ראיתי הרגע בית 1000 המתים-דעות

pertal

New member
ראיתי הרגע בית 1000 המתים-דעות

קודם כל מצטער אבל זה הסרט הכי אינפנטילי (מבחינת הדמויות) שראיתי. מצטער אבל אשה יפהפיה כרוצחת סדיסטית קניבלית פשוט לא עושה לי את זה. האם מישהו יכול להסביר האם יש לסרט הזה תכלית?? לפי הסוף אמור להיות לו המשך, לא? האם ייצא המשך? קצת הסברים, וחבל כי קיבלתי הרבה המלצות עליו מאחרים.

DoctorSatan

New member
זה בעיניך אינפנטילי אבל לדעתי

זה הסרט הכי אחלה שבעולם. אני זבל אם בעוד 20 שנה זה לא יהפוך להיות סרט קאלט כמו הרבה סרטי אימה. זה סרט מיוחד ומעניין שמנגן לך על העצבים ומשחק לך עם השכל בכך שהוא מראה לך דמויות מופרכות ומצבים מזעזעים. אני בקלות יכול לומר שזה הסרט שהכי הרשים אותי. בקשר לסרט המשך, אכן ייצא סרט המשך שייקרא "בית 2000 הגופות" אך כרגע לא ידוע מתי ייצא. אני באופן אישי מחכה לו שיבוא. בינתיים נסתפק ברזידנט איוול 2...

nati 911

New member
אממ דעתי על הסרט! וזה ../images/Emo58.gif

אחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי (רוב הסרט הייתי בעיניים עצומות) היה הרבה דם
ודמויות מפחידות! הסוף היה מפתיע בטירוף! לא ציפיתי לזה וזהו הסרט היה סרט אימה חביב ולא יותר מזה!

לא הבנתי כמהדברים בסרט../images/Emo58.gif

לא הבנתי את הסוף שדוקטור שטן מופיע במכונית.. ומי זה האיש בתוך המסיכה הזאת שרדף אחריה עם הגרזן הזה? תסבירו לי את הסרט שוב כי זה ממש בלבל אותי..

DoctorSatan

New member
../images/Emo58.gif

א- זה לא היה דוקטור שטן, זה היה אוטיס, הרוצח/פסיכופת. ב- הוא הופיע במכונית כי הוא חיכה לנערה וגם קפטן ספולדינג משתף פעולה עם המשפחה (הוא אמר לנערה שהוא ייקח אותה לרופא והוא באמת לקח אותה...) ג- האיש בתוך המסיכה הוא ארל, האבא של כל המופרעים במשפחה. זה האבא ששרף את טייני ומסתבר שהוא קשור לדוקטור שטן (כנראה נוצר בעקבות הניסויים שלו). לדעתי זה סרט גדול ולא איכפת לי מה אומרים. דרך אגב, סרט ההמשך ייקרא "Devil's rejects" והפעם העלילה תתמקד באח של השריף שנרצח שיוצא למצוד אחר המשפחה הפסיכופטית שיוצאת למסע ברחבי אמריקה, מסע עקוב מדם....

elenwee

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

דוקטור שטן לא מופיע במכונית אלא אוטיס זה שרדף אחרי דניס (היא) דוקטור שטן מופיע במנהרה התת קרקעית ושם הוא עושה ניסויים באנשים שמגיעים לשם... ראיתי את הסרט הזה וזה סרט פשוט דוחה רצח!!! לא מומלץ לאף אחד... אפילו לא לפריקים של רוב זומבי! אף סרט שראיתי לא קרוב לגועל כמו הסרט הזה...

pertal

New member
מצטער אב לדעתי הסרט בהשוואה ל

מנסרים מטקסס הוא פשוט טיפשי. (מן הסתם יש דימיון קטן בין הסרטים) באמת שאין לאשה הצעירה והיפה (בייבי) שום קשר למשפחה הזאת, אבל עדיין היה קצת (מאוד) נחמד לראות את הדמות שלה. ד"א אולי הסרט באמת היה קצת יותר מפחיד בלי הצילום המוזר של השחור לבן והמוזיקה המצחיקה.....

pertal

New member
ד"א- אוטיס==אוטיס טול, לא?!!?

זתומרת מן הסתם כמו שראיתם הסרט התמקד ברוצחים אמיתיים.

למעלה