ראיתי עכשיו את FIREWALKER מעונה 2

1Shir

New member
ראיתי עכשיו את FIREWALKER מעונה 2

ויש לי שאלה: למה בעצם דניאל טרפקוס העדיף להישאר בהר הגעש ולא לחזור לציוויליזציה עם מאלדר וסקאלי? הוא יכול להיחלץ משם בכוחות עצמו ללא עזרת הרשויות? ולמה בעצם הוא הרג את פירס ההוא, זה שבהתחלה הגיע להר הגעש "אבאלון" עם מאלדר וסקאלי? פירס ההוא גם נדבק? ואם כן, איך זה שהוא לא הדביק את האוכלוסיה? הרי הוא חזר מהר הגעש! כמה שאלות.. בטח אף אחד מכם לא יזכור על מה אני מדברת! אז הנה: לכו לראות את הפרק! הפרק שאני רואה אחריו הוא איריסיסטבל, אחד הפרקים היחידים והנדירים שלא עוסקים באקס פייל, כי אם באנושות. נראה לי שמאלדר עבר לאקס פיילס רק כי נמאס לו מכל המפלצות האנושיות האלה במחלקת פשעים אלימים... בני סלע מותק ליד הטיפוסים שהוא התמודד איתם שם. אה ועוד הערה על FIREWALKER : הוא מאוד מאוד דומה לשני פרקים מהאהובים עלי בעונה הראשונה, ICE ו- DARKNESS FALLS. בדיוק אותו קונספט בשלושתם: קבוצת אנשים עם דינמיקה בעייתית נקלעת לאיזור מבודד ונדבקת במזהם לא מוכר ויש חשש להדבקה של כלל האוכלוסיה. שלושה פרקים מעולים דרך אגב, בעיקר השניים הראשונים. FIREWALKER הוא פחות חזק אבל עדיין מעניין. נו, איך אני מחייה את הפורום!! מקריבה מעצמי ורואה פרקים בוידאו. מי שלא מגיב מת!! העליתי כאן מספיק נקודות לדיון, תגיבו על כמה

FeLL67

New member
כל הכבוד לך שיר ../images/Emo13.gif

את פיירווקר דווקא ראיתי אבל כל מה שאני זוכרת ממנו זאת סצינה אחת שבה מאלדר מחפש משהו בחדר חשוך ויש לו פנס כחול כזה
בקשר לICE ו DARKNESS FALLS פרקים מעולים, מאוד אוהבת אותם אני לא יודעת איזה מהם יותר אבל נראה לי שאת אייס, ראיתי אותו 5 פעמים ברצף מרוב שהוא היה טוב הקטע שבו מאלדר וסקאלי בודקים אחד את השני, הוויכוח שלהם בנוגע להשמדה

FeLL67

New member
די די נמאס לי !

נלחמתי עם זה שנתיים בישרא בלוג ועכשיו פה חצי מכל תגובה שאני רושמת נמחקת X:

Ice Age

New member
או קי, אני חייב

שתעשי לי תמצות של הפרק פיירווקר. לא רק שאני לא זוכר באופן כללי, אלא שאין לי מושג על מה את מדברת. הר געש? מה היה בפרק? זה כנראה הגיל.

1Shir

New member
מה שהיה בפרק

זה פרק אחד אחרי "נשימה אחת", הפרק שבו סקאלי הוחזרה מהחטיפה שלה. הם יוצאים להר געש שבו נמצאת קב' מדענים כאשר המדען הראשי די נעלם ודי השתגע והקשר עם הקב' נותק אבל ראו במצלמות שמישהו מת שם. בסוף מתברר שטפיל כלשהו נכנס לכולם חוץ מלמדען הראשי. לכן הוא (טרפקוס) הורג את כולם, כדי שלא יחזרו ויזהמו את כולם. כשמאלדר מוצא אותו ומגלה את זה הוא רץ להציל את סקאלי שנשארה עם האחרונה שנשארה בחיים. כשהוא מגיע הטפיל הזה הרג גם אותה, וסקאלי הצליחה להציל את עצמה מלהידבק. טרפקוס נשאר בהר הגעש ולא חוזר עם מאלדר וסקאלי, לא לגמרי הבנתי למה מבחינתו (חוץ מזה שהוא קוקו). RINGS A BELL?

1Shir

New member
טוב ושאלה נוספת לגבי END GAME :

מה היה האינטרס של ה"באונטי האנטר" לומר למולדר בסוף שאחותו חיה?

אממ שתי גרסאות

גרסת התסריטאים: סביר להניח שרצו למשוך אונתנו ולגרום לנו להאמין שיש טעם לחיפוש, לבנות מתח. פאק כלשהו בעלילה. גרסת הסדרה: או שהוא עצמו לא ידע שהיא מתה או שהוא סתם שיקר לו, מה אכפת לו לשקר לו אם הוא התכוון להרוג אותו?

Julia307

New member
המשך שאלה על עונות ראשונות

אני רואה עכשיו כמה פרקים מעונה 1, מישהו מבין מה הלך בסוף בפרק lazarus? ההורדה נתקעה לי באמצע

Julia307

New member
בחלק

שסקאלי והסמי סוכן הולכים לאיזה בניין כי הוא רוצה לפגוש שם את החברה שלו

טוב לא הכי זוכרת אבל

ממה שכן הם מוצאים אותה שם, וחוטפים את סקאלי, מאלדר מחפש אחריה, ומציל אותה ברגע האחרון. כרגיל.. כן אני יודעת, חרא תקציר

FeLL67

New member
סקאלי תופסת אותה

ונותנת אותה לוויליס אבל הוא, פיזית- הוא עצמו אבל יש בו את הרוח של הפושע ההוא לכן- הוא כובל את סקאלי ובעתם מנסה לשכנע את לולה הזאת שהוא החבר שלה, רק בגוף אחר לג'אק האמיתי יש סכרת, ובגלל שהוא שתה יותר מדיי סודה הוא צריך אינסולין סקאלי רוצה להזריק לו אבל לולה לא נותנת לה. ואז מאלדר והFBI כבר עלו איפה הם, הם שלחו סוכן שהתחזה לכומר ובינתיים ג'אק מתחיל לחזור לעצמו ולהבין מי הוא, ובסופו של דבר יורה בלולה, ואז מת בעצמו. ובסצינה האחרונה מאלדר מביא לסקאלי שעון של ג'ק שנעצר בדיוק בשעה שהוא היה בבית חולים כשהחיו אותו, היא שואלת מה זה אומר והוא עונה לה שזה אומר מה שהיא רוצה שזה יאמר P:

Gilliana

New member
עד כמה שזכור לי...

... ואני באמת לא זוכרת הרבה - טרפקוס הרג את פירס כדי שצורת החיים הסיליקונית לא תיחשף. לגבי פירס, עד כמה שאני הצלחתי להבין, הוא לא נדבק. ואת בהחלת צודקת בהשוואה בין שלושת הפרקים - אותו קונספט, ולמעשה אותה גברת בשינוי אדרת. איריסיסטיבל הוא גבולי - משום שלא ברור אם מדובר באמת בפסיכופט רצחני או שיש בכך מעבר לזה. אם נתייחס גם לאוריסון, פרק ההמשך - הרי שבהחלט יש בדוני פסטר משום האקס פייל.

למעלה