ראיתי עכשיו "אפקט הפרפר" בדיוידי

Fre3Style

New member
ראיתי עכשיו "אפקט הפרפר" בדיוידי

פעם ראשונה. ואני חסר מלים.. פשוט סרט טוב. לא יודע למה, אבל זה עשה לי משהו. זה אחד הסרטים היותר טובים שראיתי. מה אתם חושבים עליו?

Fre3Style

New member
קודם כל הרעיון ממש ממש יפה..

ובאמת אפשר להזדהות עם דמות כמו אוון. מי לא היה רוצה לחזור אחורה ולשנות פרקים בחיים שלו? אני אוהב את הרעיון שהוא מנסה ליצור חיים שבו כל חברים שלו, כולל הוא מאושרים, עד שהוא מגיע למצב שהוא רוצה למנוע בכלל את הפגישה שלו עם קיילי. אהבתי גם בסוף שהוא רואה אותה ברחוב.

montu

New member
../images/Emo58.gif מעליי..

ובאמת אחד הסרטים היותר יפים... גם אני בפעם הראשונה שראיתי אותו חשבתי עליו כל השבוע... סרט מעולה

Audrey II

New member
ממש לא

אני באמת לא מבינה אתכם. זה לא סרט כזה טוב.. הנושא כבר טחון ואין שום דבר מקורי שם... באמת שיצאתי מהסרט מאוכזבת אחרי כל הביקורות המשבחות ששמעתי

גם אני חושב ככה

איך ניפחו את זה... אני שומע חברים שלי אומרים במאי גאון! סרט גאוני!! זה בכלל לא! באמת רעיון לא מקורי בכלל! בכל מקום מוצאים "שינית משהו בעבר וההווה השתנה..." וגם: מחברת שע"י קריאה בה חוזרים לעבר??? מה זה? ואני גם שונא את אשטון קוצ'ר

דם דם

New member
סרט לא כזה אדיר

כמו שכולם אמרו...ראיתי אותו לפני כמה זמן, וזוף זוף התעמקתי בלראות אותו...הסרט לא רע אבל לא צריך להגזים שהוא ממש אדיר...חוצמזה באמת אשטון קוצ'ר לא אהבתי אותו בסרט. בגדול סרט טוב נחמד רק שעם קוצ'ר הוא לא מסתדר לי בסרטים, וזה הרס לי משהו

אשטון קוצ'ר סתם פויה...

לא סרט גאוני אבל הוא טוב ברמה מסויימת... תראו את דוני דארקו... הסרט הכי טוב שמשחק על הקטע הזה של חזרה בזמן וכאלה... הוא באמת גאוני!

Fre3Style

New member
אני דווקא לא מסכים עם חלקכם.

לדעתי קוצ'ר דווקא עשה את התפקיד בצורה טובה מאוד. זה מאוד התאים לו. התדמית של הקומיקאי שלו לא השפיעה בסרט הזה. אולי אני מגזים לגבי הסרט כי זה הסרט הראשון שאני רואה שקשור לשינוי משהו בעבר שמשפיע על חיים של מישהו וכד'. אני לא שמעתי על עוד סרטים שהדמות יכלה לחזור אחורה כל פעם ולשנות דברים. אבל אם אתם אומרים שיש...

אוייש...

אין פלא שפתאום הוא ככ דרמטי. הבחור נאנס על ידי פדופילית. הייתי אומרת שהקומדיה נעלמת איפה שהוא בין לבין. הוא גם לא כזה מצחיק. אחי איפה האוטו שלי ופאנקד זה לא משהו שבודקים לפיו את חוש ההומור. מצטערת אבל להעזר בשמונים אלף אנשים כדי לעבוד על אנשים זה לא מצחיק. אחי איפה האוטו שלי?! מצחיק??? בקיצור המשחק הדרמטי שלו לא היה טוב בכלל אז להגיד רחמנות על אשטון שפעם ראשונה משחק ברצינות ויוצא לו טוב זה בולשיטי.

Fre3Style

New member
טוב לדעתי זה לא ככה.

לא אמרתי שכל מה שהוא עושה זה מצחיק. לפעמים זה מצחיק ולפעמים זה לא. מה שמצחיק אותך לא מצחיק אחרים ומה שמצחיק אותי לאו דווקא יצחיק אותך. זה עניין של טעם אז חבל בכלל להתווכח על זה. אני רק אומר שלדעתי הוא עשה את התפקיד הזה ב"אפקט הפרפר" מאוד מאוד טוב. אני לא יודע אם יש לך משהו נגדו או לא והאמת שזה לא ממש חשוב. בכל מקרה זו דעתי האישית...

דוני דארקו.

ג'ייק ג'ילנהול משחק שם גיבור על בוא נגיד. אני לא יכולה לספר הרבה בלי ספויילרים מה שכן זה סרט גאוני והסרט האהוב עליי אז אני קצת משוחדת. מומלץ בחום לב!!!

Audrey II

New member
...

תראו את דלתות מסתובבות. אותו הרעיון - דבר קטן מהעבר יכול לשנות הכל.. סרט יותר טוב מאפקט הפרפר.. ואני מצטערת שחרגתי מנושא הפורום.

דלתות מסתובבות?!

זה עם גווינת פאלטרו שנבגדת על ידי חבר שלה?! ווואט דה פאק??? אשכרה המלצת על זה??? מילא שזה לא קשור בכלל לסרטי אימה או מתח אבל לפחות סרט טוב!!!

מתוקה777

New member
וואי באמת סרט טוב

ראיתי אותו איזה 3 פעמים בפעם הראשונה זה השאיא לי הרבה מחשבות בהחלט סרט שווה, אחד הטובים שראיתי....

uriya1

New member
../images/Emo45.gif

אבל אני מסכים עם מי שאמרו שהבחירה בקוצ'ר היא מוטעית. וכן, כפי שהיה צפוי, הוא חזר לקומדיות שלו. *נושף לרווחה*

למעלה