ראיתי סרט מסדרת פרדי קרוגר ולא זוכר

R y a n O

New member
ראיתי סרט מסדרת פרדי קרוגר ולא זוכר

מה השם שלו
בסרט יש אחת שנותנים לה תסריט אני חושב שהיא הבת של פרדי קרוגר והבן שלה בורח מהבית חולים אחרי שהבייביסיטר שלו נרצחת בחדר שלו בבית חולים

odysee

New member
אמ לא היה סרט שהיה לפרדי

בת אבל רק בסרט השביעי אם אני לא טועה מראים את הבן של שכחתי איך קוראים לה הכוכבת הראשית נו..

odysee

New member
סליחה על השרשור העקום

בכל מקרה יכול להיות שלא שאני טועה כי לא ראיתי את השישי אבל אתה בטוח מדבר על 6 או 7

ליאורנר

New member
זה הסרט השביעי בסדרה[האחרון]

ולכוכבת הראשית קוראים בסדרה ננסי תומפסון ומציאות[ובסרט השביעי] הת'ר לאנגמפ או משהו כזה

skitel

New member
שאלה על סיוט ברחוב אלם! ../images/Emo58.gif

אני וחברה שלי ראינו סרט בסדרה, סרט מטומטם בצורה מפחידה. בסרט יש ילדה שכלואה באיזה מרתף מלא שנים, ובאה ביביסיטר לבת השניה (לא זאת שבמרתף), והיא בטעות משחררת את הילדה מהמרתף (והילדה מטורפת), והילדה כולאת את ה\ביביסיטר במרתף וכולם חושבים שהיא נרצחה, ואז הילדה מעמידה פנים שהיא הביביסיטר, ואז היא גורמת לאמא לרצוח את הבת. כל מה שפרדי עושה בסרט זה יש כמה קטעים שהוא עומד ומספר מה קורה. איזה סרט בסדרה זה?

ליאורנר

New member
אם אני לא טועה זה הסדרה שיצאה...

לסיוט ברחוב אלם בשנות ה 90... זה לא קשור לסרטים

skitel

New member
אני לא בטוחה בגלל ש...

הבגדים שהם לובשים ממש ישנים.. שנות ה70-80 אבל יכול להיות.. מי יודע

בטח קנית אותו בתחנה המרכזית בת"א הכיתוב על העטיפה מטעה הוא לא שייך לסדרת הסרטים אשר כוללת שמונה סרטים

Samara 2005

New member
גם לי יש שאלה על פרדי קרוגר

כשהייתי קטנה ראיתי את אחד הסרטים ואני גם רוצה לדעת איזה מספר הוא... זה היה על איזו אישה שהיה לה ילד קטן ונראה לי הוא חלם על פרדי קרוגר והיא לקחה אותו לרופא או משהו... ולאישה היה שיער שחור... איזה סרט זה?

למעלה