ראיתי סיוט ברחוב אלם

reut1212

New member
ראיתי סיוט ברחוב אלם

הראשון.. והוא ממש טוב לדעתי.. אפילו קצת פחדתי=O ואני בדרך כלל לא פוחדת בסרטי אימה בכל מקרה, הוא הרבה יותר טוב מיום שישי ה-13 מה אתם חושבים?

TheLost

New member
איפה ראית?

אני מחפש את הסרט בנרות ונראה כי הדרך היחידי לראות אותו תהיה לקנות אותו ולא בא לי

TheLost

New member
כן, טוב, באסה.

מחשב הכי דפוק בעולם

אחלה סרט ../images/Emo45.gif.

לא הפחיד אותי ממש, אבל אני ממש אוהבת את הסרט. אני חושבת שהוא אחד הסרטים הכי משפיעים בעולם האימה. וכן, הוא הרבה יותר טוב מיום שישי ה-13 - שלדעתי קצת (הרבה) מגוחך.

reut1212

New member
לגמרי

משעמם בטירוףף ואין לו עלילה מי יודע מה מעניינת בסיוט ברחוב אלם עוד היה משו.. נכנס לסיוטים הורג בסיוטים כאילו משו מעניין!! יו ם שישי ה 13 סתם רוצח אנשים, וחלק מהנרצחים אנחנו בכלל לא רואים ת'רצח שלהם

Nerazzurri

New member
הבעיה של יום שישי ה-13

שאותו אהבתי, היא שהוא לא כ"כ מתוחכם. אנשים באים נרצחים והולכים, אבל אין שום תיחכום וזה סתם רצח. אבל הפחד, זה מה שעשה לי את זה בסרט, הוא פשוט יותר הפחיד אותי. ההתלהבות שהייתה לי אחרי יום שישי ה-13 הייתה גדולה יותר מאשר סיוט ברחוב אלם.

stu from scream

New member
הידעתם?

במאחורי הקלעים של הסרט,שראיתי כי רכשתי את הDVD,זאת ששיחקה את אימו של ג'ייסון אמר שעד היום לדעתה התסריט והסרט הם חרא עם יחצי ציבור גדולים ושהסיבה היחידה שהשתתפה בסרט היא שהייתה צריכה כסף לשלם על האוטו החדש שהיא רצתה לעצמה...

Nerazzurri

New member
נראה לי קצת מופרך

שבדיוידי הרשמי של הסרט ייתנו לשחקנית להשמיץ כך את הסרט והעלילה...

Nerazzurri

New member
אל תכניס לי מילים לפה

מעולם לא טענתי שאתה משקר. אני רק אומר (אומר, בלשון זכר, אני אסף, אני בן 15 וחצי ממודיעין ואתה?) שזה נראה לי קצת משונה שיוציאו דיסק DVD רשמי של הסרט עם כאלו השמצות, זה הכל.

stu from scream

New member
אז למה מופרח?

מופרח,לפי מה שאני יודע עד עכשיו,זה המציאות רק בתוספת של דימיון. יכולת להגיד שזה מוזר:-O אכן,זה מוזר. אני דור,בן 13 וחצי מת"א.

Nerazzurri

New member
טוב אם אתה אומר

אז אני מאמין לך... אני חושב :S =] כך או כך, אני מקווה שלפחות העגלה ההיא קנתה את האוטו :p

למעלה