ראיתי עכשיו את את פרק 1 של עונה 7!!

ראיתי עכשיו את את פרק 1 של עונה 7!!

(כמובן שההודעה מכילה
ים). - - - - אני יודע שיש לי פספסוס של 3 עונות, אבל זה לא ממש משנה לי... זה כזה יפה!! סברינה ממש השתפרה! ממש אהבתי את מורגן ורוקסי... וסיילם יותר מצחיק מאי פעם! הנה סיכום קצר של הפרק: 7x01 - Total Sabrina Live הפרק מתחיל עם סיכום קטן של I fall to pieces (פרק הסיום של העונה השישית), וזה מראה קטע שיש 3 בחורים שאומרים לסברינה "להתראות" (ג´וש, הארווי ועוד מישהו שאני לא יודע מי הוא) וסברינה מופתעת, הופכת לפסל והפסל נשבר. אח"כ סיילם מוצא את הפסל ואומר שלא משנה מה שקרה פה- האשמה תוטל עליו. אח"כ הארווי נכנס בחזרה לחדר כדי להגיד לסברינה עוד משהו לפני שהוא עוזב והוא מוצא אותה ככה ושואל את סיילם מה קרה (הארווי כבר יודע שסברינה מכשפה), וסיילם אומר לו שינסה להחזיר אותה, וסברינה פתאום חוזרת לעצמה, ואז מגלים שזלדה וויתרה על שנות הבגרות שלה כדי להחזיר את סברינה והיא עכשיו בת 8 וסברינה וזלדה מדברות וסברינה אומרת שהיא יכולה להסתדר בעצמה כבר והכל ומפה בערך מתחילים החיים של סברינה כעצמאית. (אה כן- וגם הפתיחה). הסיפור של הפרק (שבכלל לא קשור להתחלה) הוא שמורגן שלחה כתבה שסברינה כתבה לעיתון כלשהו שמארגן איזהשהי תחרות שהזוכה בה יטוס ל-TRL ב-MTV ויראיין איזהשהי להקה, אז מורגן זוכה והיא לוקחת את סברינה איתה למערכת של העיתון בשביל הפרטים על הראיון והכל. אז סברינה, מורגן ורוקסי נוסעות לניו-יורק (עם סיילם כמובן) ובזמן שמורגן ורוקסי נשארות ב-TRL סברינה הולכת לראיון עבודה שקבעה מוקדם יותר-אבל מתברר שהעבודה היא כמזכירה. סיילם המסכן בינתיים, נתקל בעכברוש ברחובות ניו-יורק, והחתול המסכן שלנו מכוסח ע"י עכברוש... כשהן חוזרות הביתה, מורגן רואה שכל מה שהיא כתבה די לא שווה כלום, אז רוקסי מציעה שסברינה תכתוב בשביל מורגן את המאמר- סברינה כותבת ומביאה את המאמר לעיתון שאירגן את התחרות בתקווה לחפש עבודה שם- אבל לא מקבלים אותה כי אין לה מספיק ניסיון. אז סברינה, במצב די נואש, מזפזפזת את עצמה ואת סיילם (שרוצה לסגור חשבון עם העכברוש) לניו-יורק בחזרה, ומתפרצת אל TRL ומבקשת מקרסון דיילי עבודה- דבר שמן הסתם גם לא הולך כל כך... בסוף רואים את סברינה הולך לקורצ´ (זה העיתון שאירגן את התחרות והכל), כי היא קיבלה הודעה ממי שדחתה אותה שהיא רוצה לראות אותה, וסברינה חושבת שזה לא משהו טוב ומתחילה להרצות על זה שהיא לא צריכה את העבודה - עד שהיא מגלה שהמו"ל של העיתון רוצה אותה שם- אז היא לוקחת את העבודה ו...זהו בעיקרון. (אה וכשסיילם מנסה להתמודד שנית מול העכברוש- איזהשהו תנין בא לו בהפתעה... מה שמשאיר את סיילם חבוש וחבול...). זה הכל בעיקרון. אני אישית ממש אהבתי את הפרק.

*neta*

New member
איזה אומץ, לדלג על 3 עונות! ../images/Emo13.gif

אגב מישהו פה עוד רואה עונות שלא משודרות בארץ? מתקדם בכוחות עצמו?

רציתי...

כבר הרבה זמן חשבתי להוריד פרקים... אבל אמרתי שאני אתאזר בסבלנות (בוא נגיד שאני מחכה כבר בערך מאז שהם הפסיקו את השידורים החוזרים שהיו בצהריים) והנה -- הישועה הגיעה... אחרי מספיק שנים.

Woogyman

New member
מממ.. ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

מישהו יודע מה הסיפור מאחורי העזיבה של הילדה וזלדה? למה השחקניות עזבו? יש תוכניות להחזיר אותן? הסדרה לא תהיה אותו דבר בלעדיהן.

Salem

New member
|ספוליר|

הילדה מופיעה באחד הפרקים בעונה 7 Wilda

גם אני חשבתי כמוך בהתחלה.. ../images/Emo58.gif

בכלל הייתי בהלם שזלדה עוזבת את הסדרה כבת 8 אבל נעזוב את זה עכשיו... אז כבר בפרק הראשון אפשר לראות שבקושי מרגישים בחסרון של הדודות - התסריטאים כנראה קלטו איזה נכס הם איבדו ופיצו על זה בעלילה המעולה... (ואת זה עוד רק מפרק אחד). אם אתה עדיין לא משוכנע, אני אקיש את זה למשהו ממש דומה: פייג´ ממכושפות... נראה לי שכל מילה נוספת מיותרת לא?

Salem

New member
עידו ויטלין - מחקתי את הודעתך

מכיוון שרשמת ספוליר בכותרת!

למעלה