן, שהלהבה דעכה לה מזמן... אני אוהב חום ומגע, מעבר לזה, לא ממש ניגע. אני אוהב לפנק ולהתפנק, ואשמח למצוא מישהי איתה אוכל להתענג. יש לי הרבה להעניק, להיות לבד זה די מחניק. אני מקווה שעניתי על שאלותייך, ואם תרצי לדעת עוד, במסר אישי פרטי שאלותייך. שיהיה לכולנו לילה נפלא, ועד הפעם הבאה (אינשאללה), ביי... דודו

למעלה