ראיתי לא מזמן כמה חוברות של

Druyanizem

New member
ראיתי לא מזמן כמה חוברות של

witchblade. אני חייב לומר שהאומנות שם פשוט טובה! ציורים מדהימים וצביעה לא פחות. בכלל... אני מאוד אוהב את סגנון הציור והצביעה של TopCow וגם של IMAGE שיש להם סגנונות מאוד דומים.

Logan16

New member
אחי תעזור לי בקשר לוייצ´בליד

אני רוצה להתחיל לקרוא לא יצא לי לקרוא הרבה חוץ מ2 אולי עם ראיתי את העונה הראשונה זה מספיק ? ואגב איזה חוברות שווה שלקנות של סיפורים טובים שלה רצוי במחירים של בין 6-2 דולר תמליץ לי על משהו טובה

Druyanizem

New member
אני לא ראיתי את הסדרה בטלוויזיה

אף פעם ככה שאני לא יכול לעזור לך.... כל מה שאני יודע שאהבתי את האומנות בחוברות קומיקס של topcow עדיין לא קראתי את הסיפור... אם אתה רוצה אני ימליץ לך לקנות את ה TP הראשון של וויצ´בלייד (אם יש) ואם לא אז תקנה איזו חוברת שלא חלק מסדרה.

watcher

New member
Witchblade

קודם כל, הסידרה שונה בהרבה מהקומיקס. נסה את Witchblade Collected Editions כדי לקרוא את הסיפור מהתחלה. כל חוברת כזו מחברת יחד שתי חוברות מהסידרה המקורית. כדאי...

watcher

New member
הן עלו במקור...

4.95$ (עבור סיפור של שתי חוברות) אני מאמין שאוכל להזמין לך כמה במחיר הזה שלח לי אי-מייל אם אתה מעוניין [email protected]

טלk

New member
לא

הייתי ממליץ על וויצנלייד. 20 החוברות הראשונות הם מצוינות אבל בהמשך הרמה ממש יורדת גם מבחינת האומנות ובמיוחד בעלילה שכל חוברת חדשה סותרת אם הקודמת. וחוץ מזה הסידרה ממש שונה מהקומיקס.

Logan16

New member
השאלה היא ?

האם אחרי שראיתי את הסדרה יש לי מספיק ידע בסיסי לקרוא חוברות ממספר עשרים או לא ?

TOP COW ו IMAGE...

עובדות שתיהן עם חברה לצביעה ממוחשבת שנקראת DIGITAL CAMILION שיושבת בקנדה. בחלק מהמקרים מופיעה אזכור לשם החברה (אם עבדו על החוברת/פרוייקט יותר מאיש אחד) ובחלק מופיע שם הצובע שביצע את העבודה (אם הוא עשה אותה לבד). זו הסיבה שסגנון הצביעה די דומה. לגבי וויצ´בלייד, לא קראתי אף פעם אבל חבר שלי שכן קרא בהתחלה דיווח לי את אותן התגובות שנכתבו פה - אחרי החוברת ה20 פלוס מינוס, הכותבים התחלפו או משהו כזה, והטייטל נעשה ממש לא מעניין (לדעתו, לא לדעתי...) אבל האמנות נשאר מוצלחת.

למעלה