ראיתי חיים-

bilitis

New member
ראיתי חיים-../images/Emo42.gif

יצאתי הבוקר לטיול עפ כלבי ראיתי המוני אדם נחפזים לדרכם. הורים ליוו ילדהם לגן,נערות ונערים פסעו לבית הספר. חיילים חזרו לבסיס,וסוחרים פתחו את עסקיהם לקהל.קשישים המתינו לרכב ההסעה לבית האבות,הדוור משך עגלה עמוסה,ופועל הנקיון קירצף את המדרכת. מכוניות, קטנועים, אופניים,עגלות ילדים רעש שאון והמולה-חיים לא הבחנתי באיש נפחד,לא באישה נחרדת,לא בילד מבוהל,לא בפעוט אחוז אימה! כולם זרמו, כולם נעו,כולם היו חלק משטף החיים, רציתי להשתייך,להתמזג בינותם,להסתרג ולהתמהל ,לחוש טיפה בנהר,רסיס של חיים לוא ניטע בי ,קמצוץ שדוף של שמחת הקיום......... נצבתי בצד,הייתי נציב מלח.ראיתי הכל נע וזע לידי. ראיתי חיים ולא באתי בהם מדוע?

בוזיקית

New member
בילי יקר שלי...

כל כך מבינה מה זה להשקיף על החיים כאילו מבחוץ, רואה ואינו נראה, בודד בינות לבריות... שולחת לך קרני שמש ככל שאוכל ללכוד ולנתב אליך איש יקר. שלך, בוזי

בוזיקית

New member
בילי יקר שלי...

כל כך מבינה מה זה להשקיף על החיים כאילו מבחוץ, רואה ואינו נראה, בודד בינות לבריות... שולחת לך קרני שמש ככל שאוכל ללכוד ולנתב אליך איש יקר. שלך, בוזי

כתומית

New member
זיהית חיים ../images/Emo141.gif

וכפי שהם נכון עדיין המבט מבחוץ אבל זיהית אותם אין אדם מתקנא אלא במה שיש לו מלכתחילה אינך מתאווה להצטרף אל החיים בספארי נכון? או לטוס בחללית לפאב של חייזרים? בבני אדם וכדור הארץ חפצת ואתה כאן, קרוב קרוב ועדיין לא נוגע נגעת בעבר משמע אתה יכול שוב זיהית חיים בילי, לא זיהית את מי שמסתובב בחרדה פחד או אימה יש שם ברחוב גם כאלה, גם הם לא זיהו זאת בך וזו התחלה של תחושת החיים קודם זיהוי בעין אח"כ הריח ובהמשך, ברגע שתחליט לגעת - גם תחוש והמגע לא יכאיב ולא יפצע ולא יחריד אלא ינעם, נעימות שקטה ועדינה היא המבוא אל צחוק מתגלגל.

פייה 31

New member
אני כל כך שמחה...

שיצאת ונשמת אויר למרות הקושי בלהתחבר אבל זאת התחלה ואני מקווה שתמשיך לעשות זאת.

למעלה