ראיתי משהו מאד מוזר בחנות באינטרנט

Silvi k

New member
ראיתי משהו מאד מוזר בחנות באינטרנט

באתר של booksrus הופיעו הרבה ספרים שנחשבים נדירים ובמחירים מצחיקים אפילו מישהו קנה שם? וקיבל את הספרים? אתם יודעים אם זה על באמת?

preacher

New member
הם משתמשים בבסיס נתונים שגוי

רשימת הספרים שלהם (ושל חנויות אחרות) כוללות את כל הספרים מהקטלוגים של ההוצאות - גם את אלה שכבר מזמן לא בדפוס.

Silvi k

New member
ממש לא בסדר - מטעה לחלוטין

שיכתבו על צמם אם ככה שהם אתר מידע ולא אתר מכירה :) בכלל גם אי אפשר לתפוס אותם בטלפון

Boojie

New member
שוב אסביר את מה שכבר הסברתי פעם:

חנויות ספרים וירטואליות עושות שימוש במסד הנתונים של דאנא, שהוא מסד נתונים שכולל את פרטיהם של מרבית הספרים שיצאו לאור בעברית. הרי חייבים להתבסס על משהו. מסד הנתונים של דאנא לא כולל אינפורמציה בשאלה אם הספר זמין או אזל בהוצאה, ולבוני החנויות אין שום דרך לבדוק את זה עד שהם מתחילים לקבל הודעות על כך שספרים אזלו. לכן, בחנויות חדשות תמיד יופיע סטוק שלא באמת קיים, ועם התפתחותה של החנות, יירדו בהדרגה הספרים שאזלו מהרשימות, ויישארו רק אלה שבאמת זמינים לרכישה. אף אחד לא עושה את זה מתוך רשעות או עצלנות, אבל זה לא שיש להם הרבה ברירה. אם למישהו יש רעיונות טובים יותר איך אפשר לבנות את מסד הנתונים הבסיסי של חנות ספרים וירטואלית, הוא מוזמן להציע.

דרגורן

New member
תזכירי לי בבקשה, למה אי אפשר לעדכן

את מסד הנתונים של דאנא? (סתם תוהה בקול)

Boojie

New member
אני אמרתי שאי אפשר?

צור קשר עם דאנא, תציע להם שבכל חודש (הם מוציאים עדכון חדש למסד הנתונים שלהם כל חודש לפחות) הם ייצרו קשר עם כל ההוצאות שבמסד הנתונים, יקבלו מהם מידע לגבי הספרים שאזלו והספרים שהודפסו מחדש, יזינו אותם למסד הנתונים שלהם וישווקו את זה ללקוחות שלהם. אם תקבל מהם יותר מאשר צחוק גדול בפרצוף, תודיע לי.

דרגורן

New member
סליחה, מתי במהלך הכרותך (הקצרה)

עימי הבאתי לך את הרושם שאני איש של מעשים? אני טוב רק בכתיבת הודעות בפורומים

דרגורן

New member
דרך אגב (חצי טופיק) ניסיתי

לכתוב תגובה להצעה שלך בפורום אורט, אבל הטמפל**ם כנראה ירטו אותה... בקצרה היא דיברה על החלפת ה- |dev| (שעושה את הסמל של אמוטיקון שטני) ל-|Boojie| .... מה דעתך?

Boojie

New member
LOL רק אם תוסיף לו דלי... ../images/Emo3.gif

יתווסף אמוטיקון של דלי לאלתר!

Boojie

New member
ROFL!!!!

צריך לפתוח את הקובץ בנפרד, לא לראות אותו בתוך ההודעה, ואז הוא בסדר. ומצחיק מאד. קבל ח"ח!

למעלה