ראיתי לכם וראיתי לכם בהופעה במצדה ישבתי ממש מאחוריכם וגם אני צילמתי.... אז הנה כמה תמונות
K Kesem_ New member 23/7/06 #1 ראיתי לכם וראיתי לכם ../images/Emo3.gif בהופעה במצדה ישבתי ממש מאחוריכם וגם אני צילמתי.... אז הנה כמה תמונות
ראיתי לכם וראיתי לכם ../images/Emo3.gif בהופעה במצדה ישבתי ממש מאחוריכם וגם אני צילמתי.... אז הנה כמה תמונות
K Kesem_ New member 23/7/06 #10 ואחרונה ../images/Emo168.gif יש לי עוד מלא תמונות, אבל אין לי סבלנות להקטין את כולן, אז הקטנתי רק מדגם וחלק מהן גם נורא חשוכות, אז אין טעם תהנו
ואחרונה ../images/Emo168.gif יש לי עוד מלא תמונות, אבל אין לי סבלנות להקטין את כולן, אז הקטנתי רק מדגם וחלק מהן גם נורא חשוכות, אז אין טעם תהנו
A alti26 New member 23/7/06 #11 קסם יש לך בלוג מהמם ילד מקסים ושתגדלי אותו בנחת ותהני ממנו דודי אלטמן
G glitter8 New member 23/7/06 #13 שלום קסם!! תודה על התמונות!! נעים להכיר אותך וברוכה הבאה לפורום שלנו!! תישארי, ממש כיף פה! (ויש אחלה ארוחות בוקר אצל חנית....)
שלום קסם!! תודה על התמונות!! נעים להכיר אותך וברוכה הבאה לפורום שלנו!! תישארי, ממש כיף פה! (ויש אחלה ארוחות בוקר אצל חנית....)
Y YulaShpil New member 23/7/06 #14 קסם, ברוכה הבאה, ותודה על התמונות התמונות מקסימות, ואנחנו מחכים להמשך, כשתקטיני ותעלי את השאר שמחה שנהנית בהופעה, וברוכה הבאה לפורום!
קסם, ברוכה הבאה, ותודה על התמונות התמונות מקסימות, ואנחנו מחכים להמשך, כשתקטיני ותעלי את השאר שמחה שנהנית בהופעה, וברוכה הבאה לפורום!