ראיתי משהו ורציתי לשתף...

• פותח הנושא dili
  • פורסם בתאריך

dili

New member
ראיתי משהו ורציתי לשתף...

היום הסתובבתי בקניון וראיתי כמה דוכנים עם חפצי אומנות... היו שם את אותם הדברים שאנחנו יוצרים ומראים פה! היה שם דוכן שכולו דברי עץ צבועים ומצויירים...קולבים, קופסאות, מחזיקי כרטיסי ביקור ואפילו כלי עם ידית שבתוכו שמים את קופסת הקרטון של החלב (רעיון נפלא!) לא ראיתי מחירים על הדברים ולא שאלתי, אבל בדוכן ליד, היתה מישהי עם מוצרים מתומחרים. כל העבודות שלה היו הדבקות של תמונות (העתיקות האלה, זיהיתי שם לא מעט תמונות מהאתר שלילך הביאה) כשמסביב לתמונות היא מרחה משחת עיצוב ועל הכל עשתה פיצוצים, חלק מהעבודות נעשו על עץ שצורתו זהה לעץ שעליו עשיתי את הכאילו ציור כפרי, לי זה עלה 27 ש"ח חתיכת העץ הזו...העבודה שלה תומחרה בתשעים ש"ח (ולרגל החג היא עשתה הנחה ל 65 ש"ח) ואנשים קנו! זה אחלה רעיון למתנות חג! ואני עמדתי לי שם מול העבודות והתחלתי לתת לאמא שלי הסבר איך זה נעשה
הרגשתי מה זה גאונה
בקיצור, אם יוחלט לעשות יריד מהדברים שעושים חברי הפורום, אפשר לעשות יופי של כסף!

dili

New member
דווקא בקריון בקרית ביאליק

מופקעים? אולי...אבל לא היית שמחה אם היו משלמים לך סכום כזה על עבודה שלך?

אני מכרתי ואני מוכרת

יצירות שלי.... מעולם לא העזתי לקחת מחירים כמו שלקחו שם על היצירות ואני לא מאוד מאוד זולה!

עינתפ

New member
ביקרת בזיכרון ביום שישי, מלא מוצרים

לגבי האתר שלילך הביאה - אפשר לקבל קישור??

av_i_va

New member
ביקרתי ביריד בקבוץ מזרע

בשבועות ביקרתי ביריד בקבוץ מזרע. היו שם 3 דוכנים בהם מכרו חרקים מויטראז´. באופן כללי אותה עובדה בדיוק - עם שינויים קלים אצל כל אחד מהדוכנים האחד היה יקר פי 2 מהשני. במקרה הייתי עדה לשיחה שהתקיימה בין ה-2 כשאר בעלת הדוכן עם המוצרים היקרים באה לבקש מהדוכן השני להעלות את המחירים כי היא לא מצליחה למכור. מכך תבינו, שכל אחד מתמחר את העבודה שלו בהתאם ל "יוקרה" שהוא זוקף לזכותו וללא כל קשר לתמחור הגיוני

לילך1

New member
יש כל שבת....

ואפילו באמצע השבוע בכל מיני מקומות בארץ כל כך הרבה ירידים וכל אחד לוקח מחיר שונה על אותה עבודה..... למען האמת לי אישית זה די קשה לתמחר עבודה פרטית שלי

orlipo

New member
היריד במזרע

אנחנו מפיקים את היריד במזרע. בראש-השנה 7-8.9.02, ובסוכות 21.9.02 יש שוב ירידים. נשמח להקצות דוכן לחברי הפורום שירצו למכור ואף לתת להם הנחה מיוחדת. בנוסף נאפשר כניסה חופשית למוזיאון ,מזרע הקטנה" למי שיציג עצמו כחבר הפורום. אפשר לפנות לשוקי - 051763406

av_i_va

New member
רעיון מעולה. תודה../images/Emo140.gif

רעיון ממש מעולה לדעתי אפשר יהיה לארגן דוכן משותף למשתתפי הפורום. עבור רבות מהן תהיה זו התנסות מעולה, להעצמה ובטחון עצמי. תודה על ששתפת אותנו.

למעלה