ראיתי עכשיו את JLA- הפרק הראשון

ראיתי עכשיו את JLA- הפרק הראשון

לכבוד ה-ADSL החדש שלי, החלטתי לחנוך את המאורע בצפייה ב- JLA. אז ראיתי את Secret Origins על שלושת חלקיו, ומה אגיד לכם- מצויין! זה נראה ממש טוב. האנימציה משובחת במיוחד, הפסקול נהדר, והאקשן בסידרה הרבה יותר נועז מבסדרות אחרות- נראה שלגיבורים אין שום בעייה לפצפץ כמה ראשים של חייזרים בשביל להציל את העולם. האיפיון של הגיבורים הוא אמנם די בנאלי וצפוי- סופרמן הוא המנהיג הבלתי מעורער, באטמן הוא הדמות האפלה והמורבידית שלא בוטח באף אחד, פלאש הוא הליצן של החבר´ה, גרין לנטרן הוא המקצוען הקשוח וכו´ וכו´. מה שכן- וונדר וומן נראית פגז! (אפילו יותר מג´סיקה רביט
). הורדתי גם את Blackast Night, אבל משום מה אין סאונד, ויש רק תמונה- ככה שלא מצאתי הרבה טעם לראות את זה. עכשיו אני מוריד את The Enemy Below- נקווה שלא יהיו בעיות. לסיכום, מה שרציתי להגיד, שלפי הפרק הראשון זה נראה אחלה סידרה, ואני כבר לא יכול לחכות לראות את זה על מסך גדול, ונקווה שלא בדיבוב עברי

The Flash

New member
כמה דברים וספויילר לפרק הראשון...

דבר ראשון בטוח שזה יהיה בדיבוב עיברי כ מביאים את זה לערוץ הילדים דבר שני לדעתי ג´ון סטוארט לא מתאים להיות גרין לנטרן כי אין לו דמיון! הדברים היחידים שהוא עשה זה מגינים ויריות! הוא לא חושב קצת!! קייל ריינן היה הרבה יותר טוב לסדרה דבר שלישי הפרק באמת היה טוב כול הסדרה טובה ואם ידובבו אותה לעברת אני מרקווה שיהיו את הקולות המקוריים של סופרמן ובאטמן מהסדרות שלהם כי אם לא זה יהיה דפוק דבר רביעי ספויילר ס פ ו י ל ר נכון זה היה דפוק שבאטמן הציל את המצב?? כאילו לכולם בJL יש כוחות ממש חזקים וזה ובאטמן! זה שמציל את המצב!

green lantern

New member
אני קיבלתי אינטרנט מהיר בכבלים

יום ראשון שעבר ואני היום בשלבי הורדה של הפרק האחרון - אי צדק לכולם (גם ישבתי ותרגמתי את השמות).... אתה הורדת את הפרק הלא נכון ... מה שאתה הורדת זה הפרק של GL בסופרמן(בדוק.. קרה לי אותו הדבר) תחפש תחת JUSTICE LEAGUE ותנסה להוריד כמה יותר של DR DVIX.... הפרקים של GL (4 ו5) הם כאלה טובים... חוץ מזה הרגע סיימתי לראות את פיורי ופרדייס לוסט (זעם וגן עדן אבוד) ותהיתי האם וונדר וומן יכולה לעוף.. ואם כן אז למה המטוס הבלתי נראה... חוץ מזה שים
שבמקורות סודיים הם חילקו וצוותים את הגרועים היותר טובים והממש טובים (באטמן וונדר וומן ומארטי(ש)ן מנהאנטר, GL ופלאש וסופרמן והוק גירל) והוקגירל "נקברת" יחד עם הנבוט... ולמה היא כזאת עצבנית כל הזמן...

איזה פרק לא נכון הורדתי?

