ראיתי עב"ם.. וצילמתי

Cavalier3024

New member
ראיתי עב"ם.. וצילמתי

אני לא אומר שזה חייזר, אבל זה בהחלט עצם בילתי מזוהה. ב- 8.05.2005 בשעה 19:50 ראיתי מביתי שבמרכז הרצליה בכיוון מערב עצם מוזר בשמיים. בעיניים בלתי מזוינות הוא נראה לי כמו 2 קווים מקבילים בצבע לבן בוהק. הוא בהק למשך כ-10 שניות כשהוא מתקדם בצורה איטית מעלה ואז נעלם לגמרי. אחרי משהו כמו 10-30 שניות הוא הופיע שוב, רק בגודל קטן יותר, והרבה יותר ימינה מהפעם האחרונה. מאז התהליך חזר עצמו עוד כמה פעמים, אבל אז כבר אני לא גמרי שמתי לב לשינוי במיקום שלו, כי הייתי עסוק בניסיונות לצלם אותו. מה שכן, בכל פעם שהוא הופיע הוא נעשה קטן יותר. התמונה המקורית כולה, ללא כל שינוי חוץ מהקטנתה http://uploaded.fresh.co.il/2005/05/08/26213794.jpg העצם בלבד חתוך מתוך התמונה המקורית כשהיא בגודלה המקורי. http://uploaded.fresh.co.il/2005/05/08/32830449.jpg הגדלה דיגיטלית של התמונה הקודמת. http://uploaded.fresh.co.il/2005/05/08/69602312.jpg מה אתם אומרים??

Magestic12

New member
התצלום

אמנם לא ידועים לי פרטים על התצלום, אך מבדיקה ראשונית זה נראה כמו מטוס העומד לפני נחיתה. זה מזכיר צורת עב"ם צלחתי, אך, ככל הנראה מדובר בכנפי המטוס.

זה נראה כמו f16

יש לו בגחון מעין חלל יניקת אוויר כמו ב-f16 (אני כמעט בטוח שזה ליניקת אוויר... :) ראו תמונה

I A F02

New member
אולי....לא יודע

אבל הכנפיים של העצם קצרות מידי.... אין לי מושג מאיפה יש לי את התמונה

Darakan

New member
שמת בכלל תמונה של JSF :)

בכל מקרה, אם התמונה כבר מזכירה מטוס המצולם מהחזית, זה יותר דומה ל-F-16I "סופה" החדש של חה"א (התמונה צולמה בארץ?), אשר לו יש כונס אוויר די גדול (ומכוער..) מתחת לגחון.

Darakan

New member
דווקא זה כן

אבל בכל זאת מנסים למצוא ספוקלציות נוספות

I A F02

New member
בן דוד שלי אומר לי שהוא זה שצילם

ויותר מאוחר הוא יזכיר לי את המקרה...

זאת לא התמונה המקורית../images/Emo70.gif

בבדיקה פשוטה של התמונה ניתן להבחין שנעשה שינוי כלשהו בתמונה. או שהעב"ם שמופיע שם "הודבק" בתמונה, או שניסית לשנות משהו בעב"ם או משהו אחר אבל ללא ספק - זו לא התמונה כפי שהיא צולמה. מה ההסבר שלך לזה?

Cavalier3024

New member
JPG

דבר ראשון, לא אמרתי שזו התמונה המקורית, אמרתי שזו התמונה המלאה. כדי שאוכל להעלות אותה לפורום הקטנתי אותה קצת, ובגלל הפורמט JPG, נוצר העיוות. אם תסתכל בתמונה הראשונה, שבה נראה העבם בגודלו המקורי כפי שצולם תוכל לראות ששם אין את אותו עיוות. עכשיו, למי שאמר לי לשלוח את זה למרכז העבמים הישראלי - מה כתובת המקום, או אם יש להם אתר או אימייל אז עדיף. דבר שני, מי עומד בראשות המרכז? והאם הוא אמין ואוכל לסמוך על תשובתו?

Magestic12

New member
כנס לאתר ותראה לבד

כתובת האתר: www.ufoisrael.org זהו מרכז המחקר היחידי הקיים בארץ - לידיעתך. באתר תמצא את כל המיילים, הטלפונים ושאר המידע

Magestic12

New member
התצלום - בדיקה ראשונית

לפי המצולם זה נראה כמו טיל. יתכן ומדובר בשיגור טיל באימון של חיל הים או חיל האויר.

Magestic12

New member
דיווחים על עבמי"ם

כל דיווח על עבמי"ם, רצוי להעביר מיידית למרכז הישראלי לחקר עבמי"ם, על-מנת שנוכל לחקור את העניין לעומקו, לתעד אותו, ולפרסמו ברבים. מידע שאינו מועבר למרכז - פשוט הולך לאיבוד, וחבל !!!

מה עושים כשרואים עב"ם? ../images/Emo26.gif

מה עושים כשרואים עב"ם? 1. מסתכלים ובוחנים את העצם, מנסים לשים לב לפרטים משמעותיים. 2. מנסים לתעד את העצם (צילום וידאו, סטילס, ציור או כל דרך אחרת שאתם חושבים עליה) 3. רושמים את הפרטים של האירוע - איפה זה קרה? מתי? עדי ראייה? וכל פרט אחר שזוכרים מהאירוע. 4. מתקשרים לאבי גרייף ,יו"ר המרכז הישראלי לחקר עב"מים ומדווחים על האירוע.

Magestic12

New member
דיווח על עבמי"ם...עוד משהו

תודה ל"חייזר של הפורום" על עזרתו!!! ישנה צורה מסודרת (ומומלצת) לדווח על עבמי"ם. הפירוט עצמו נמצא באתר המרכז לחקר עבמי"ם. ברשימת הלינקים הראשיים (בראש עמוד הכניסה), ישנו לינק עליו כתוב "כיצד לדווח על עב"ם" - זה הכל! החומר וצורת הדיווח, מקובלים בעולם, אורגנו ונוסחו ע"י MUFON - ארה"ב (המכון הגדול והחשוב בעולם לחקר עבמי"ם). כל אירוע עבמי"ם שאינו מתועד - נעלם !!!

למעלה