ראיתי עכשיו הכפר, ומה אני אגיד לכם

lordof the

New member
ראיתי עכשיו הכפר, ומה אני אגיד לכם

זה אחד הסרטים היחידים שאני לא בטוח אם שנאתי אותו או אהבתי אותו. זה אחד הסרטים הכי הזויים שראיתי בתקופה האחרונה. הסרט עצמו ממש איטי, וזה מה שהורס אותו, אבל השילוב של האיטיות, עם המוזיקה המצמררת, וכמה קטעי אימה מעולים יוצרים דווקא סרט מותח וקודר שלא נשארים אליו אדישים... גם הסוף של הסרט מאוד מפתיע, אבל הוא השאיר אותי עם קצת טעם רע, כי האמת ציפיתי לסרט אימה של ממש כפי שהראו הפרומואים. בשורה התחתונה, אם תגיעו לסרט בידיעה שהוא לא מפחיד ותהיו מוכנים לסרט מורכב ואיטי, אפשר להנות ממנו מאוד.

Shaolin Kid

New member
יוו הייתי אתמול בסרט סרט ממש גרוע!

אחד הסרטים הזולים שראיתי,הוא דפוק עלילה מטומטמת,אם כל הקהל שצחק באמצע הסרט מוכיח שהוא דפוק! הייתי בהצגה של 24:20 סרט אידוטי כמעט נרדמתי בהתחלה מרוב שיעמום חיכתי שיהיה אקשן טיפה בסרט עם המפלצת המטומטמת הזאת ממש לא סרט הכי מפגר ומה לא הגיוני פה?! שהסרט מתחיל בשנת 1897 בכפר קטן אם זה השנה הזאת,איך שהיא חצתה תיער והיא לעיר פתאום יש ג'יפ של שומר העיר איך זה?! סרט דפוק מספור על אנשים שחייו בעיר ורצו לברוח מהעיר בגלל הדברים הנוראים שקרו שם ורצו אנשים וכל מיני הם עברו לכפר לתוך היער בזמן שהילדים שם גדלו ורצו לחזור,הם המציעו את המפלצת הטיפשית הזאת על מנת שאף אחד לא יחזור לשם לתוך העיר וכך כולם ישארו בכפר! הדבר הכי יפה שהיה בסרט זה האיש המפגר הזה(השחקן אדריאן ברודי) שיחק יפה תגיד של ילד מפגר בשם נוח פרסי ודפקו לסרט סוף הכי דפוק שיש! כל הקהל בסוף הסרט אמר שזה סרט דפוק! אני חדש פה!

DoctorSatan

New member
ספויילר ענקי!!! מעליי../images/Emo58.gif

מזל שכבר ראיתי אז לא הרסת לי...

lordof the

New member
יופי שהרסת לאנשים את הסרט..../images/Emo58.gif

ורואים שלא הבנת כלום מהסרט כי זו היתה הפואנטה - שזו לא שנת 1897, אלא שנת 2004, וה"כפר" זה תוצאה של כמה אנשים מהכפר שחוו טראומות בעיר והחליטו לעזוב את העיר ולהקים כפר משלהם בשמורה.

DAN1EL

New member
גם אני הייתי אתמול.

הסרט עייף ורדום כזה, בהחלט איטי. אבל סך הכל נחמד. משחק טוב מאוד, טוויסט חביב.

avshalomariel

New member
נשמע לי דווקא די מפחיד...

ראיתי לפני יומיים בערך תוכנית בערוץ 11 שראו בה כל מיני תקצירים של סרטים... אני ראיתי קטע (שהיה נדמה לי שהיה לקוח מתוך "הכפר") שהפחיד אותי לאללה... זה היה קטע כזה שראו אישה כזאת על רקע לבן והיא היתה בפוזיציה כזאת מפחידה... זה היה מתוך "הכפר"?