הלכתי לפי האתר הרשמי, ושמה כתוב בפירוש ש"מקורות סודיים" (טוב, נעברת), זה הפרק הראשון- בשלושה חלקים, אח"כ "הלילה השחור מכולם" בשני חלקים, ואח"כ "האוייב שמתחת" בשני חלקים. מה הורדתי לא נכון?

illustrator

New member
uggghhh

יש לי מלא פרקי סדרות שהורדתי ואני לא מצליח לראות כי אין לי codec או decompressor מתאים. יש למישהו עצה?! (או שאצטרך לנדוד לפורום של אנשי מחשבים בשביל זה...)

green lantern

New member
אתה לא תוכל לדבר על זה באף פורום

אני עצמי עובר על החוק כשאני מדבר איתכם על זה.. ולא מוחק את השירשור.... בכול מקרה... הרגע סיימתי לצפות בפרק האחרון לעונה של JLA אי צדק לכול.... מומלץ לחפש לפי JUSTICE LEAGUE-שם הפרק(בשחור שבלילות)\מספר הפרק (104+105) תגידו העונה החדשה כבר יצאה בארה"ב
בכול מקרה.. לי היה מזל רע עם הפרק של GL בסופרמן.. הוא היה ויסלס ... אבל עם הפרקים של JLA לא הייתה לי בעיה.. מה שכן שמות הפרקים לרוב לא קשורים לעלילה של הפרק... מישהו יכול לתת לי את הסדר.. כי לפי מה שיש לי זה הולך ככה מקורות סודיים,בשחור שבלילות,האויב ממתחת,גן עדן אבוד, עולם המלחמה,האמיצים והנועזים,זעם,אגדות,אי צדק לכל

The Flash

New member
אז ככה

העונה הראשונה בכלל לא נגמרה בארה"ב! רק אי צדק לכל שודר לפני כמה ימים(קוראים לפרק ככה בגלל שמוקמת "ליגת האי צדק"(the injustice league) בכל מקרה הנה הסדר עם השמות(באנגלית...) ומתי הם שודרו אם בכלל Episode # Prod # Original Air Date Episode Title Season 1 1.17-Nov-01 Secret Origins (1) 2.17-Nov-01 Secret Origins (2) 3.17-Nov-01 Secret Origins (3) 4.19-Nov-01 In Blackest Night (1) 5.26-Nov-01 In Blackest Night (2) 6.03-Dec-01 The Enemy Below (1) 7.10-Dec-01 The Enemy Below (2) 8.21-Jan-02 Paradise Lost (1) 9.28-Jan-02 Paradise Lost (2) 10.24-Feb-02 War World (1) 11.03-Mar-02 War World (2) 12.10-Mar-02 The Brave and the Bold (1) 13.17-Mar-02 The Brave and the Bold (2) 14.07-Apr-02 Fury (1) 15.14-Apr-02 Fury (2) 16.21-Apr-02 Legends (1) 17.28-Apr-02 Legends (2) 18.Injustice For All (1) 19.Injustice For All (2) 20.Metamorphosis (1) 21.Metamorphosis (2) 22.The Savage Time (1) 23.The Savage Time (2) 24.The Savage Time (3) Season 2 25.Only a Dream (1) 26.Only a Dream (2) 27.Tabula Rasa (1) 28. Tabula Rasa (2) 29.Twilight (1) 30.Twilight (2) 31.Renegades (1) 32.Renegades (2) 33.A Demon Story (1) 34.A Demon Story (2) 35.Twilight of the Gods (1) 36.Twilight of the Gods (2)

The Flash

New member
ממש לא...בסדות מצויירות...

אין פיילוטים! אנשים מתבלבלים לפעמים כי יש סרט JLA(שיש עליו שירשור) שהוא נחשב כפיילוט כי הייתה אמורה להיות סדרה שלמה אבל בטלו אותה מחוסר תקציב, אבל לא לפני שעשו את הפיילוט הפרק הראשון של ליגת הצדק המצוייר זה "מקורות סודיים"

assaf222312

New member
לא..לא... לא הבנת...

לא שאלתי אם יש כזה פרק אמרתי שיש כזה פרק... חיפשתי בקאזזה ומצאתי אותו אני רק רוצה לשאול מהו..

למעלה