ראיתי מוות לסמוצ'י!!!

SoundsOfSilence

New member
ראיתי מוות לסמוצ'י!!!

זה סרט כזה טוב!!!!!! ואדי כזה חמוד שם... כזה תמים
כמו מאפין קטן. אדוארד נורטון המאפין
נכון בקטעים האלה בסוף שהוא מחליט לקחת את האקדח למופע על הקרח והוא נהיה כזה החלטי? אז הוא נורא הזכיר לי את דרק... יש קטע כזה בסרט שהוא לשניה שוכח לעשות את הקול התמים של סמוצ'י והוא שוב נהיה כזה פייט קלאבי.

The Flash

New member
../images/Emo58.gif!!! למוות לסמוצ'י מעליי!!!

ולא ראיתי את הסרט...אוף....

מיצי007

New member
כן,יש לו פיצול אישיות חמור בחיים

זה כמו שאפילו בכולם אומרים אני אוהב אותך או בהעם נגד לארי פלינט יש קטעים שאם מצלמים אותו מקרוב רואים פתאום את המבט כמו שהיה לו בפחד ראשוני שהוא הפך לרוי. ובקשר לסרט עצמו,הוא מתוקי
איך לא
כזה תמים,והיה קטע שהרצתי את הקטע עם הסקס מאחורי הווילון ככה שוב ושוב לא יודעת למה,זה הצחיק אותי. אגב,לפני כמה ימים היה קטע קטן איתו שהוא דיבר על הסרט והיה לו את התספורת של שלדון,הוא נראה כמו נער מתלהב בן 17...ממש באותו רגע לא הייתי נותנת לו יותר מזה,בכלל בסרט הוא נראה צעיר,לא
ואנחנו חייבות להפסיק לתת לו שמות כאלו,כמו מאפין,ציפור נאצית ודברים חולניים שכאלו.

מיצי007

New member
כן../images/Emo35.gifמצחיק אותך../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אני עכשיו משנה את המכתב שלך במקום למר אדוארד נורטון למר מאפין. בסדר
נראה כמה הוא יצחק שאת קוראת לו מר מאפין,או יותר טוב אפילו למר ציפור נאצית רצחנית... טחחחחח

S P O C K

New member
אני אומרת בכלל לתרגם הכל ליפנית

הנה
: norton-san yu rul sayonara =/

goldyboy

New member
מר מאפין ../images/Emo6.gif

THE MUFFIN MAN. לכו תדעו, אולי הוא יראה בזה מחמאה, אולי הוא יכתוב לכם בחזרה שתלכו ל******.

מיצי007

New member
כמעט בכל סרט שלו

יש לו פשוט את ההבדל הדק מאוד בינו לבין הדמות שהוא משחק. יש פשוט קטעים קטנים כאלה,זה לא בדיוק ספציפי שרואים את המבט. אפילו בלשמור אמונים.

S P O C K

New member
כשאת אומרת בלשמור אמונים

את מתכוונת אולי לקטע שהוא שיכור בהתחלה, והבחורה ההיא מסרבת לו (
)... כי אני לא אשכח את הפרצוף הזה לעולם. זה נורא הזכיר את פייט קלאב (איכשהו=/) למרות שזה היה פרצוף קומי...

SoundsOfSilence

New member
חחח מאפין מאן...

צריך להוסיף לו למכתב את כל הדימויים שעלו בקשר אליו בפורום. הוא בטח יקרע מצחוק... ונראה לי שזה פשוט בגלל שהתפקידים של הפסיכים נורא מתאימים לו אז הפסיכי שבו מתפרץ מדי פעם בסרטים שבהם הוא צריך להיות שפוי. בטח יש לו איזה טיילר דירדין משלו.

SoundsOfSilence

New member
שכחתי לשאול...

למישהו יש במחשב את השיר של סמוצ'י והוא יכול לשלוח לי באייסיקיו?

S P O C K

New member
ראיתי מוות לסמוצ'י../images/Emo70.gif (שוב)

ואחת מהבעות הפנים שלו שם(אם כבר, אז....=/) היא ההבעת בפנים בברררר כשהוא מאוכזב מהאשה ההיא בלשמור אמונים בהתחלה. וזה הגיוני כי שניהם סרטים קומיים. אבל זה גורם לי לחשוש שיש לו מכסה של הבעות פנים. חוץ מזה, לפעמים אני מרגישה שהוא לא מממש את הפוטנציאל שלו (חילול הקודש..?). מה שבתיאום עם החששה שיש לו מכסה. אבללל חוץ מזה הוא מה זה מודל חיקוי למשחק בשבילי. הכי גדול שיש ללא ספק. אדוארד נורטון איז דה וואי. אני הכי אוהבת משחק שהוא איכשהו כזה... בצורה עדינה מעביר את כל האנרגיה של הדמות.. אדוארד נורטון.. אוךךךךך יש לו את האנרגיה של הדמות בצורה נהדרת. קאנט גט אינף נאו. בעעעעעעעע וכשראיתי את הסרט חשבתי על זה שאולי יום אחד הוא יקרא את המכתב שלי
חחחחחח..... מפחיד משקשק עצמות........... ךםך. {אמרתי משהו חכםםםםם
}

למעלה