ראיתי סרטון מעניין איך השטניסטים שינו את מהות הנצרות בכנסיות

ראיתי סרטון מעניין איך השטניסטים שינו את מהות הנצרות בכנסיות

מהזרם הקתולי והאורתודוכסי. זה מתבטא בהרבה דברים אבל למשל הם מעודדים סגידה למרי וטוענים שהיתה בתולה וזה לא נכון. גם בנצרות אסור לסגוד למתים או לאנשים אחרים מלבד ישו והאל. גם נראה שבעצם מה שעשו ממנה זה גלגול של אלה שנקראה מלכת גן עדן או דיאנה שגם היתה בתולה אחד הסימנים שלה זה ירח מעליה או לידה ובציורי הכנסיות רואים הרבה את הסמל הזה. רואים גם ציורי מודרות בכנסיות המודרניות שזה לא קשור לנצרות אלא לפולחני המזרח כמו בודהיזם. ומעודדים אמונה שישו היה רוח ולא בשר ודם וזה גם טעות שמנציחה את הטעות שמריה היתה בתולה כשהוא הגיע לעולם. וגם האפיפיורים בנו את הכנסיות כמו ארמונות שזה לא תואם לבנייה המקורית ואנשי העלית מזרימים כספים אליהם ככה שהאפיפיורים מרויחים הרבה כסף. בקיצור הם בנו כנסיות עודדו סגידה למתים (ממציאים כל מיני דברים על גופות קדושים שנמצאו בלי ביסוס), ומעודדים סגידה לדברים שלא צריך לסגוד וגם לפסלים למשל הסגידה לבתולה מרי או לאנשים האחרים בברית החדשה הכל חוץ מלישו עצמו. ובכתבי הנצרות שאם יטענו שהוא לא בשר ודם זה אומר שזה אנטיקרייסט ואם יטענו שהוא היה בשר ודם (ישו), אז זה מהצד שלו. ואני לא מאמינה בנצרות או בישו אבל זה די נכון העובדה שהכנסיות היום לפחות בזרמים האילו עושות הרבה וממומנות הרבה כדי להטות את המאמינים מהכוונה המקורית של הנצרות..... הסרטון המעניין שראיתי קישור: https://m.youtube.com/watch?v=vh0lojdYXw8

עוד שמות למלכת גן עדן שמיוצגת בכנסיות אילו על ידי מרי

הבתולה הן למשל עשתר ודיאנה והיו עוד כמה שמות וכפי שכתבתי הירח מייצג אותה

תיקון: בכתבי הנצרות כתוב

שאם ישאלו אם ישו היה בשר ודם ויאמר שלא שהיה רק רוח זה אומר שמדובר באנטיקרייסט ובכנסיות האילו הם טוענים שישו היה רוח ולא בשר ודם...

תוספת spy kitten מסבירה שבכנסיות האילו כמעט ואין סגידה לישו

אלא בעיקר למסביב (מריה אישים אחרים בנצרות לגופות שלהם לכאורה - גם בכתבים אגב כתוב שמי שיאהב מוות גם קשור לאנטיקרייסט ובכנסיות האילו אוהבים להלל את המתים וגם ממציאים ששרידים שייכים לכל מיני מפורסמים בנצרות). ככה שמסתפספסת כל מהות הנצרות שזה קודם כל סגידה לישו ולרוח הקודש (ושוב אני לא בקטע של נצרות אני רק מסבירה את ההבדלים בין הנצרות לכנסיות החדשות). וכמובן באופן לא מפתיע האפיפיורים בקשרים טובים עם נשיאי ארהב והעלית שזה כבר מעיד על משהו רקוב במערכת שהרי אנשי העלית שונאים דתות מונותאיסטיות וייצוגי אלוהים בהם ומתעבים את ישו(שטניסטים)

משהו פחות קשור: מצאתי קליפ של קטי פרי מאבדת יכולת על גופה

ואומרת מאסטר אני לא מרגישה טוב ונופלת באמצע ההופעה. חוץ מהקליפים הרגילים של מפורסמים בדיסוציאציה ובאותו מבט ריק כמה דקות שכרגיל ראיתי (לא שמתי פה קליפ אבל אמינם בהה שתי דקות בחלל והזיז ראש כאילו אין אף אחד בבית והשדרן לידו צחק כי הוא מהתעשייה ומכיר את הדיסוציאציות של הכוכבים אולי אני אשים את 2 הסרטונים). כמובן שכשקטי אמרה מאסטר היא לא התכוונה לאלוהים....והמבין יבין :) טוב הסרטונים: https://m.youtube.com/watch?v=i40HuNwMMzY והשני https://m.youtube.com/watch?v=9sIpkHYUpdE

בקשר לג'ים בזמן שהוא חשף בלהט את האילומינטי מול קהל שלא

הבין וצחק כי חשב שזו בדיחה אז התקשרו אליו תוך כדי לאייפון כדי להזהיר אותו שהוא חוצה את הקווים האדומים (סך הכל הוא חלק מהתעשייה ויש שם קוד שתיקה שהעונש על שבירתו היא מוות בין השאר כן כן הוא סיכן את חייו כנראה שממש נמאס לג'ימי המסכן). אז הוא אמר שצלצלו אליו מ6+ שזה היה רמז לכך שזה היה משטניסטים שהרי 666 (6 פלוס), מספר השטן

למעלה