DoctorSatan

New member
היו אבל כמה קטעים מקפיצים../images/Emo58.gif

כמו שהיצור עובר מתחת למגדל שמירה בפתאומיות כזו ובקושי רואים אותו אבל המוזיקה התחזקה בדיוק בקטע הזה וכל הקהל באולם קפץ פתאום, זה היה מגניב. היו כמה קטעים כאלה אבל לא מפחידים או משהו כזה, אבל בתור סרט דרמה זה סרט נחמד

DAN1EL

New member
כן ../images/Emo4.gif

אבל אני לא אוהב סרטים כאלה שיודעים להפחיד רק באמצעות סאונד. גם "סיינס" הוא כזה... אם אתם לא תראו את הסרטים האלה בקולנוע, בחיים לא תפחדו.

smgfan

New member
כל סרטי האימה מפחידים בעזרת סאונד

סאונד למעשה זה המרכיב הכי חשוב בסרט אימה. אם אני אראה סרט אימה ללא סאונד - אני ממש לא אפחד. ראיתי לפני כמה ימים הנוסע השמיני נגד הטורף בתחילה בחלש וזה לא ממש הפחיד - אחרי זה שהרכבתי אוזניות ויכלתי להגביה את הקול זה היה הרבה יותר מפחיד! (לא שהסרט הזה מפחיד מי יודע מה, רק בשביל הדוגמה)

avshalomariel

New member
תחשוב שניה על...

קטעים כמו הקלטת של הצלצול. הקלטת היא אילמת לגמרי וזה מה שעושה את כל הפחד...

y a m i girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

הם כל כך הגבירו את ה"בו" הקטע הזה! הוא הסתכל למתה ופתאום כזה בום חזק, ברגגגגג היצורים דווקה ממש הצחיקו אותי
הם היו שילוב של דורבן חזיר וקרוקודילLOL ובהפסקה כולם דיברו על זה שהיצורים נראים כמו דורבנים
כל האולם! אבל מה שהיה נורא זה הצלם! הוא צילם יותר גרוע ממני, סצנות שלמות, בעעע

liavsayegh

New member
אתם רעים!

אני היום אמורה ללכת לסרט אבל אחרי שקראתי מה כתבתם הלך לי כל החשק.... האמת שלפי הביקורות מ.נייט שמאלאן פיספס ובגדול... אני ציפיתי לסרט אימה מדהים ולפי כל מה שכולם אומרים זה בהחלט לא סרט אימה.. אז אני מודה שחיכיתי חודשיים לסרט מדהים ולמרות שלא ראיתי אותה עדיין אני די מאוכזבת... אבל לפחות יש את מגרש השדים שעוד מעט יגיע....... רק שתדעו שבפני פלוס כתבו שהסר "הכפר" זה סרט דרמה...?! טוב אני לא בטוחה אם אני ילך לסרט הזה אחרי שקראתי מה כתבתם ושחלק מכם הוסיפו ספווירים.....

milkshakit

New member
תשמעי,

כל מה שאנשים כתבו כאן זו אך ורק דעה שלהם בלבד. אני במקומך הייתי הולכת, במקום להישאר עם הספק... לכי תדעי, אולי את דווקא תאהבי אותו
יש מלא סרטים שחלק אוהבים וחלק לא... בכל מקרה, תחשבי על זה.

liavsayegh

New member
אז בסוף החלטתי...

ללכת... והלכתי.. והאמת שהמשחק של אדריאן ברודי (נוח פרסי) היה מעולה.. והוא הצחיק אותי בטרוף... וכל מי שאמר שהסרט לא יפה טעה... כי הסרט הוא לא אימה הוא יותר סרט מתח ואני מודה שהיום כמה קטעים שניבהלתי...למשל בהתחלה שרואים את האחד מ-"אלה שאסור להגיד את שמם" מתחת למגדל... אה... ראיתי את מ.נייט שמאלאן בסרט משחק תפקיד קטן.... אני זוכרת שגם בחוש השישי הוא שיחק שני תפקידים... זה נכון? ובקשר ל- "הכפר" לא כל כך הבנתי מה הולך שם...כאילו הכפר זה שנת 1897 ומחוץ לגדר זה 2004?????

DoctorSatan

New member
לא בדיוק../images/Emo58.gif

הכפר גם נמצא בשנת 2004 רק שזקני הכפר לא רצו שהצעירים יידעו אז הם מתנהגים כאילו הם ב-1897

למעלה