ראיתי עכשיו את המנסרים מטקסס!!

ראיתי עכשיו את המנסרים מטקסס!!

וזה עלוב בצורה מדהימה!!!!! סרט מכוער כל כך... כל כך לא מפחיד.. כל כך לא מגעיל... אבל מה שכן- חולני בטירוף!! מה שהם עשו לנערה בסוף.. פשוט התעללות... אבל לא הבנתי מה הקשר שהיא התחילה לצחוק ואז זה נגמר... =\ זה סתם או שיש לזה הסבר? Fuck the system Fuck the rules Fuck the teachers Fuck the school Fuck alone and fuck together just remember fuck forever!!!

europe1990

New member
מה??????????????????????../images/Emo58.gif

אתה מדבר??????????????? כבר נמאס לי להגיד מה אני חושב על הסרט המעולה הזה!!- זה סרט האימה הטוב ביותר בכול הזמנים!!!, צורת מחשבה מרשימה ניתנה לך בסרט, ויחסית לסרט דל תקציב-הוא נעשה בצורה מעולה ומרשימה!!! עצם העבודה שהוא חולני הופכות אותו למדהים!! (מעגיל=חולני)! הוא גם מבוסס על "מקרה אמיתי"- שמוסיף לעוצמתו! הסרט מתעמק ברובד הפיסכולוגי-אנשים שעוברים טראומה כמו שהנערה המסכנה הזאת עברה- לא שולטים בתגובות שלהם, זה לא רצוני, זה כמו רפלקס, מה אתה רוצה שהיא תבכה!, סוף סוף היא יוצאת מהטבח הזה!!, אז היא צוחקת, אבל היא לא צוחקת בגלל שהיא שמחה! אל תתעמק בקטע הזה יותר מידי! אני לא מבין איך אפשר להגיד שזה סרט עלוב!!!, זה בדיוק ההפך מזה!!!!! המנסרים הביא לנו סיפור מזעזע שכיום הוא הבסיס לסרטי אימה רבים ונוספים!! שראיתי את הסרט לראשונה אני נגעלתי מאוד, וגם הזדעזעתי!, אוייי והקול המצמרר של המסורים- ממש גרם לי לצרוח בהיסטריה! זוכר את הקטע בארוחה?? עם הסבא שהוא היה צריך לחבוט בה עם הפטיש! אוייי זה היה קטע קשה!! מה שממש הפחיד אותי זה ההתחלה!, שהם רק הגיעו לבית, והם שמעו רעש מוזר, ונכנסו לתוך הבית, והם ראו דלת מוזרה בסוף המסדרון- זה קטע שאני בחייים לא ישכח, ואך שפני עור יוצא אליהם, קטע ענק!! ומפחיד!!!! טוב אני לא יכול לשנות את דעתך על סרט, אבל אני יכול להמליץ לך לראות את הסרט השני בסדרה-היום בMGM

DAN1EL

New member
כל אחד ודעתו...

לי אישית עוד לא יצא לראות את הסרט :)

למעלה