ג'יל דה וואן אנד אונלי
תגידו לי, מה היו עושים בז'בו בלי ג'יל? אני בטוח שהיא היחידה שמכירה את המספר טלפון של התמרוקיה. הרי לפני כמה ימים היא באה עם סקרי שוק, שבוע שעבר היא באה עם הסקופ של המודעות של B&S, והיום היא היחידה שיודעת מי זו רמונה קטרקט. האישה היא פשוט אוצר בלתי נלאה של ידע. "רמונה? רמונה של ויקטור?" ושוב עולה השאלה למה בדיוק הביאו את הטינס. היה היום את אחד הקטעים המצחיקים שראיתי - כולם באים אחרי הנשף למסיבה הפרועה אצל הצ'נסלרים, בניצוחה של אסתר, שאוהבת מחזות זמר (אוהבים אותך אסתר). פעם ראשונה שאני מרחם על מק.. מסכנה (טוב, זו פעם שנייה. פעם ראשונה זה היה כשהיא נאלצה ללכת לנשף עם ראול). ומי זה ה- JT הזה בכלל, ולמה הוא מתפרץ ככה על בילי? (ויש לציין שבזמן האחרון קלוז-אפים לא עושים לא טוב). וזה רק אני, או שהדייט של JT זו מייגן? בהחלט מוזר. והכי מצחיק - ההבדל בין צח"מ לצ'וקות בא היום לידי ביטוי - שרמונה מגיעה מניו מקסיקו וחוזרת הביתה הכל בשני פרקים, בהם היא מספיקה גם להשתרלל עם ג'ק, לגנוב לשפם מסמכים מהכספת ולעצבן את ניקי, בעוד שבצ'וקות לקח ללואיס ושרי 700 פרקים לטוס לניו-מקסיקו, להגיד שלום שלום ולחזור הביתה. שוב, מוזר.