ראיתי עכשיו את הסרט "קרב במשקל כבד"

gal33

New member
ראיתי עכשיו את הסרט "קרב במשקל כבד"

סרטו המדובר של ירין קימור. בפעם הראשונה שהוקרן, קצת אחרי הניתוח שלי ראיתי את רובו. הפעם ראיתיו בקשב רב. אז התרגזתי על הדברים שפרופ´ חרוזי אומר שם, היום צחקתי, היום אני גם מסכימה איתו, כהכללה כמובן על כל מגבלותיה, כפי שהוא מציין שהוא אומר זאת בהכללה. בכל מקרה, לדעתי הסרט רק מחזק את ההכרה שאין דרך אחרת, ושהאלטרנטיבה של להיות חולה, היא לא עדיפה. רק ירין קימור מתעסק ברמה קצת יותר עמוקה בתהליך, ובכלל באיך זה להיות כזה שמן, ובפן הבריאותי שהוא הכי חשוב בכל הסיפור הזה לדעתי. כנראה שלא היה לו מספיק זמן סרט, חבל שלא עשו עוד סרט המשך בנושא, הרי מדובר במחלה של המילניום, למה הם מחכים? (שאלה רטורית). בכל מקרה, מקווה שהסיפורים של כולנו יכנסו לצד החיובי של הסטטיסטיקה. גל
אולי פעם

רוייקו

New member
באמת, אולי כדאי שיכינו סרט המשך

קצת יותר מעודד ? ראיתי כל כך הרבה הצלחות לאחרונה. האמון שלי בטבעת הלאפ-בנד התחזקה לאחרונה, לאחר שראיתי אנשים שרזו 50-60-70 קילו. זו עובדה לא שולית לגבי הניתוח לקשירת הקיבה.

gal33

New member
שיכינו סרט שישקף את המציאות, יהיה

מאוד מעניין לראות את האנשים האלה, עוד שנה אחרי. אולי נפנה לירין קימור? מעניין גם מה איתו היום.

רוייקו

New member
דיברתי איתו. הוא לא מעוניין בסרט

המשך. הוא העביר את המסר שרצה וזהו. לדעתי, הוא רצה להוכיח שהוא לא אשם.

שלגיה**

New member
הלוואי והיו מכינים עוד סרט

אני מוכנה להשתתף ולעזור בהפקה. יש כל כך הרבה היבטים חשובים וציוני דרך בנושא שלא היו בסרט או שלא עסקו בהם באף מדיה ... צריך לבדוק את הנושא. (להפשיל שרוולים? מה אתם אומרים?) שלגיה

סיסה

New member
מוכנה לעזור בהפקה

שלום לך שלגיה אשמח לעזור בכל נושא - אני עובדת בבי"ח ומתחילה להכיר את כל הנושא מקרוב ומרחוק וצוברת לי ניסיון. יום נהדר סיסה

שלגיה**

New member
רוייקו לא יפה לכתוב כך !!

אני הייתי נעלבת אם מישהו היה מכנה אותי "השמנה החליטה לאכול" במידה ולא הייתי בוחרת באופציה כירורגית זו או אחרת. לכל אחד/ת מניעים משלו לבחור באופציה של ניתוח כזה או אחר אם בכלל. צריך לכבד כל אדם עם בחירתו הוא. לירין קימור סיבות/צרכים/מניעים משלו /היסטוריית השמנה והסיבות לה.לכן חבל להשתמש במילים אלו "החליט לאכול"....זה נשמע מעליב ובמיוחד אנו שאמורים לשמש דוגמה לכל מי שהיה במקום הזה ובחר שלא לעשות נתוח כזה או אחר. שלגיה

למעלה