ראיתי טוב?

noname20041

New member
ראיתי טוב?

זה היה פיליפ (מימי חיינו) שעמד ליד ג'ייטי ומקנזי וכולם???????????

מנצל שרשור לפרק היומי

לא הבנתי את התקף הזעם הפתאומי של מקנזי, היא קיבלה מחזור או מה? ממש לא מובן מדוע התחילה לרתוח אאוט אוף דה בלו... ולמה היא לא רוצה את ראול? הוא נראה היום ממש יפה בחולצה האדומה, נכון? פיקשוש גדול שלא ראינו מה הלך בנשף. לפחות הנשף של שנת 2000 יתועד. לזכותם יאמר שהם מכניסים צחוקים מדי פעם - והיום אסתר בתפקיד החטטנית-משתמטת-מעבודה שלא מבינה רמזים (רמזים? אומרים לה ישירות לכי תכיני כבר את השוקו והיא בשלה...
)

ולגבי ג'ק

מה הוא כ"כ מאושר, הרי 'פרצוף-חמוץ' רמונה בכלל לא שמה עליו! מאוד מוזר... וטריש, קאט א סלאק - ריאן לא קיבל כבר הרבה זמן אז הוא קצת חרמן. אפשר להתחשב.

noname20041

New member
מה קרה לך צהובון?

"ראול נראה ממש טוב בחולצה האדומה" - אתה רוצה לספר לנו משהו?

python 4

New member
אה, נו ניים יקירה.

אני לא יודע אם את יודעת, אבל צהובי גאה מאוד להיות... ..אדם בעל חוש אופנתי מוזר.

python 4

New member
ג'יל דה וואן אנד אונלי

תגידו לי, מה היו עושים בז'בו בלי ג'יל? אני בטוח שהיא היחידה שמכירה את המספר טלפון של התמרוקיה. הרי לפני כמה ימים היא באה עם סקרי שוק, שבוע שעבר היא באה עם הסקופ של המודעות של B&S, והיום היא היחידה שיודעת מי זו רמונה קטרקט. האישה היא פשוט אוצר בלתי נלאה של ידע. "רמונה? רמונה של ויקטור?" ושוב עולה השאלה למה בדיוק הביאו את הטינס. היה היום את אחד הקטעים המצחיקים שראיתי - כולם באים אחרי הנשף למסיבה הפרועה אצל הצ'נסלרים, בניצוחה של אסתר, שאוהבת מחזות זמר (אוהבים אותך אסתר). פעם ראשונה שאני מרחם על מק.. מסכנה (טוב, זו פעם שנייה. פעם ראשונה זה היה כשהיא נאלצה ללכת לנשף עם ראול). ומי זה ה- JT הזה בכלל, ולמה הוא מתפרץ ככה על בילי? (ויש לציין שבזמן האחרון קלוז-אפים לא עושים לא טוב). וזה רק אני, או שהדייט של JT זו מייגן? בהחלט מוזר. והכי מצחיק - ההבדל בין צח"מ לצ'וקות בא היום לידי ביטוי - שרמונה מגיעה מניו מקסיקו וחוזרת הביתה הכל בשני פרקים, בהם היא מספיקה גם להשתרלל עם ג'ק, לגנוב לשפם מסמכים מהכספת ולעצבן את ניקי, בעוד שבצ'וקות לקח ללואיס ושרי 700 פרקים לטוס לניו-מקסיקו, להגיד שלום שלום ולחזור הביתה. שוב, מוזר.

ג"יטי ובריטני ממש על הפנים...../images/Emo31.gif

לא פלא שהחליפו אותם... בריטני נראית כמו האחות המכוערת של בריטני ספירס... וג"י.טי שמשחק לנו אותה גבר פרוע נראה כמו אחד שעכשיו נזרק מהסידרה "נקמת היורמים"...
בכל אופן, גם מי שלא מתלהב ממאק חייב להודות שהיא שמה את בריט בכיס הקטן... ואם הולכים מעכשיו להתמקד גם בבריטני וג"י.טי (למרות שלא ברור לי למה) אז רצוי שהמחליפים לא יהיו גם כאלה מעפנים...

Charmed24

New member
JT

את ג'יי טי לא החליפו, עד היום גם בארה"ב זה אותו שחקן

python 4

New member
שמישהו יסביר לי בבקשה

מה הפונקציה של JT ובריט? כאילו, במה קיומם בתוך ה- 40 דקות היומיות שבין 19:00 ל- 19:40 תורם לאנושות או לתושבי ג'נואה סיטי? למה הם שם? אני מבין שהכנסת כל הטינס היא הדרך להבאת הסדרה לקהלים צעירים יותר (גם בימ"ח עשו את זה) אבל באמת. יהיה להם איזה עלילה מעניינת, או שתמיד יהיו שם כדי לתת רקע למשולש מֵקבִּילאוּל?

אור2221

New member
תהיה

שניהם מקבלים אופי ועלילה נחמדה בהחלט, JT בכלל הופך להיות דמות אהובה.

noname20041

New member
אופי? עלילה? בולשיט!

איזה אופי יש לJT? נכון, אין לו! ולחברה שלו? סתם מנציחה את הסטיגמה על הטינאייג'ריות האמריקאיות השטחיות והמטומטמות שהרול מודל היחיד שלהם זה בריטני ספירס או מישהו מאיזה להקת בנים מעצבנת

miss chief

New member
רמונה קטרקט../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רמונה מזכירה לי מישהי...../images/Emo11.gif

כבר הרבה זמן ואני לא מצליחה להיזכר מי... יש לפה שפתיים מדהימות... יכול להיות שזה סיליקון

python 4

New member
מעניין, גם לג'ק ואשלי היא הזכירה

מישהי.. זו רמונה, נו הזו מויקטור, את יודעת.

נזכרתי...!!!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

רמונה "המלאך" מזכירה לי את סנדי בר שמזכירה את פנלופה קרוז...

איכס ממש לא

רמונה ופנלופלה(עיוותי את השם בכוונה קטע קורע עם ידיד שלי) מכוערות בטירוף וסנדי שלנו מהממת

למעלה